Možje, fantje, ste opazili…
Sedaj ko sem umirjen…. Pa se mi zdi tema kr OK….
Sej to sem že prej opazil ampak sedaj doživljam… Seveda pišem to za može: ste kdaj opazili korelacijo med ustnicam na obrazu in ta “spodnim ustnicam:)???
Ko postanjejo zgornje ustnice meheke, voljne, mokre, predvsem nabrekle…. Da to isto rata tudi “tam spodaj”??
Bodite v cvetju
Igor
temule igorju se je pa bog si vedi zakaj snela ketna, sedaj pa odkriva toplo vodo. Je na najboljši poti kot toliko vnetih vernikov, ki jih poznam, ki naenkrat mislijo, da je cel svet njihov in da morajo na stara in poročena leta poseksat vse kar leze in gre. Pa ni zaljubljen in ne ljubi, samo vsega naveličan, sedaj pa navali narod. Posveti se raje otrokom (maš štiri!) in ne visi toliko na monu!!!!
…sneta ketna ne goni kolesa, brcaš u prazno… sej veš…. Je pa res, da je nama z ženo občasni obiski tle na Mon-u(prej nisem vedel za ta forum), ena taka prijetna popestritev….
Drgač pa sexsat vse kar in gre…. te prosim… sem mel enkrat malo težav z “koncentacijo”, ki sem jih poštimal, tako da, ja se imava fajn, in nimam namena varat… samo to kar mam, pa sedaj pozorno opazujem…—-
jep, vse štiri otorke mam pošlihtane…
BODITE V CVETJU
Igor
ps. sem imel na začetku misel, da bi se za vsakim postom skrival za drugim imenom… Bi bilo kaj drugač???
žalostno, žalotno , žalostno res, če vidva z ženo ne najdeta druge popestritve kot občasne obiske tle na monu. pa odloč se ž e enkrat ali pišeš v svojem imenu ali v vajinem. nič drugač ne bi bilo, saj se od daleč vidi,da si tisti prf***** adam herman radoveden ali kwa že si. a si tič al miš, vrag si ga vedi. pa spljoh niti ni važn,tak da uživi/uživita, papapapa……….
O čem to, se naj razpiše, o kleklanju? 😀
Evo, samo zate: http://www.youtube.com/watch?v=sJtThUpoxo
O čem to, se naj razpiše, o kleklanju? 😀
Evo, samo zate: http://www.youtube.com/watch?v=sJtThUpoxo%5B/quote%5D
Ne štima link…
A res? Nisem opazila:)))
To bi vedela tista povedat, ki jo poljubljaš… :)[/quote]
Ker je on oblj veren, je verjetno poljubljal prebodene Kristusove dlani s kakega križa, pa se mu je star žebljiček žebljiček zataknil med zobe, potem pa je to težko ven spulit. :))))
Forum je zaprt za komentiranje.