Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož na kavici s sodelavko

Mož na kavici s sodelavko

kurbir. Ni druge.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9542, 31.07.2024 ob 16:24

izven službenega časa, kljub temu, da dobro ve, da  ima doma ženo, ki si ravno tako želi klepeta z njim? Kaj vse ji on zaupa? O čem se imata toliko za pogovarjat? Z menoj se baje ne more, ker ga ne razumem.

Ej ti že tu na Monu si greznica, kakšna i šele doma. Zato je s sodelavko na kavi raje kakor s teboj. Nehaj težit pa bo doma.

Ne delaj prehitro panike. Tudi jaz hodim s sodelavci včasih po službi na kakšno pijačo, da kaj poklepetamo in se nasmejimo … Zdaj je samo vprašanje koliko njemu zaupaš in koliko sebi. Jaz sam pri sebi vem, da ni osebe na tem svetu, ki bi me spravila narazen z ženo, pa zaradi tega ne bom nič manj šel na pijačo s sodelavko. Naši pogovori niso vulgarni, ne vem pa kakšna oseba je tvoj mož.

MakroLopo, 13.08.2024 ob 00:20

Ne delaj prehitro panike. Tudi jaz hodim s sodelavci včasih po službi na kakšno pijačo, da kaj poklepetamo in se nasmejimo … Zdaj je samo vprašanje koliko njemu zaupaš in koliko sebi. Jaz sam pri sebi vem, da ni osebe na tem svetu, ki bi me spravila narazen z ženo, pa zaradi tega ne bom nič manj šel na pijačo s sodelavko. Naši pogovori niso vulgarni, ne vem pa kakšna oseba je tvoj mož.

Ti hodiš po robu, a se tega ne zavedaš. Včasih nesrečen splet okoliščin privede do suma. Primer: greš večkrat na kavo s sodelavko, ki je znana po menjavanju moških. Ni nujno, da boš ženo prevaral, boš pa sprožil govorice. Vedno je treba gledati širšo sliko.

Ah, no ne bodite naivni, saj se ve zakaj se gre, mož si išče ljubico za zdraven , zato pa toliko opleta okoli nje. Noben moški nebo vabil na kavico sodelavko, in se trudil okoli nje, če ne pričakuje fuka od nje.

Verjetno se je s sodelavko pogovarjal o službenih zadevah na kavi. A ni to normalno? A nikoli ne greste s sodelavci ali sodelavkami na kavo?

ki je šla s sodelavcem, po službi na kavico. Oba sva poročena in vedno je on po šithu hodil domov in nikoli ni šel na kavico ali pijačo s sodelavci. Tudi jaz ne. Pa me je enkrat povabil in sva šla. Takoj na kavi pa mi je začel pihati na dušo in sem takoj vedela kam pes taco moli. Sem ga vprašala, če bi rad fuk od mene in seveda je rekel ja. Potem sem vstala in šla. Nikoli več nisem šla z nobenim sodelavcem na kavo…. No ne sama. Če so bili še drugi prisotni potem ja, sama z moškim nikoli nikjer in nikdar.

Če greš na kavo v družbi sodelvk in sodelavcev,ni nič narobe. Če vas je več ni nič narobe,samo ,če hodi partner ,ali partnerka sam /a s sodelavcem nenehno na kavo,pa je žeoprostite čudno.

Daj,daj,ne delja se lepega. Bi ta ta tvoja sodelavko šla na kavo,ti pokazala,da nima hlačk ,bi jo že naskočil. Ja,ja ,ja….

Ni problem, če je več ljudi na kavi, problem je pogosto kofetkanje samo z eno osebo. Sploh ni nujno, da kaj imata, samo nobeno zaupanje v partnerstvu ni 100 %.

ne razmisljamo vsi tipi z nasimi curaki

Ah, j**** tazga moža oz. partnerja! Zastonj se že ne dobivata… 😉

če boš poslušala  take kot je  TI ŠE NI JASNO,  boš hitro ločenka. ti se ne zavedaš kaj pomeni zate  sttus, priimek ločenka!!!  poglej kewin samuel.  pol je konec. nihče ne želi ločenke.  ker si ločena iz razloga.  pijanc ni, dorgira se ne, tepe te ne. lepo skrbi za celo družino.  torej si ti problem.  verjetno, če je ša z njim na pijačo, hoče njegovo službo,delovno mesto, ga mota okol prsta, mogoče vidi v njem uredu moškega in ti ga bo speljala. mu bo zdrkala, sfafala, mubo dala na hitro za pofukat, pa je.   to je tvoj poraz.  ti si sama pripeljala do tega.  ti si sama svojega moža od sebe stran nagnala.  to ej zato ker tko nisi povedala ceel zgodbe, sam odel ki paše na tvojo zgodbico da si žrtev.   moški p oredko pusti ženo in družino. to delate leve  fašsitke, feminsitke.  to ej vaša domena. levičarke st uničevalke doma.  ne , moški.  ti imaš problem, ker si se do sedaj grdo obnaša, ga nisi cenila, si ga delala ljubusumenga, mu delala sabo vest za fse, ga kritizirala, in sinisi mislila niti, da bi lahko se to zgodilo. mislila si da si huda carica, da ga imaš v malem prstu. ga bom malo spraznila 1x na teden mu bom dovolila malo lizat pizdo pohcano pa ima dost kužek??  ne?  si se malo zmotila.  zgleda, da je tvoj kužek veliko bolj čustevno inteligenten od tebe.  se že ne zmore s teboj pogovarjat. si že toxičen fminizem.  in zdaj itak nič ne moreš.  karkoli naredišp bo samo še slabše.  prepovedat mu en moreš nič.  če boš sedaj, v kuhni kuharca, v posli kurba in z otroco mamica, pa točno pokažeš , da znaš. da znaš ugobat, bit ponižna, in da si do sedaj samo igrala in premikala mejo.  to bo še bolj žaljivo.

poglej, ne ceniš ga, ne spoštuješ ga,  in si se rahlo fesjt precenila.

je uspel dobit drugo luliko. mogoče paj  je super ženska. mogolče je ful fajn.  jaz ne vem. mogoče je samo full majn toxična feminsitka kot si pa ti in monovke.

ženska mora pazit na odnos.  zdaj vidiš, zakaj jaz skoz isto govorim. ker se pol to zgodi in pol je spet moški desni fašuist.  ker tvojega obnašanaj nihčene ocenjuje. polcija popišše samo moškega če te udari. kolko časa pa pred temženska izsiljuje, zanemarja, senorčuje, bula, dela probleme, se  norčuje izfsega,  je totalno problematična. to pa ni nikoli zapisnao.  se ne beleži nikjer.  ženska agresija se nikjern e beleži.  se ignorira tudi na sodišču.

SAMA SI KRIVA,

Prvič slišim, da se po poroki ne sme več kofetkat z drugimi. A ni dolgočasno celo življenje kofetkat samo z ženo ali možem?

kakšno drugo ali tretje mnenje in druženje z osebami je prepovedano zate?

Našitek, 31.07.2024 ob 17:08

Nima se kaj s kakšno dobivat in pogovarjat, če je pravi moški. A žal taki izumirajo. Zato sem se nehala obremenjevat s tem in živim svoje življenje mimo vseh moških in njihovih dram. Preprosto ne moreš zmagati. Vedno se bo našla ena mlajša, lepša, boljša, ali samo priročna, v katero se bo zagledal. Dokler plačuje položnice in skrbi za otroke, je meni dovolj. Življenje si pa polnim z lepimi hobiji in uživam kolikor lahko poleg skrbi za otroke.

Bravo,lahko sem tvoj hobi?♥️?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close