Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Mraz in čiščenje

Mraz in čiščenje

Trenutne dnevne nizke temperature ter še nižje večerne in nočne temperature so zelo priročne za čiščenje zamrzovalnikov. Zamrznjeno hrano se enostavno prestavi iz zamrzovalnika ven na prosto. Veselo na delo.

Jutro, Ljubljančanka!

Tudi na obali ni prav toplo in tvoje priporočilo je zelo pametno:)))

Lep dan Babi

Dobra ideja.

lp

Julija

dobra ideja!! ze nekaj casa gledam in odlasam….predali niso prevec polni, zunaj zmrzuje…!! … 🙂 ..si bo cel forum danes ocistil skrinje ?? 🙂 petra

Mene zadnje dni jezi, ker otroci stojijo pred odprtim hladilnikom in premišljujejo, če so lačni in kaj bi jedli. Bi bilo najbolje cel hladilnik postaviti na teraso. Mislim, da bi pri tem mrazu odpadlo vse primišljevanje.

Sem pa sama prejšnji teden očistila zmrzovalnik. Psa sem zaprla v dnevno sobo, vse stvari iz zmrzovalnika znosila v kup snega in očistila zmrzovalnik. Škoda, da nisem vedela, da bo ta teden tako grozno mrzlo.

LP Mateja

In jaz, norica, tradicionalno čistim zamrzovalnik junija :-)). Takrat je namreč najmanj domače zelenjave notri. Kakor koli, ta ideja je boljša.
Pozdrav, Mimi

No, jaz sem to že izkoristila. Vam povem, da sem meso v vedru pustila kar čez noč v garaži, (ki seveda ni v hiši). In sem ga naslednji dan okoli poldneva šla iskat, da sem ga preložila v čisto omaro. Bilo je tako, kot da sem ga pred par minutami vzela iz zamrzovalne omare. Tako, da kar izkoristite ta mraz in ne čakajte na poletne dni.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close