Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mož na zabavo

mož na zabavo

Živjo!
Mal se moram pritožit…ne vem, ali sem jaz tako starokopitna, da mi to ni všeč ali kaj…Mož po cele dneve dela, ko je prost pa se posveča najinemu sončku in meni. Občasno gre s kolegom tudi na kak drink in to toleriram, saj grem tudi jaz včasih s kolegico na kavo. Zdaj pa ga je povabila bivša sodelavka (pred 5 leti) na rojstni dan. Halo?!! Prosim vas, kam je pa to podobno, da ženska pokliče bivšega sodelavca – poročenega na rojstni dan????? Po eni strani si mislim, pa naj gre in naj se malo zabava, saj mu zaupam, po drugi pa mi ni niti malo všeč. Ali pretiravam???

Kaj pa mojega fanta, ko ga je zadnjič povabila neka xy tipica na r.d.? Ene si upajo! 🙂
No, kaj jaz vem… mislim, da mi na tvojem mestu vsa ta zadeva tudi ne bi dišala, ampak če mu zaupaš, zakaj pa ne. Pa naj gre. Mogoče pa bo na koncu tudi sam ugotovil, da mu ni za it.

seveda pretiravaš, in kaj potem, če je bivša sodelavka, dobil je povabilo – torej ali ga pustiš ali pa mu začneš težit in se skregata in on vseeno gre, kaj ti je ljubše?

p.s. lahko pa vprašaš, če so boljše polovice tudi povabljene, zakaj pa ne

lp

Jaz sem zmeraj sitna, če je moj dragi kje, kjer mene ni. Saj ga pustim, ampak potem sama zase doma gnojim z dolgo surlo, ki raste in raste dokler mi ne seže do pobešenih ust in je ne začnem grizljat. Potem ga pokličem in vprašam če nima toplega doma.

Moski, ki ga imam rada ni moja lastnina. Nikoli in nikdar ne sprasujem kam gre in s kom je. Velja tudi obratno.
lep dan
N.

Jap, tako sem jaz govorila ko sem bila prvič poročena. S svojo trapasto naivnostjo in visokimi moralnimi načeli sem prav olajšala njegovo varanje. Saj s tem ni nič narobe, kar si napisala. Ampak potem morata imeti dva identične standarde. Jaz pa žal, cviknem pri vsaki zviti vrvi. Pač posledica pika.

Zakaj pa ne gresta skupaj? Saj sta vendarle poročena in par? Če bi mene nekdo povabil, bi prišla z možem, saj vsi vedo, da sem poročena.

Mislim da če sta dva par,in to resno,bi naj hodila na takšne zabave skupaj,zakaj pa ne,če je samo kak roj.dan?

Tudi jaz bi diskretno vprašala, ali niso tudi partnerji povabljeni. Dala pa bi mu tudi (med vrsticami) vedeti, da mi to ni všeč, sploh če je to bivša (pred 5 leti) prijateljica. Malo bi bila sumničeva.

LP

hja, sej ni moj prvi zakon. Ma tud prvi ni razpadel zaradi tega. Tako da, ne glede na mojo starost, se vedno naivno verjamem da ni moja lastnina. kaj cem, eni ostajamo naivni :):)
N.

Zelo grdo (in tudi sumljivo) od te sodelavke da ga ni povabila skupaj s spremjlevalko.Verjetno ja ve da je poročen!!!!!!!!
Jaz bi mu rekla da me moti če gre sam, lahko pa grema skupaj, če želi.
Nikakor nebi šel sam!!!!!!!

mislim, da bi morala povabiti oba

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close