mož ter moški …
In kaj to sklepam po sebi? Konec koncev verjetno nisi ti moja žena.[/quote]
Komentar se je nanašal na EnTipa:). Boom, vse je ok.[/quote]
Pa vendar si ga malo pustila v dvomih. 😉
Boom menjaj menzo :)))[/quote]
Ne vem no, če je to rešitev. Vložek v kuhinjo je bil prevelik. Raje organiziram šov Gostilna išče šefico. :-)[/quote]
Jaz bi ti svetovala, da za začetek raje nekje prakticiraj “pogrej in pojej” varianto.
Da ne boš naredil prevelikega šova in boš mislil da ješ carski praženec, v resnici bo pa to (isti) šmorn. :))
Problem je, ker se ti tok ubijaš, pa se še zavedaš ne tega. Zadnjič si rekla, da ne hodiš na fitness, včeri pa da ne jemlješ proteinov. Se pravi si ne-športnica, ali pa samo cardio delaš, tečeš, ampak potem tudi nimaš nič od tega, ker ne ješ dovolj beljakovin in si potem neka skinny-fat verzija spolno zavrte zafustriranke. Ti niti slučajno ne ješ raznovrstno, tvoj jedilnik mora bit za en ku*ac. Jst ( komaj ) 100g mesa pojem dnevno, ostlaih 100g pa dobim iz Wheya. TI poješ en mesek, ki skupaj znese 30g, greš tečt 5 km in potem še to kar si vnesla vase pokuriš in si v bistvu še na slabšem, kot prej. Teb mora tista rit prov dol viset, pa še cela celulitasta bi rabla bit.
Pazi, da ne bo sledil spet nek neumen odgovor. Poskušaj mi razložit, kako tebi uspe pridt do postavce “za prste oblizat”, s 30g meska na dan. Samo to me zanima.
Problem je, ker se ti tok ubijaš, pa se še zavedaš ne tega. Zadnjič si rekla, da ne hodiš na fitness, včeri pa da ne jemlješ proteinov. Se pravi si ne-športnica, ali pa samo cardio delaš, tečeš, ampak potem tudi nimaš nič od tega, ker ne ješ dovolj beljakovin in si potem neka skinny-fat verzija spolno zavrte zafustriranke. Ti niti slučajno ne ješ raznovrstno, tvoj jedilnik mora bit za en ku*ac. Jst ( komaj ) 100g mesa pojem dnevno, ostlaih 100g pa dobim iz Wheya. TI poješ en mesek, ki skupaj znese 30g, greš tečt 5 km in potem še to kar si vnesla vase pokuriš in si v bistvu še na slabšem, kot prej. Teb mora tista rit prov dol viset, pa še cela celulitasta bi rabla bit.
Pazi, da ne bo sledil spet nek neumen odgovor. Poskušaj mi razložit, kako tebi uspe pridt do postavce “za prste oblizat”, s 30g meska na dan. Samo to me zanima.[/quote]
A pa ti veš, koliko je 30 gramov?
Pazi, da ne bo sledil spet nek neumen odgovor. Poskušaj mi razložit, kako tebi uspe pridt do postavce “za prste oblizat”, s 30g meska na dan. Samo to me zanima.[/quote]
A pa ti veš, koliko je 30 gramov?[/quote]
Govorim o beljakovinah, 30g beljakovin iz mesa. Tak dnevni vnos je bolj bogi, še posebej za nekoga, ki se ukvarja s športom.
A pa ti veš, koliko je 30 gramov?[/quote]
Govorim o beljakovinah, 30g beljakovin iz mesa. Tak dnevni vnos je bolj bogi, še posebej za nekoga, ki se ukvarja s športom.[/quote]
Pisal si o 30-ih gramih meska, zato sem te tudi vprašala.
EB
saj pa beljakovine dobiš tudi z drugimi živili.
Sicer se jaz ravno ne ukvarjam s športom, se pa moja hči, pa ne je vsak dan po 150g ali več mesa, kvečjemu precej manj pa tudi sicer ne uživa nekih energijskih dodatkov ali karkoli že pač uporabljaš. Pač se normalno prehranjuje.
Pa ni videt da bi bilo z njeno postavo kaj narobe oz. da bi bila nek drobižek ali pa s preveč kg.
Iz jajc mogoče še, samo tle je preveč fata, holesterola not in se potem ne splača. Ribe, morska hrana so še dober vir beljakovin, fižol (tega itak ne moreš vsak dan jest+velik OHja), ostalo je pa potem že tko tko :)[/quote]
Samooklicani nutricionisti niste le sebi škodljivi, tudi drugim – odgovornosti pa nobene !
Ti si okrog obrnjen, zmešalo se ti je:). O prehrani veš toliko kot o svoji izgubljeni duši. Ne ubijam se za beljakovine, vsak dan jem zunaj, zato je moj jedilnik raznovrsten, ker lahko izbiram, si zmišljujem in kombiniram. Kaj, kdaj, kje pa se te ne tiče. Doma tudi čez teden lovim ravnotežje, da je hrana zdrava, hitro narejena, lepo za pogledat in pestra. Zaradi omejenosti s časom je vse planirano. Ne rabim umetnih substanc, šejkov iz praška in fitnesa. Kot da obstaja samo to. Kje živiš…aja, Polje rules:).
Forum je zaprt za komentiranje.