Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mož ter moški …

mož ter moški …

ahh pa nisem mislil za jest.. vsaj za v usta dat… da prideš mal na okus, ker si že doooolgo brez. se pozna namreč 🙂

Ne sklepaj po sebi.

Saj ravno zato ker ne sklepam po sebi. A res nimaš nobene domišlije? Tale zvrst odgovorov, ki jih uporabljaš je res že pase…

Tebi ni kapnilo. Ti je dons dolgčas?

O čem blebečeš deklič?

Sprašujem te deda:))).

Še vedno ne vem kaj hočeš? Veš z drugimi ljudmi se moraš bolj izjasnit, če hočeš kaj povedat. Verjamem, da s tvojimi imaginarnimi prijatelji ti gre komuniciranje lažje… 🙂
Pa razmisli tudi o kakem 5 tedenskem tretmaju za obvladovanje jeze in višanje kulture komunikacij

A se ti zdim jezna?:) Nisem jezna, besna sem:))). Mene ne boš dobil nepripravljene. Čustvo jeza je ravno to:). Preveč si skrben. Mene niti pol toliko ne skrbi zate.

Me čudi, kako ti lahko nekdo na netu pride do živega in tako razvname tvoja čustva. Obvladaj se malo nooo, a se v 10ih letih nisi nič naučila. Tukaj smo za zabavo. Vsaj jaz, morda pa ti preveč osebno vse jemlješ 🙂 Pravi si krof od babe..

In kaj to sklepam po sebi? Konec koncev verjetno nisi ti moja žena.

In kaj to sklepam po sebi? Konec koncev verjetno nisi ti moja žena.[/quote]

Komentar se je nanašal na EnTipa:). Boom, vse je ok.

Saj si se ti razvnel, poglej kakšne zganjaš in se zaganjaš:). Saj pravim, preveč ti je dolgčas. Moja 4 leta so pljunek v primerjavi s tvojimi 20-imi leti neprenehnega zbadanja.

In kaj to sklepam po sebi? Konec koncev verjetno nisi ti moja žena.[/quote]

Komentar se je nanašal na EnTipa:). Boom, vse je ok.[/quote]
Pa vendar si ga malo pustila v dvomih. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj si se ti razvnel, poglej kakšne zganjaš in se zaganjaš:). Saj pravim, preveč ti je dolgčas. Moja 4 leta so pljunek v primerjavi s tvojimi 20-imi leti neprenehnega zbadanja.[/quote]
Kako te je fajn jezit. 🙂

Komentar se je nanašal na EnTipa:). Boom, vse je ok.[/quote]
Pa vendar si ga malo pustila v dvomih. ;)[/quote]

To je moja strast:)).

Boom menjaj menzo :)))[/quote]

Ne vem no, če je to rešitev. Vložek v kuhinjo je bil prevelik. Raje organiziram šov Gostilna išče šefico. :-)[/quote]

Jaz bi ti svetovala, da za začetek raje nekje prakticiraj “pogrej in pojej” varianto.
Da ne boš naredil prevelikega šova in boš mislil da ješ carski praženec, v resnici bo pa to (isti) šmorn. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Problem je, ker se ti tok ubijaš, pa se še zavedaš ne tega. Zadnjič si rekla, da ne hodiš na fitness, včeri pa da ne jemlješ proteinov. Se pravi si ne-športnica, ali pa samo cardio delaš, tečeš, ampak potem tudi nimaš nič od tega, ker ne ješ dovolj beljakovin in si potem neka skinny-fat verzija spolno zavrte zafustriranke. Ti niti slučajno ne ješ raznovrstno, tvoj jedilnik mora bit za en ku*ac. Jst ( komaj ) 100g mesa pojem dnevno, ostlaih 100g pa dobim iz Wheya. TI poješ en mesek, ki skupaj znese 30g, greš tečt 5 km in potem še to kar si vnesla vase pokuriš in si v bistvu še na slabšem, kot prej. Teb mora tista rit prov dol viset, pa še cela celulitasta bi rabla bit.

Pazi, da ne bo sledil spet nek neumen odgovor. Poskušaj mi razložit, kako tebi uspe pridt do postavce “za prste oblizat”, s 30g meska na dan. Samo to me zanima.

Problem je, ker se ti tok ubijaš, pa se še zavedaš ne tega. Zadnjič si rekla, da ne hodiš na fitness, včeri pa da ne jemlješ proteinov. Se pravi si ne-športnica, ali pa samo cardio delaš, tečeš, ampak potem tudi nimaš nič od tega, ker ne ješ dovolj beljakovin in si potem neka skinny-fat verzija spolno zavrte zafustriranke. Ti niti slučajno ne ješ raznovrstno, tvoj jedilnik mora bit za en ku*ac. Jst ( komaj ) 100g mesa pojem dnevno, ostlaih 100g pa dobim iz Wheya. TI poješ en mesek, ki skupaj znese 30g, greš tečt 5 km in potem še to kar si vnesla vase pokuriš in si v bistvu še na slabšem, kot prej. Teb mora tista rit prov dol viset, pa še cela celulitasta bi rabla bit.

Pazi, da ne bo sledil spet nek neumen odgovor. Poskušaj mi razložit, kako tebi uspe pridt do postavce “za prste oblizat”, s 30g meska na dan. Samo to me zanima.[/quote]

A pa ti veš, koliko je 30 gramov?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pazi, da ne bo sledil spet nek neumen odgovor. Poskušaj mi razložit, kako tebi uspe pridt do postavce “za prste oblizat”, s 30g meska na dan. Samo to me zanima.[/quote]

A pa ti veš, koliko je 30 gramov?[/quote]
Govorim o beljakovinah, 30g beljakovin iz mesa. Tak dnevni vnos je bolj bogi, še posebej za nekoga, ki se ukvarja s športom.

A pa ti veš, koliko je 30 gramov?[/quote]
Govorim o beljakovinah, 30g beljakovin iz mesa. Tak dnevni vnos je bolj bogi, še posebej za nekoga, ki se ukvarja s športom.[/quote]

Pisal si o 30-ih gramih meska, zato sem te tudi vprašala.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

EB

saj pa beljakovine dobiš tudi z drugimi živili.

Sicer se jaz ravno ne ukvarjam s športom, se pa moja hči, pa ne je vsak dan po 150g ali več mesa, kvečjemu precej manj pa tudi sicer ne uživa nekih energijskih dodatkov ali karkoli že pač uporabljaš. Pač se normalno prehranjuje.

Pa ni videt da bi bilo z njeno postavo kaj narobe oz. da bi bila nek drobižek ali pa s preveč kg.

30g beljakovin pa dobiš iz 100g mesa. Misliš, da GF požre 400g-500g mesa dnevno ? :)))

Iz jajc mogoče še, samo tle je preveč fata, holesterola not in se potem ne splača. Ribe, morska hrana so še dober vir beljakovin, fižol (tega itak ne moreš vsak dan jest+velik OHja), ostalo je pa potem že tko tko 🙂

Iz jajc mogoče še, samo tle je preveč fata, holesterola not in se potem ne splača. Ribe, morska hrana so še dober vir beljakovin, fižol (tega itak ne moreš vsak dan jest+velik OHja), ostalo je pa potem že tko tko :)[/quote]

Samooklicani nutricionisti niste le sebi škodljivi, tudi drugim – odgovornosti pa nobene !

Ti si okrog obrnjen, zmešalo se ti je:). O prehrani veš toliko kot o svoji izgubljeni duši. Ne ubijam se za beljakovine, vsak dan jem zunaj, zato je moj jedilnik raznovrsten, ker lahko izbiram, si zmišljujem in kombiniram. Kaj, kdaj, kje pa se te ne tiče. Doma tudi čez teden lovim ravnotežje, da je hrana zdrava, hitro narejena, lepo za pogledat in pestra. Zaradi omejenosti s časom je vse planirano. Ne rabim umetnih substanc, šejkov iz praška in fitnesa. Kot da obstaja samo to. Kje živiš…aja, Polje rules:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close