Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mozolji po hrbtu

Mozolji po hrbtu

Pozdravljeni,
imam težave z mozolji po hrbtu. Veliko ogrcev in tudi občasno kakšen hudo vnet mozolj. Mogoče kakšen nasvet za nego in odpravljanje le teh. Sedaj pred poletjem bi rada malo izboljšala videz kože.

Zivjo!

Jaz sicer nisem mela zelo hudih problemov, ampak so se mi ves cas po dekolteju in hrbtu pojavljali mozolji, in sem si jih kar naprej stiskala. Potem mi je sosolka priporocala Klimicin T, ki se ga dobi na recept (reces svojmu zdravniku) in naj bi bil proti mozoljem oz. aknam. Je v obliki stik-rolice, tako da je zelo enostaven nanos. Po nekajdnevni uporabi se pozna razlika. Meni je 100 % delovalo.

LP

Klimicin je zelo vredu, vendar izsuši kožo, ker vsebuje dosti alkohola, tako da se maži še z mlekom za telo.

še bolš od tega je differin. ta pa ful pomaga in v 1 dnevu vse posuši. je pa tudi zlo agresiven. mozoljev se je navadno treba lotiti od “znotraj”. predvsem prehrana! meni so ful pomagale naravne kapsule Dermabion od Krke. so popolnoma naravne in neagresivne. vzamta se 2 tabletki na dan in to ponavljaš kakšna 2-3 mesece, 1 zabojček je za 1 mesec. stane pa okol 3,5€ in se dobi v lekarni brez recepta.

Jaz si pomagam z lučko Biostick, ki deluje na hladno rdečo svetlobo in pospeši proces celjenja. lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close