Najdi forum

mrežna kartica??

Živjo!

Kako najti mrežno kartico na računalniku, če obstaja? Brez odpiranja škatle, če je možno.

:)))

Eno takno luknjo imaš zadaj, podobno telefonski vtičnici samo mlček večji.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

A tja naj bi bil vklopljen kabel za internet?

ja tja naj bi bil vključen ethernet kabel (kabelski internet, ADSL), NE Pa
tudi npr. ISDN kabel (konektor je načeloma isti)..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

no prej sem imela tja vklopljen kabel že eno leto, od kar pa sem nanovo naložila windovse, mi pa kartice ne zazna. torej kako jo najdem in jo na novo inštaliram?

Poglej če imaš mogoče kake cd-je od računalnika, če je pa mrežna intergrirana na osnovno ploščo pa imaš gonilnike na cd-ju od osnovne plošče

računalnik sem dobila iz italije in brez dodatnih CD-jev, tko da si s tem ne morem pomagati 🙂

S tem programom poglej kaj je za ena osnovna plošča ali pa odpri ohišje in poglej… Potem pa samo na net po driver-je.

Lp, Max

Kam pa priključim zunanji ISDN modem ?

Ker imam problem in ne vem, kam ga naj prilkjučim, dal sem na mrežno, vendar ne deluje.

Analogni telefon se priklopi na analogni modem, isdn linijo na isdn kartico (kao modem) in mrežo (adsl) na mrežno kartico. To so torej tri povsem različne reči, katere med sabo niso kompatibilne. Če nimaš idsn kartice v računalu, potem z priklopom isdn linije ne bo zaeenkrat nič

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close