Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož na morju z drugo, jaz pa doma

Mož na morju z drugo, jaz pa doma

Mož je pod pretvezo “poslovnega potovanja” šel na morje z drugo, za katero sem že dalj časa sumila, da nekaj imata. Ga čakam z valjarjem v roki.

Najbolje da se jima pridružiš….

A trojček ti ne diši?

Kaj bos z valjarjem?

Jaz ga ne bi cakala, spakirala bi vse njegove stvari in jih postavila pred vrata, pa zamenjala kljucavnico.

Odgovor na objavo uporabnika
kaj bos z valjarjem, 06.08.2021 ob 08:44

Kaj bos z valjarjem?

Jaz ga ne bi cakala, spakirala bi vse njegove stvari in jih postavila pred vrata, pa zamenjala kljucavnico.

+1

Mogoče je pa na dodatnih inštrukcijah… bo obvladal, ko se vrne 🙂

Nisi slišala, da ženske z valjarji tepejo možove? Znana že ljudska stvar. V vsaki drugi karikaturi v časopisu maš to narisano. Nj ga pretepe.

Kaj bos z valjarjem?

—————————————————————————-

Nisi slišala, da ženske z valjarji tepejo možove? Znana že ljudska stvar. V vsaki drugi karikaturi v časopisu maš to narisano. Nj ga pretepe.

Praviš, da imaš v rokah valjar… Smem vprašati kaj pečeš? Gre za potico? Lepo, da tako skrbiš zanj, da ga ne bi katera druga izstradala.

Kaj čakaš draga? Rezerviraj si pot…

O jz bi pa to cist drugac naredu.

Ne bi tak kot se pricakuje ,da se znori in potem krega. O ne.

Bod tih

Ta cajt si pa gnara naber.

Da bos mela ko bosta sla narazen.

Izkorist prasca se zdele k sta skup pa kao je vse ok.

Pa se pofu ki ga tak dobr kot ena prasicka, da ne bo vedu, kaj se dogaja.

Zmedi ga.

K frizerju pojd shujsaj lepo se oblec dobrovolna bodi. Ma bodi tska da bo zmeden.

E pol pa ko se bo spet odlocu zate kar se bo. Ce bos dobr igrala.

In ko bo tisto pustu kar jo bo ker se neradi locujemo ce ni res muz.

E potem ga sun v rit in ga fukn vn.

Ce ga napades takoj.

Bo reku al da je v njo in da se bota locila al pa da jo bo pustu. Ti mu verjela ne bos nic kregala se bosta skoz zihr ene 2leti. Tolk dolg nekje traja da zacne zenska pozabljat da se ji je zgonil.

Predlagam prvo idejo.

Odgovor na objavo uporabnika
katastrofa358, 06.08.2021 ob 07:59

Mož je pod pretvezo “poslovnega potovanja” šel na morje z drugo, za katero sem že dalj časa sumila, da nekaj imata. Ga čakam z valjarjem v roki.

Ma kakšen valjar…

prijazno, skulirano mirno, ko pride domov..Dragi možek: k notarju bova šla podpisat Pogodbo o ureditvi premoženjsko pravnih razmerij ;  prej  pa ne vložiš zahtevka za razvezo. Imej spoštovanje do same sebe in dostojanstvo.

https://www.notar-z.si/registri/register-pogodb-o-ureditvi-premozenjskopravnih-razmerij

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close