Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mozoljcki na zadnjici

Mozoljcki na zadnjici

Spostovani!

Ze nekaj casa imam mozoljcke na zadnjici, vendar so se v zadnjih treh meseci zaceli se bolj pojavljati. So majhni, pa tudi veliki in estetsko (pa tudi drugace) zelo moteci. Ne vem zakaj se mi pojavljajo in kaj naj naredim. Poskusala sem okriviti praske in mehcalce, vendar zakaj bi se potem pojavljali zgolj tam kjer koza ni videla se sonca? Ne levo ne desno.. Dekle v nekem kozmeticnem centru mi je svetovalo piling – ali obstaja se kaj drugega, kaka krema ali kaj? Kje bil lahko iskala vzrok mozoljckov?

Najlepsa hvala za vas odgovor

PONAVADI JE TO VZROK HORMONSKO NERAVNOVESJE, IN BO SAMO KDAJ MALO BOLŠE, KDAJ SLABŠE STANJE!
MORDA BI SVETOVALA, ENO TEKOČINO, KI BI VAM NASTELE MOZOLJČKE HITREJE POSUŠILA(VZOREC TEND SKINA LAHKO DOBITE PRI NAS)!

LP,PETRA IVANČIČ

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Tega problema sem se rešila z bombažnim spodnjim perilom in umivanje zadnjice z navadno žajfo.

živjo!
hodim na depilacijo v kozmetični salon vendar po depilaciji še vedno nimam lepe,gladke kože. čutim dlačice kot bi se polomile. zakaj to?

hvala

Lahko prepogosto hodite na manj kot 3 tedne, tako ste si ustvarila neenakomerno rast.
Lahko da depilacija ni strokovna in se vam pri posegu polomijo.
Poskusite še kje drugje, da ugotovimo vzrok!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close