Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Možnost oploditve samskih žensk

Možnost oploditve samskih žensk

Bogi, sej se nam smiliš, ko si takšna žrtev..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

procent gor ali dol, ne bomo zdaj malenkostni….robi zapomni si, tako dolgo bodo zganjali norijo homoseksualci, samske ženske itd, da bodo če 50 ali nekaj let v modi klinike za ženske kot imamo sedaj farme, kjer veterinarji oplojujejo po tekočem traku , seveda s selekcioniranim semenom, cvetni izborom najboljših lastnosti, ki bo sorazmerna z cifro na trr…hvala bogu te sramote ne bom dočakal

Si siguren, da je takšno razmerje ? 🙂

Ni isto, ker ni osebnega stika z moškim in ne odnosa, če se gre za umetno oploditev.
Je bolj podobno brezmadežnemu spočetju. :)[/quote]
No, brezmadežnost je odvisno od tresenja rok tistega, ki ima input čez:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Saj jaz tudi ne. 🙂
Zato pa se ne sekiram okrog tega. Povem samo svoje mnenje.

V bistvu, če razmišljam..če samskim ženskam damo pravico do umetne oploditve..

Jaz mislim, da 70% moških več ne bo seksalo.

Ja, v tem je keč. Zato se tradicionalni samci tako zaganjajo proti. Hočejo imeti ženske še malo pod kontrolo, vsaj simbolično seksualno. “če hočeš imeti otroka, boš dala vsaj enkrat f.ukat, “prasica”, tako si mislijo..

Če bo imel NWO kaj besede, bo svet prej podoben kakšnemu velikonemškemu KZ. Če nas je res dobrih šest milijard preveč…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Saj jih že sedaj 80% ne:-))

[left][/left]

Bogi, sej se nam smiliš, ko si takšna žrtev..[/quote]
od kod ti vlečeš svoje trditve? s podplata ko čigumi? kar sem povedal je pač resnica….Združena levica si s svojimi predlogi zgolj utrjuje pozicijo pred naslednjimi volitvami in očitno so se te že dotaknili..

ti se preveč družiš z ortodoksnimi kleriki…preveč so ti vtepli v glavo, da je seks le za razmnoževanje…pa ne zgledaš tako trdobučen, ampak…si pač tako kot si, ni tu kaj narediti

Saj jih že sedaj 80% ne:-))[/quote]

Ti si še bolj krut od mene.:)))))

Če bo imel NWO kaj besede, bo svet prej podoben kakšnemu velikonemškemu KZ. Če nas je res dobrih šest milijard preveč…[/quote]
na srečo je še tu vpliv narave….ko neka vrsta doseže svoj evolucijski maksimum prej ali slej izgine.., odpade z drevesa življenja kot suha veja

ti se preveč družiš z ortodoksnimi kleriki…preveč so ti vtepli v glavo, da je seks le za razmnoževanje…pa ne zgledaš tako trdobučen, ampak…si pač tako kot si, ni tu kaj narediti[/quote]

Popolnoma ansprotno od tega. Ampak ok, itak ne boš razumel..

To, akr očitaš meni, zagovarjaš ti sam. tebi predstavlja seks vsaj na simboličnem nivoju spočetje. Zato se ti zdi bistveno, da do tega pride zgolj po “naravni poti”.

ti se preveč družiš z ortodoksnimi kleriki…preveč so ti vtepli v glavo, da je seks le za razmnoževanje…pa ne zgledaš tako trdobučen, ampak…si pač tako kot si, ni tu kaj narediti[/quote]

Popolnoma ansprotno od tega. Ampak ok, itak ne boš razumel..

To, akr očitaš meni, zagovarjaš ti sam. tebi predstavlja seks vsaj na simboličnem nivoju spočetje. Zato se ti zdi bistveno, da do tega pride zgolj po “naravni poti”.[/quote]
kaj bluziš z obratno psihologijo? počneš ravno to kar očitaš drugim….meni se to ne zdi bistveno, to je naravno, s stališča narave, enako kot je nenaravna homosekualnost in je v naravnem smislu obsojena na propad….

In ti jim tega ne privoščiš? Vsaj enega? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če bo imel NWO kaj besede, bo svet prej podoben kakšnemu velikonemškemu KZ. Če nas je res dobrih šest milijard preveč…[/quote]
na srečo je še tu vpliv narave….ko neka vrsta doseže svoj evolucijski maksimum prej ali slej izgine.., odpade z drevesa življenja kot suha veja[/quote]
No maksimum večno ne more bit. Je pa vprašanje, koliko bomo naravi sami pomagali.

Bog je proti umetni oploditvi! :)))

Homsoeksualnost ni nič obsojena na propad, to je normalen pojav, star tisočletja. Ampak kako bi ti to vedel..

S stališča narave je nenaravno, da obstajajo online dating strani in kdor si ni sposoben v živo najti partnerja, naj ga pač nima.

In s stališča naarve je socialna država nepotrebna in vsak naj pač živi s tem, akr je sposoben zaslužiti.

Ampak vem, socialni darvinizem ti ni všeč.

Jaz pravim, naj punce seksjao kolk hočejo.

Ni jim pa treba seksat, da dobijo otroka. Kar se mene tiče..

na srečo je še tu vpliv narave….ko neka vrsta doseže svoj evolucijski maksimum prej ali slej izgine.., odpade z drevesa življenja kot suha veja[/quote]
No maksimum večno ne more bit. Je pa vprašanje, koliko bomo naravi sami pomagali.[/quote]
naravi delamo uslugo, pospešujemo naravni proces….do bridkega konca….kaj pa ti misliš kaj se bo z Zemljo zgodilo če recimo pride do jedrske vojne? popolnoma nič…Zemlja se bo regenerirala v nekaj milijonih ali nekaj deset milijonih let….milijon let v zemeljski uri je manj kot sekunda…in ne pozabimo 3 sv vojna se je že začela…

Sem zadnjič prebral, da si je Bodi Miller našel prejšnjo partnerko preko portalov. Posebnež, ni kaj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Homsoeksualnost ni nič obsojena na propad, to je normalen pojav, star tisočletja. Ampak kako bi ti to vedel..

S stališča narave je nenaravno, da obstajajo online dating strani in kdor si ni sposoben v živo najti partnerja, naj ga pač nima.

In s stališča naarve je socialna država nepotrebna in vsak naj pač živi s tem, akr je sposoben zaslužiti.

Ampak vem, socialni darvinizem ti ni všeč.[/quote]
poglej kak glupson si spider….nikoli nisem trdil, da homoseksualnost ni naravna, obstaja v naravi, zato ostaja tudi med ljudmi, ni se še pa zgodilo, da bi dva homoseksualca spočela otroka…ne med ljudmi ne v naravi..s tega stališča je homoseksualnost slepo črevo in po tej liniji so homosekusalci obojeni na končanje družinske veje….narava pač…ampak ljudje ne bi bili ljudje če bi ne poskušali narave ukaniti…in tu nastopijo nadomestne matere, bimedicinska oploditev itd…
točno tako, vsak naj živi v okvirih svojih zmožnosti, mapk tako kot si ti to zagovarjajo zgolj takrat ko imajo urejen držubeni status, ko jih življenje zjebe pa začnejo klicati na pomoč socialno državo

Zmenite se fantje, ali se bomo zgovarjali na naravno, ali ne, samo to pravim.

Jaz pravim, naj punce seksjao kolk hočejo.

Ni jim pa treba seksat, da dobijo otroka. Kar se mene tiče..[/quote]
Glede na to, da nad tem, kdo ima lahko otroka (tudi in predvsem od parov), ni prav nobene kontrole, res ne vidim smisla, da bi jo delali še tukaj. Ne vem pa, kam to vodi in če je to koristno za družbo. Bomo videli.

Ok, zmanjkalo ti je argumentov.

Jaz sem se že zdavnaj odločil, da ne bom mel otrok, to veselje prepuščam drugim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close