Mož pozitiven s simptomi, žena cepljena
Res se gre za genocid.
In kako dolgo boste še posamezniki podpirali genocid ?
kako je v tem primeru, 20.09.2021 ob 10:05
Dopust je že šef danes znorel, ko sem si vzela 🙁
sploh ne vem kaj kompliciraš, ker pri tebi so stvari kristalno jasne – imaš simptome neke, torej je v prvi vrsti zase odgovorno,da se pozdraviš in pa seveda tudi za druge…
kaj bo šef kompliciral- lahko pa prideš na šiht in okužiš folk, pa bo imel pol firme na bolniški
do tri dni imaš bolniške brez da greš do zdravnika… torej – danes imaš dopust, zdaj pa kliči zdravnika še danes da te naroči na test do rezultatov koristiš te 3 dni bolniške – potem pa skladno z rezultati -če si ok, delat, če ne si doma 10 dni.
rok-1, 20.09.2021 ob 13:02
vse po reglcih, 20.09.2021 ob 12:20
rok-1, 20.09.2021 ob 10:40
Kot pravi Zartrose. Testiraš se (lahko tudi HAGT) – in če je pozitivno – ostaneš doma.
rok-1: A bolniško si kar sam odpreš? Pogoj PCT je ravno s tem namenom predpisan, da kao ne bomo več zapirali. Cepljeni zaradi navadnega prehlada ne ostane več doma, tudi če je ta navadni prehlad covid. Ker covid, ki ga ima cepljeni, ni nevaren za soljudi. Tako pravi naša “st(r)oka”.
Se za vse zanašaš na predpise in npr pri prepadu ne stopiš čez rob zato ker je predpisano – ali zato ker je pametno?
Tega kar trdiš ni nihče od stroke rekel. Če pa sem spregledal, daj prosim povezavo. Ko se dokaže Covid ostaneš doma, neglede na to ali si cepljen ali ne.
Glede bolniške pa – ja, jaz si jo sam odprem. A sem v takšnem položaju, da to lahko naredim – na več načinov.
In ker ti, lahko vsi? Daj stopi kdaj iz svojega balona.
Sploh veš, kako težkega srca eni zdravniki dajo bolniško? Sploh veš, da do nekaterih zdravnikov ni mogoče priti, ker niso dosegljivi prek telefona? (to zadnje iz prve roke). Po tvoje naj avtorica kar samoiniciativno ostane doma, kar bo v službi štelo za neupravičeno odsotnost?
A imaš ti sploh kaj pojma o realnosti drugih, ne samo o tvoji privilegirani?
Forum je zaprt za komentiranje.