Možnost oploditve samskih žensk
procent gor ali dol, ne bomo zdaj malenkostni….robi zapomni si, tako dolgo bodo zganjali norijo homoseksualci, samske ženske itd, da bodo če 50 ali nekaj let v modi klinike za ženske kot imamo sedaj farme, kjer veterinarji oplojujejo po tekočem traku , seveda s selekcioniranim semenom, cvetni izborom najboljših lastnosti, ki bo sorazmerna z cifro na trr…hvala bogu te sramote ne bom dočakal
Si siguren, da je takšno razmerje ? 🙂
Ni isto, ker ni osebnega stika z moškim in ne odnosa, če se gre za umetno oploditev.
Je bolj podobno brezmadežnemu spočetju. :)[/quote]
No, brezmadežnost je odvisno od tresenja rok tistega, ki ima input čez:-))
V bistvu, če razmišljam..če samskim ženskam damo pravico do umetne oploditve..
Jaz mislim, da 70% moških več ne bo seksalo.
Ja, v tem je keč. Zato se tradicionalni samci tako zaganjajo proti. Hočejo imeti ženske še malo pod kontrolo, vsaj simbolično seksualno. “če hočeš imeti otroka, boš dala vsaj enkrat f.ukat, “prasica”, tako si mislijo..
ti se preveč družiš z ortodoksnimi kleriki…preveč so ti vtepli v glavo, da je seks le za razmnoževanje…pa ne zgledaš tako trdobučen, ampak…si pač tako kot si, ni tu kaj narediti[/quote]
Popolnoma ansprotno od tega. Ampak ok, itak ne boš razumel..
To, akr očitaš meni, zagovarjaš ti sam. tebi predstavlja seks vsaj na simboličnem nivoju spočetje. Zato se ti zdi bistveno, da do tega pride zgolj po “naravni poti”.
ti se preveč družiš z ortodoksnimi kleriki…preveč so ti vtepli v glavo, da je seks le za razmnoževanje…pa ne zgledaš tako trdobučen, ampak…si pač tako kot si, ni tu kaj narediti[/quote]
Popolnoma ansprotno od tega. Ampak ok, itak ne boš razumel..
To, akr očitaš meni, zagovarjaš ti sam. tebi predstavlja seks vsaj na simboličnem nivoju spočetje. Zato se ti zdi bistveno, da do tega pride zgolj po “naravni poti”.[/quote]
kaj bluziš z obratno psihologijo? počneš ravno to kar očitaš drugim….meni se to ne zdi bistveno, to je naravno, s stališča narave, enako kot je nenaravna homosekualnost in je v naravnem smislu obsojena na propad….
Če bo imel NWO kaj besede, bo svet prej podoben kakšnemu velikonemškemu KZ. Če nas je res dobrih šest milijard preveč…[/quote]
na srečo je še tu vpliv narave….ko neka vrsta doseže svoj evolucijski maksimum prej ali slej izgine.., odpade z drevesa življenja kot suha veja[/quote]
No maksimum večno ne more bit. Je pa vprašanje, koliko bomo naravi sami pomagali.
Homsoeksualnost ni nič obsojena na propad, to je normalen pojav, star tisočletja. Ampak kako bi ti to vedel..
S stališča narave je nenaravno, da obstajajo online dating strani in kdor si ni sposoben v živo najti partnerja, naj ga pač nima.
In s stališča naarve je socialna država nepotrebna in vsak naj pač živi s tem, akr je sposoben zaslužiti.
Ampak vem, socialni darvinizem ti ni všeč.
na srečo je še tu vpliv narave….ko neka vrsta doseže svoj evolucijski maksimum prej ali slej izgine.., odpade z drevesa življenja kot suha veja[/quote]
No maksimum večno ne more bit. Je pa vprašanje, koliko bomo naravi sami pomagali.[/quote]
naravi delamo uslugo, pospešujemo naravni proces….do bridkega konca….kaj pa ti misliš kaj se bo z Zemljo zgodilo če recimo pride do jedrske vojne? popolnoma nič…Zemlja se bo regenerirala v nekaj milijonih ali nekaj deset milijonih let….milijon let v zemeljski uri je manj kot sekunda…in ne pozabimo 3 sv vojna se je že začela…
Sem zadnjič prebral, da si je Bodi Miller našel prejšnjo partnerko preko portalov. Posebnež, ni kaj.
Homsoeksualnost ni nič obsojena na propad, to je normalen pojav, star tisočletja. Ampak kako bi ti to vedel..
S stališča narave je nenaravno, da obstajajo online dating strani in kdor si ni sposoben v živo najti partnerja, naj ga pač nima.
In s stališča naarve je socialna država nepotrebna in vsak naj pač živi s tem, akr je sposoben zaslužiti.
Ampak vem, socialni darvinizem ti ni všeč.[/quote]
poglej kak glupson si spider….nikoli nisem trdil, da homoseksualnost ni naravna, obstaja v naravi, zato ostaja tudi med ljudmi, ni se še pa zgodilo, da bi dva homoseksualca spočela otroka…ne med ljudmi ne v naravi..s tega stališča je homoseksualnost slepo črevo in po tej liniji so homosekusalci obojeni na končanje družinske veje….narava pač…ampak ljudje ne bi bili ljudje če bi ne poskušali narave ukaniti…in tu nastopijo nadomestne matere, bimedicinska oploditev itd…
točno tako, vsak naj živi v okvirih svojih zmožnosti, mapk tako kot si ti to zagovarjajo zgolj takrat ko imajo urejen držubeni status, ko jih življenje zjebe pa začnejo klicati na pomoč socialno državo
Jaz pravim, naj punce seksjao kolk hočejo.
Ni jim pa treba seksat, da dobijo otroka. Kar se mene tiče..[/quote]
Glede na to, da nad tem, kdo ima lahko otroka (tudi in predvsem od parov), ni prav nobene kontrole, res ne vidim smisla, da bi jo delali še tukaj. Ne vem pa, kam to vodi in če je to koristno za družbo. Bomo videli.
Forum je zaprt za komentiranje.