Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mož, njegov prijatelj, spletke

mož, njegov prijatelj, spletke

Tvoj komentar je na mestu in pomisleki le, da je ona odprla temo in ona sprašuje kaj naj ona naredi, da bi bilo drugače, da bi ga pripravila do sodelovanja. Niti ni nujno, da katerega od naših komentarjev upošteva in tudi, če ga je izključno njena odgovornost kaj bo s tem naredila. Mislim, da se lahko vsak zaveda predno pride karkoli vprašat, da je to le neka snov za razmišljanje, kaj bo iz tega naredil, če sploh kaj je pa izključno njegova stvar za katero nosi tudi sam posledice svojih dejanj.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

enTip, delno imaš prav. Mogoče res ni fer, nekaj informacij pa vseeno imamo. Ampak, če je nekdo toliko neresen, da napiše tako skope ali celo lažne informacije in potem na podlagi naših “sodb” dovoli, da vplivamo na njene odločitve, bo posledica na koncu nosila sama. Včasih se izkaže, da je še bolj otročji tisti, ki drugega označuje za otročjega. Mislim, da imata oba kar precej masla na glavi, le da svojega ne vidita.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, Saj za vse težave, če se omejim zdaj na partnerske… za vse težave sta vedno kriva OBA, na tak ali drugačen način… Le da se v večini primerov krivdo vali na onega drugega… včasih pa na koga tretjega. Vedno so krivi drugi, tako je pač lažje živet. Z lastnimi problemi se je težje ukvarjat.
Večinoma je tako, da ljudje, ki se pripravljajo da bi nekaj v odnosu korenito spremenili (ločitev je ponavadi ta sprememba) iščejo po forumih ali pri svojih bližjih prijateljicah le še potrditev, da je ta njihova odločitev prava. Potrditev pa lahko dobijo le na način, da povedo svojo plat zgodbe, ki seveda ni prava resnica….

A prava resnica obstaja? Sama sem namreč mnenja, da je resnic toliko, kot je vpletenih v eno zgodbo ali dogodek.
Največ pa ponavadi vejo tisti, ki sploh zraven niso bili. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A prava resnica obstaja? Sama sem namreč mnenja, da je resnic toliko, kot je vpletenih v eno zgodbo ali dogodek.
Največ pa ponavadi vejo tisti, ki sploh zraven niso bili. :)[/quote]

Se kar strinjam. Definitivno bi vsak drugače povedal svojo zgodbo. Tudi to mojo vidimo vsi drugače – mož, kolega, jaz, nekdo s strani sploh ne vidi težave …
Svetovanje – najprej je hodil mož, potem oba. Niti z besedo nisem rekla da bi šel, samo predstavila sem svoj pogled na zakon, ter da tako več ne gre. Vse podkrepljeno z argumenti. Tudi mene potem ni silil, samo prosil, če se pridružim. In če nekaj časa ni tega kolega, da je kak teden službeno odsoten – je med nama vse lepo in prav. Drugače pa – mož živčen, jaz posledično in… frka v bajti je tukaj.

Največ pa ponavadi vejo tisti, ki sploh zraven niso bili. :)[/quote]

Se kar strinjam. Definitivno bi vsak drugače povedal svojo zgodbo. Tudi to mojo vidimo vsi drugače – mož, kolega, jaz, nekdo s strani sploh ne vidi težave …
Svetovanje – najprej je hodil mož, potem oba. Niti z besedo nisem rekla da bi šel, samo predstavila sem svoj pogled na zakon, ter da tako več ne gre. Vse podkrepljeno z argumenti. Tudi mene potem ni silil, samo prosil, če se pridružim. In če nekaj časa ni tega kolega, da je kak teden službeno odsoten – je med nama vse lepo in prav. Drugače pa – mož živčen, jaz posledično in… frka v bajti je tukaj.[/quote]

mah … kresni že enkrat tega moževega frenda … pa potem še oba skupaj … z malo samozavesti ti bosta oba z roke jedla in te po rokah nosila ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj pa, če ta kolega kaj ve od moža in mu grozi. Mož pa se boji, da bi ga izdal. Samo ugibam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close