Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mozolji po hrbtu

mozolji po hrbtu

Pozdravljeni!

Napadli so me mozolji po hrbtu, kaj naj naredim, poročim se septembra, kaj lahko storim? KT ne pridejo v poštev.

Hvala za odgovor.

¨Pozdrav!

Menim, da če je problem zalo moteč, je treba hitro ukrepati, kajti september je takorekoč pred vrati!Če je zalo hudo pijdite do Dermatologa, in stočasno še v salon na čiščenje!Če pa ni tako hudo , pa vam bomo očistili morda tudo dvakrat do septembra, da vam ne bi bilo potrebno imeti na poroki zaprte obleke!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

A mi lahko razložite kaj to pomeni ‘bomo očistili’? Kakšen proces je to?

Hvala

jaz sem imela odprto maturantsko obleko in sem na mozoljčke in brazgotinice nalepila tiste male kristalčke in je super izpadlo 🙂

če se stanje ne bo poboljšalo lahko poskusiš s tem

Sama sem imela težave z nečisto kožo po hrbtu. Potem sem začela uporabljati milo za tuširanje z agrumi od Lusha in s časom se mi je koža popolnoma normalizirala.

Sama sem se težave rešila z jemanjem vitaminov podjetja Nutrilate, ki so 100% naravni, brez kemije. In res delujejo.

S pulzirajočo svetlobo po treh obiskih uničimo bakterije v aknah, nato naredimo nego in jih mehansko očistimo, ter se isti dan še enkrat na očiščeno kožo še enkrat posvetimo, da ubijemo še bakterije ki so ostale notri na stenah lojnic!To nam da dolgotrajen uspeh!Pogoj ne posončena koža(en mesec po sončenju in po posegu še en mesec se ne sme na sonce)

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Kristalcek…o kaksnih kristackih govoris?Kje to dobis?

Mene pa zanima če lahko kako zginejo te velike brazgotine od mozoljev ker jih imam po hrbtu res dosti in se opazijo pa se vedno dol zakrivam in posledično je stanje še vedno hujše. Pa nevem če se ti ogrci na hrbtu spoh lahko stiskajo ker sem si jih nekaj par in je dosi hujše če si pa ne stisnem pa se vnamejo…prooosim pomagajte

Najlažje z mikrodermoabrazijo, po parih postopkih in vašem prenehanju dodatnih poškodb v dveh do treh mesecih!

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close