Mož obupuje zaradi mojih poletnih problemov
Pred dopustom kuro s probiotiki (meni so super HerBiotics), dlačice v tistem predelu na minimum ali celo stran, jaz se namažem tudi kar z J***ovo kremo s čajevcem ki razkužuje. Za brisanje intimnih predelov imam kar škatlo papirnatih kozmetičnih brisač, da si z navadno kaj ne zanesem. Veliko luftanja, kopalke samo za v vodo, ker na plažo itak ne hodim, bombažno perilo, še bolje nudistični kamp.
Saj sexoproščam, ker imate toliko naravnih kur, da na koncu dohtarjev ne potrebujete. Da si zapacate še tisto, kar ne bi bilo smotrno. Probiotični jogurt res ni rešil niti perfora0cijo, bo pa vaše češplje z glivicam po takem in tam ? živel jogurt ?
Vsako leto antibiotik in vaša jogurtna vnetja Pa0 antibiotik pravi, k te gleda, jogurt pa živeli₩, right ? Enkrat sem poslušala jogurte, takrat je antibiotik deloval. Če je pa na repertoarju, si pa slive izmislite. Recimo, ko zrastejo in če imate jogurt res iz prve roke. Pa za glive, ko vam nohti odpadajo, so pa smreke dobre, a se vam ne pocajta. Jogurt in smreka, pa nalinajte smolo, ko antibiotik ne bo prijel, še manj jogurt ???????
enaena276, 09.07.2021 ob 18:50
Joj tole pa res ni prenosljivo, če so samo glivice, to se ne prenaša. Lahko seksata, razen če te seveda zelo boli… al pa malo stisni zobe, ne vem?!
Sem imela tudi jaz take probleme in včasih je bilo treba malo potrpet, če je bolelo, sexu se nisem odpovedovala.
Pa še kako se glivice prenašajo tudi s spolno združitvijo, oralnim seksom, no. Kako jih pa potem v savni, na bazenih fašeš? Enako jih fašeš z vtikanjem vtikača v vagino – vlažen medij 🙂
Jaz uporabljam na potovanjih, dopustih, pa na lokacijah, kjer ni ravno na voljo sveže vode za umit genitalij vedno 3% vodikov peroksid, z dodanimi nekaj kapljicami naravnega eteričnega olja ( po želji – meni odgovarja melisa). V razpršilki imam to vedno v torbici, nahrbtniku, prtljagi – kjerkoli in povsod po svetu. Našpricam na wc papir ali pa na moker intimni robček.
3% vodikov peroksid je tudi precej neškodljivo, neagresivno razkužilo, saj se uporablja še vedno tudi v medicini za hitro razkuževanje celo odprtih ran ( npr. padec s kolesom, pa pesek in bakterije očistiš tako ven iz rane, ko poliješ po njej), ubija viruse, glivice. Lahkos e uporablja tudi v tem voriznem času za razkuževanje rok. In verjamem, da me tudi zaradi tega glivice v predelu genitalij nikoli ne nadlegujejo. Nikoli. Tudi nikoli ginekoloških težav, vnetij, karkoli. Redno pa skrbim dnevno za higieno in ustrezno spodnje perilo. Na potovanjih nimam čipkastega in sintetičnega perila na sebi, ker sem tudi po 15 ur v pogonu, predno pridem do osvežitve.
Ma okej, peroksid tudi, ???????? saj ni čudno, čeprav vodo v plastenki, če ni pitne lahko za tamalo uporabite, peroksid ?☺☺☺☺ saj mogoče pa ni kriv one za 15 ur pa peroksid razkužilo ? in stres, perfect ? V stresu se smejem, ko take berem. Ginekologi priporočajo vodo vsaj. Da ne dobite tudi sirarne spodaj ? peroksid ??????
Ampak res, kako glih v sezoni fašete, če morska Slana voda razkužuje. Pozdravite ta jaj*ca, pa ne trositi. Antibiotik se da, da ugnobis vzrok, ne da dobiš zaradi gonilke vsako leto antibiotik.
Pa preverite že hormone. Smrdijo nesmiselno noge kot vaša probiotična vaginalna pisarna. Če ni kuhane, je kuhna dol. Bivša sodelavka je sama priznala, da ima toliko belega toka, da na koncu Šiftar sama sebi smrdi. Kako je to vojaki šele držim in jih hkrati okužite s sirarnoctako in drugačno. F saj tudi nedomač kondom ni za vsako frčafelo. Pol naj vam pa dedci verjamejo p?
To bo spet ena na temo pranja perila? res, prekuhavaj ga, ce ga ne. Menjaj gate vsaj 2x na dan. Bombazne, seveda. Mene je resila kura nekih vaginalnih probioticnih kapsul plus se nekih kapsul, ki sem jih jemala oralno ter nakup intimnega mila z ustreznim ph, ki ga pac ne vlivas na polno po kozi. Moz naj se tudi redno umiva. Nekako je minilo.
Najbolje da, 09.07.2021 ob 21:59
Ma okej, peroksid tudi, ???????? saj ni čudno, čeprav vodo v plastenki, če ni pitne lahko za tamalo uporabite, peroksid ?☺☺☺☺ saj mogoče pa ni kriv one za 15 ur pa peroksid razkužilo ? in stres, perfect ? V stresu se smejem, ko take berem. Ginekologi priporočajo vodo vsaj. Da ne dobite tudi sirarne spodaj ? peroksid ??????
Kar smej se, to je zastonj in še endorfini ti delajo na polno…
3% peroksid je najbolj nevtralno neagresivno razkužilo. Že od nedaj uporabljano v medicini za razkuževanja tudi odprtih ran. In ja, pobija tudi glivice. Zdaj se pa reži sam sebi še naprej in se v okrogli sobi v kot pokakaj.
Novi hrcki, 09.07.2021 ob 23:13
To bo spet ena na temo pranja perila? res, prekuhavaj ga, ce ga ne. Menjaj gate vsaj 2x na dan. Bombazne, seveda. Mene je resila kura nekih vaginalnih probioticnih kapsul plus se nekih kapsul, ki sem jih jemala oralno ter nakup intimnega mila z ustreznim ph, ki ga pac ne vlivas na polno po kozi. Moz naj se tudi redno umiva. Nekako je minilo.
Problem širjenja glivic tudi po genitalijah je tudi seksanje vsevprek brez zaščite ( npr. kondomov) in oralni seks pa se prenesez ene sluznice na drugo; in to med tako malim narodom, ki ga niti niti za 2 milijona ni in od katerega je spolno aktivna manj kot polovica.
Šiiti, 09.07.2021 ob 22:02
-
Moja kolegica je imela vedno težavo z vnetji dokler ni zamenjala parterja.
Ja,je čisto možno tudi to- da njeni vagini ni ustrezal ph in flora njegove sluznice in vtikača in se je njeno telo tako branilo in zaščitilo. ( Odvisno od hrane, eventuelnih zdravil, razvad – alkohol, cigareti, ipd in pa predvsem higienskih standardov in navad).
Pouriniranca, polnega bakterij bi kar vtikali, brez da ga prej splaknejo z vodo – za unega zgoraj, ki vodo za umivanje ponuja. Karikirano, za zabavo: tudi klobaso je treba splaknit pod tekočo vodo pred kuhanjem.
slovenska provinca, 10.07.2021 ob 09:34
Tista o jugortih nič ne sanja.
LcL jogurt ni samo za pojest. Tudi za se namazat spodaj. Ne pozabi na hig. vložek. Ginekologinja je rekla, da veliko žensk pove, da jim to pomaga. Ampak to se ne promovira, ker farmacija potem ne služi.
Tosama Domžale še pridno vztraja:
Tudi jaz sem ena tistih, k i je imela kar pogosta vnetja, vzrok ni bilo seksanje vse povprek, dobila sem tudi Vagisan, ki ga je ena omenjala, pa ni nič pomagal.
Najbolj je pri akutnih zadevah pomagal Lomexin, to sem odkrila ene dve leti nazaj, vrhunska zadeva.
Sicer pa, ko se m odtranila vzrok, porušena sluznica želodca in hkrtai tudi vaginalna, vnetij ni več.
Imam pa vedno lomexin v domači lekarni.
Pred leti sem tudi jaz imela grozne težave s temi vnetji. Pa sem se mazala jaz, pa se je mazal partner, pa svečke … Pa je bilo nekaj časa boljše, pa spet jovo na novo … Trgalo se mi je.
Potem pa sem preizkusila tole z jogurto, in sicer (o groza!) s čisto navadnim jogurtom. Namočila tampon, vendar ga nisem imela not cel dan, ampak kakšni dve uri ene trikrat na dan (vsakič drugega, seveda, za tiste, ki se haklajo na vsako besedo in zanalašč ne razumejo logike). Poleg tega sem se vsakič, preden sem vstavila ta jogurtov tampon in ko sem ga vzela ven, umila z žajbljevim čajem. In če sem potem kdaj začutila, da se pripravlja na vnetje, sem takoj naredila to kuro za ene dva dni, pa se ni razvilo naprej.
Sedaj že kar nekaj let nimam več teh vnetij. Aja, pa seksam tudi ne 🙂
Pa še vic na to temo: A veste, zakaj imajo ženske ta vnetja? Zato, da vidijo, kaj to pomeni, če imaš tečno piiicko 🙂
več dejavnikov tveganja je, 09.07.2021 ob 10:22
ssssssssss, 08.07.2021 ob 12:32
Tvoja dr. nima pojma. Imaš čisto porušeno mikrofloro v vagini zaradi vseh antibiotikov in antimikotokov. Priporočam, da še pred težavami, preventivno, lahko celo leto, jemlješ vaginalne globule z laktobacili, to so kot probiotiki za vagino. Meni je gin. predpisala vagisan, ki je na recept, imaš pa tudi v prosti prodaji veliko ponudbe, recimo:
https://www.gorenjske-lekarne.si/artikel/vagitoriji-z-mlecno-kislino-vaginalne-globule
https://www.gorenjske-lekarne.si/artikel/gynolact
Se pa tudi jaz sprašujem, zakaj je mož največja žrtev, če imaš ti zdravstvene težave? Zrihraj sebe zaradi sebe, ne zaradi moža!
Avtorica -tvoje telo se tako odzove na stresno spremembo okolja, predvsem pa klima ( morski slan zrak, voda), tudi je.
Dva tedna prej obvezno kuro s prebiotiki – jest oralno.
Pa nobenega alkohola, plesnivih sirov, sušenih mesnin, ki so ovite v ovojih s plesnijo jest. Tudi na dopustu, če spiješ kaj alkohola, so notri kvasovke; poješ dodatno kaj cukrastega in jih nafutraš na polno, se ti namnožijo v toplem in vlažnem mediju=vagini.
Potem pa še kopanje, vlažne kopalke, zadrževanje vlage.
Ma Če država ne straši, pa ve, obvezno pa na shujševalno, se bere že pozimi. Sodebikarbone vam po novih receptih manjka ? 0Če take poslušaš Slana vida prej pozdra0vi kot kontra ? Res nekatere ste za drame, pa še priznajo vam ne?☺
vagincalinca, 10.07.2021 ob 15:13
Pred leti sem tudi jaz imela grozne težave s temi vnetji. Pa sem se mazala jaz, pa se je mazal partner, pa svečke … Pa je bilo nekaj časa boljše, pa spet jovo na novo … Trgalo se mi je.
Potem pa sem preizkusila tole z jogurto, in sicer (o groza!) s čisto navadnim jogurtom. Namočila tampon, vendar ga nisem imela not cel dan, ampak kakšni dve uri ene trikrat na dan (vsakič drugega, seveda, za tiste, ki se haklajo na vsako besedo in zanalašč ne razumejo logike). Poleg tega sem se vsakič, preden sem vstavila ta jogurtov tampon in ko sem ga vzela ven, umila z žajbljevim čajem. In če sem potem kdaj začutila, da se pripravlja na vnetje, sem takoj naredila to kuro za ene dva dni, pa se ni razvilo naprej.
Sedaj že kar nekaj let nimam več teh vnetij. Aja, pa seksam tudi ne 🙂
Pa še vic na to temo: A veste, zakaj imajo ženske ta vnetja? Zato, da vidijo, kaj to pomeni, če imaš tečno piiicko 🙂
Ma Pojdita oba0 h ginekologu pa00 ne more s0e00 va0m to ka0r pona0divvljati ?????????? saj obstaja tudi dohtar za penis no 0prevec f0* in k*, Mah dej no, ropot s0e je neha00l na črni₩, grem ven0, pa ne na seks0, v0agina bo zdrava hao folkp, a ko se vaprate₩, pap nič ne čutite ??????
Meh meh meh, 10.07.2021 ob 21:19
Ma Če država ne straši, pa ve, obvezno pa na shujševalno, se bere že pozimi. Sodebikarbone vam po novih receptih manjka ? 0Če take poslušaš Slana vida prej pozdra0vi kot kontra ? Res nekatere ste za drame, pa še priznajo vam ne?☺
Dej odjebi, zalezovalski trol….
Forum je zaprt za komentiranje.