mož ter moški …
Problem je, ker se ti tok ubijaš, pa se še zavedaš ne tega. Zadnjič si rekla, da ne hodiš na fitness, včeri pa da ne jemlješ proteinov. Se pravi si ne-športnica, ali pa samo cardio delaš, tečeš, ampak potem tudi nimaš nič od tega, ker ne ješ dovolj beljakovin in si potem neka skinny-fat verzija spolno zavrte zafustriranke. Ti niti slučajno ne ješ raznovrstno, tvoj jedilnik mora bit za en ku*ac. Jst ( komaj ) 100g mesa pojem dnevno, ostlaih 100g pa dobim iz Wheya. TI poješ en mesek, ki skupaj znese 30g, greš tečt 5 km in potem še to kar si vnesla vase pokuriš in si v bistvu še na slabšem, kot prej. Teb mora tista rit prov dol viset, pa še cela celulitasta bi rabla bit.
Pazi, da ne bo sledil spet nek neumen odgovor. Poskušaj mi razložit, kako tebi uspe pridt do postavce “za prste oblizat”, s 30g meska na dan. Samo to me zanima.[/quote]Daj no… bodi resen. O kaki postavci ti to? Tukaj je pa res vsak lahko lep kot Adonis ali Afrodita sploh taki, ki so ves dan in pol noči priklopljeni tukaj.. saj veš če gredo med ljudi jim le ti ne dajo miru in jih nadlegujejo…. 🙂
Najbrž ne. Zakaj bi ga že morala (tudi če se ukvarja s športom)?
Sicer pa predvidevam, da je na tem forumu še kje kakšen športnik, pa sprašujem, če vsi športniki zraven pestre prehrane uživajo še beljakovinske dodatke.[/quote]
O beljakovinah[/url]
Ne vem no, če je to rešitev. Vložek v kuhinjo je bil prevelik. Raje organiziram šov Gostilna išče šefico. :-)[/quote]
Jaz bi ti svetovala, da za začetek raje nekje prakticiraj “pogrej in pojej” varianto.
Da ne boš naredil prevelikega šova in boš mislil da ješ carski praženec, v resnici bo pa to (isti) šmorn. :))[/quote]
ma saj sem jaz hitreo zadovoljen. Bistveno je, da dobro obvlada jajčka 🙂
To pa res zna vsaka. :)[/quote]
Zgleda, da si ti še manj zahteven kot jaz.[/quote]
Vprašaj se zakaj bi tak tip, kot je Marko sploh rabil bit zahteven ? Da si lahko zahteven moraš tudi sam imet kaj za ponudit. Tip je dolgočasen, nezabaven, srednjih let, pleša se mu začela delat(sam povedal), “športnik” (nima pojma o prehrani), ni kaj preveč pameten (ob malo bolj “zahtevnih debatah” o politiki, ekonomij, gospodarstvu ostane brez besed),…
Je pa po drugi strani, za razliko ostalih Monovcev, vsaj fer in pove, da si je svojo našel na spletnem portalu. Torej si je na koncu koncev le našel eno sebi enakovredno.
V glavnem, jaz mu privoščim, da je srečen, tako kot tudi vsem ostalim tradicionalistom, ki spoštujejo svojo žensko. V ku*ac pa naj grejo tisti, ki so v zvezi in potem na forumu odpirajo podobne teme, kot je tista sosednja “mož ter moški” od poročene žene.
Zgleda, da si ti še manj zahteven kot jaz.[/quote]
Vprašaj se zakaj bi tak tip, kot je Marko sploh rabil bit zahteven ? Da si lahko zahteven moraš tudi sam imet kaj za ponudit. Tip je dolgočasen, nezabaven, srednjih let, pleša se mu začela delat(sam povedal), “športnik” (nima pojma o prehrani), ni kaj preveč pameten (ob malo bolj “zahtevnih debatah” o politiki, ekonomij, gospodarstvu ostane brez besed),…
Je pa po drugi strani, za razliko ostalih Monovcev, vsaj fer in pove, da si je svojo našel na spletnem portalu. Torej si je na koncu koncev le našel eno sebi enakovredno.
V glavnem, jaz mu privoščim, da je srečen, tako kot tudi vsem ostalim tradicionalistom, ki spoštujejo svojo žensko. V ku*ac pa naj grejo tisti, ki so v zvezi in potem na forumu odpirajo podobne teme, kot je tista sosednja “mož ter moški” od poročene žene.[/quote]
Poštenega človeka pa lahko dobi samo poštena ženska. :))
In kaj pomeni poštena ženska zate ? Ženska, ki bo 100 % odkrita s tabo, ki se ne bo pretvarjala, nikoli se ti nič zlagala, ti kakšno stvar zamolčala oz. jo zadržala zase,…? :)[/quote]
To pa lahko razumejo samo tisti, ki jo imajo. Ne da se opisat z besedami. 😉
Pri tej temi mi ni jasno zakaj sta vidva z možem skupaj, avtorica?
Vse kar si ga opisala ni nič fajnega. Glede na tvoj opis je on en zajedalski parazit, ki si mu služkinja.
A ima kako pozitivno lastnost, zakaj si z njim?
Zakaj mu kuhaš? Si njegova služkinja? Ti plačuje za to?
Ali pa si mogoče zamolčala njegove dobre lastnosti?
Jaz bi ti svetovala, da za začetek raje nekje prakticiraj “pogrej in pojej” varianto.
Da ne boš naredil prevelikega šova in boš mislil da ješ carski praženec, v resnici bo pa to (isti) šmorn. :))[/quote]
ma saj sem jaz hitreo zadovoljen. Bistveno je, da dobro obvlada jajčka :-)[/quote]
To jaz že ves čas trdim, ampak neeeee… tvoji moški kolegi tega ne bodo priznali. Njim je pomemben karakter. :))
jaz razmišljam, zakaj se to sprašuješ šele danes, oz. en teden nazaj…..glej, tko si ga navadila in tko bo…
po moje imaš samo en izhod, da spokaš in greš, če seveda lahko to narediš, mislim če si upaš, če imaš jajca.
Jaz bi spokal že zdavnaj.Ženo moraš imeti rad-jo ljubit…..ko prideš domov jo objet, ji dat ljubčka, jo malo stisnit, jo vprašat kako si kaj danes, se je veselit…….ne pa da jo jemlješ kot sosedovo kravo…..to ni zakon, kjer on misli da je bog in batina, da mu pereš usrane gate, smrdljive štumfe, peglaš,kuhaš.pospravljaš, pomivaš…..a on sploh kaj naredi doma, a ti kdaj ponudi pomoč……a ti kdaj z veseljem kaj skuha, prižge svečko, “da gor” kakšno lepo glasbo ob večerji, prinese domov kakšno dobro vino.glej tega bova pa zvečer, ko grejo otroc spat……jaz bi to pogrešal in ne bi mogel gledat enga kretena ki hodi mimo mene kot razpihan bik z neandertalskim naglasom……………….sory.
Ampak glede na tvoje pisanje sem prepričan da veš kaj ti je storiti, saj verjetno nisi pričakovala da ti bo kdo napisal da si zdaj 15 let in več prav ravnala.Ni samo on problem, problem si tudi ti, ker si dopustila da te je “vzgojil” po svoje in zdaj te ima revico za čistilko, perico, kuharco, ki jamra po forumih kako hudo ji je…..ti vsaj kaj plača za to????
Forum je zaprt za komentiranje.