Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mozolji

Mozolji

Alja hvala za odgovor, zdej se bom pa spravila, to opravit, pol pa ti sporočim kakšen učinek bo!!

Še enkrat hvala!!

Ja, sporoči če pri tebi deluje…veliko sreče!

Obisci dobro kozmeticarko, ona ti bo kozo pregledala in odlocila je to delo za njo ali je ze tako hudo in bos morala k dermatologu,skratka kozmeticarka je prva, ki ti bo lahko pomagala, neki packat doma brez veze, ob taki problematicni koži kot je tvoja, raje ne, lahko so posledice brazgotine od stiskanja, globinske poskodbe, zastrupitve, ne hecaj se, vsaj za “diagnozo” stopi k kozmeticarki.

Česen in med!
Zvečer nasekljaj česen (en ali dva stroka) in dodaj žličko medu, pa hop, na očiščen obraz za nekaj časa. Mogoče 10 minut. Saj vidiš – ko te začne peči si dobro umij kožo. To naredi 2-krat na teden. Meni je pomagalo. Izgledalo je kot bi ta “maska” vlekla “svinjarijo” ven. Aja – vonj pa ni lep – to pa res!

Tale je pa res huda, če pa deluje pa še bolj!!

Poskusi si vsak dan umiti obraz z navadnim milom in vodo vsaj dva do trikrat. Jaz sem uporabljala navadno otroško milo (za dojenčke). Meni ni pomagala nobena krema niti kozmetičarka. Milo izsuši kožo pa tudi mozoljčke, zato nekaj časa ne uporabljat nobene kreme. Jaz sem imela veliko mozoljev (velikih) in sem si s tem zelo pomagala. Poskusi. Srečno!

Z milom si lahko zapacas pore, pol mas pa sele hudica! Pa ce ne drugega si bos kozo izsusila, posledice bodo pospeseno izlocanje lojnic, pa bos imela se hujse mozolje.
lp

No minil je teden, ko uporabljam sol mrtvega morja za tonik. Moram vam povedat, da so učinki pozitivni, kajti nastanek mozoljev se je zaustavil, sedaj si samo še čakam da se mi koža pozdravi, in bo videti kot nekdaj – brez mozolje in rdečih pikic.

Zato tisti, ki vas mučijo mozolji poizkusite ne bo vam žal boste videli!

Živjo!

Ravno včeraj sem prebirala novega nedeljca (nedeljski dnevnik 3.10.04) notri pa so omenjene nove kontracepcijske tabletke (Yasmin) baje da pomagajo, da se ne rediš, koža je lepša… Preberi članek, pa se odloči. mogoče bi bilo fajn zamenjat tabletke.

LP, TINA

Koliko pa stane ta sol mrtvega morja?

LP

Diane 35 moraš jemati NAJMANJ dve leti, da se stanje trajno izboljša-tako je meni rekel endokrinolog. Jaz sem jih nehala jemati, ker je bilo preveč slabih stranskih učinkov, komaj sem zdržala dve leti. Meni se je stanje po tem času izboljšalo, čeprav že pred tem nisem bila tako zelo mozoljasta, sem imela druge probleme. Moja prijateljica jih jemlje že cca 4 leta, ker je imela resnično velike probleme z mozolji in zdaj ima super kožo in tudi počuti se odlično. Pravi, da jih še ne misli nehati jemati, ker ji pomagajo. Če nisi imela problemov s stranskimi učinki bi jih morda spet začela jemati. Očitno bo pri tebi trajalo dalj časa, da se hormoni ˝normalizirajo˝.

Jaz sem Diane jemala malo manj kot eno leto,potem sem prekinila,ker sem mela vedno več stranskih učinkov,pa tudi lepšo kožo sem imela med enotedenskim premorom,tako da sem potem nehala.Po osmih mesecih nejemanja se je pa kar naenkrat poslabšalo,vsak dan sem grša,sploh ne razumem,tako da sem jih spet začela jest.Sem se odločila,da jih bom jedla 5mesecev dokler se zopet ne začnejo stranski učinki,potem pa 5 mesecev spet nič.Drugače sem pa ravnokar zasledila v Cosmopolitnu al v Evi,ne vem,da so ene nove tabletke,po katerih naj bi se dobro počutil,so nizkodozne in tudi primerne za lepo kožo,se mi pa zdi da so samoplačljive.

Ja Maja, res so neke nove ampak ne vem kako se jim reče…in imajo isto sestavino kot Diane notri, pa še neko drugo.

Čmrla super da ti pomaga, sem vesela:-). A pa ti kaj draži kožo ta sol? Kakšna je koža?

Omenjale ste sol, ki naj bi pomagala – najprej himalajsko, nato pa sol mrtvega morja. A je to isto?

Ni ista ampak naj bi pa obe pomagali.

imela sem iste probleme nobene vraže in kozmetika ne pomagajo pojdi k dermatologu.

Jaz sem si kupila himalajsko sol v domači apoteki. Stane cca.1.300 sit. Prodajalka mi je rekla, da naj dam v vodo toliko soli, da se na koncu kristali ne bodo več raztopili (ker bo mešanica tako močna). Torej sem v 1 dcl vode dala cca.4 velike žlice te soli. Tudi meni se zdi, da sol pomaga. Edida slaba stvar je, da imaš zelo slan obraz in poln kristalčkov od soli.

Sol mi kože ne draži nič, mogoče samo malo čutiš neprijetni učinek ko pride v stik s kožo, drugače pa moram reči da se mi je stanje precej zboljšalo, saj se mi mozolji ne delajo več, njihov nastanek se mi je zelo zmanjšal, naredi se mi le kakšen sem pa tja.

Glede kontracepcijskih tablet, pa sem se odločila da jih ne jem več, zato to ni alternativa zame za lepšo kožo!!

Sol mrtvega morja sem kupila v DM in stane okrog 500Sit.

Alja koliko časa pa si ti vztrajala z soljo, ali jo uporabljaš vsak dan?

Jaz soli ne uporabljam, sem jo samo enkrat sprobala…mogoče jo še bom ko bo to potrebno…zaenkrat nimam večjih težav s koži ker sem na Diane-35. naj bi pa vsak večer to uporabljal, če je hudo pa tudi zjutraj.

Alja, ali se čez ta “slani tonik” lahko uporablja tudi kakšna krema ali samo natopim kožo s tonikom?

Jaz bi na tvoje mestu pol to dol sprala in šele nato nanesla kremo.

Oj, ja tole je pa res super zadeva, sem tudi jaz poizkusila… Ma, jaz zaenkrat kar gor pustim zadevo… Uf, koža je ful mehka in gladka… Končno sem našla kar sem že dolgo iskala…

Jaz tudi kar gor pustim, ker si itak zvečer nanesem gor, tko da imam čez noč gor, zjutraj si pa dol sperem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close