Najdi forum

mozolji!!!

Stara sem 29 let. Prenehla sem z jemanjem kontracepcijskih tablet. Vstavila sem si mireno, sedaj imam pa tako mastno kožo in toliko mozoljev, da me je grozaa! kljub temu da sem že 2x rodila sem kot pubertetnica.
Kako naj se spravim v “red”? je to normalno?
Lp

zdravo,

imam isto situacijo,33 let stara,2 otroka in polna mozoljev!!!
moj osebni zdravnik mi je predpisala antibiotik (CLINOFUG) in gel Klimicin (za Zunajno uporabo).Jemljem ze 1 teden in ze vidim rezultate,koza je manj mastna in mozolje tudi manj.moram tu jemati 2 meseca in upam da bo res slo na bolj in da se ne bo ponovilo ko bom nehala.

Imam popolnoma isto terapijo kot nana6. Pred poletjem sem končala z zdravljenjem (saj ne smeš biti na soncu), pa so se mozolji pojavili nazaj – sicer ne v tako hudi obliki – prej sem imela izredno boleče podkožne, zdaj le navadne bele. Aja, clinofug zopet jemljem 1 teden in se stanje popravlja.

Gel differin (žal ga pri nas ni več v lekarnah, dobi se v Avstriji ali na hrvaškem) zvečer izmenično z Cleneance K od avena (se dobi v lekarni) na očiščeno, tonizirano kožo, za čez dan pa vlažilno kremo z dobro UV zaščito, koža kot nova po treh tednih…

L

Tudi jaz imam mireno in ja,tudi meni ni prizanešeno z aknami.Imam jih več kot kadarkoli v puberteti.To je posledica progestagena,ki se sprošča iz mirene.Če bi mi mirena še kakorkoli drugače “nagajala”,bi si jo dala kar odstranit,tako pa vzamem akne v zakup za to,da že eno leto nimam menstruacije.Ja,Klimicin pomaga dokler ga uporabljaš,nato pa se akne ponovijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close