Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mož mi gre na živce

mož mi gre na živce

ze pol leta ugotavljam da ne vem ce mi je še kaj do moza, vecino casa mi gre na živce vse kar naredi. Prišlo je že do tega, da me odbija sex z njim, kakršnikoli dotiki, moti me njegov vonj in še bi lahko naštevala… Zaradi tega sem precej obremenjena in ne vem vec kaj naj storim, da bi bilo bolje. Je katera izmed vas doživljala podobno in kaj ste naredile? razmisljam o terapiji vendar nisem sigurna če bo pomagalo:(

Loči se to bo še najboljše, bodi iskrena in mu povej kako in kaj in pojdita vsak svojo pot.

Čimprej se loči. Samske komaj čakamo, da se pojavi kak nov samski dedec.

Če pa čakaš, da se moški razveže od svoje žene zato, da bi ti imela partnerja, potem ti ni pomoči. Na trgu je še precej moških, ki so samski. Tudi taki brez otrok.

Samskih? V mojih letih jih ni več. Čakam na ločence.

Hm, ko enkrat pride do tega, je konec, žal. S terapijami tega ni moč popraviti. Kaj boš pa storila, je pa tvoja odločitev. Jaz vem, da bi se razšla (in sem tudi se), kot berem a forumu so bolj na stališču, da trpi, se matraj, vztrajaj, pa čeprav se ti mož in spolnost z njim gravža …

Kako pa veš, koliko je ona stara? Saj mogoče sta precej mlajša od tebe.

Ja, no to je pa tudi res. Res sta lahko mlajša. Po svoji stari navadi sem sklepala, da se jih večina poroči po 30+ (glede na moje kolege) in potem še nekaj let pa se recimo pri 40+ ločijo :).

…da žel po tem,kaj berem, terapija ne bo pomagala. Ko je enkrat tako daleč, da ne preseneš nič od nič pri možu, potem je to res znak, da gresta vsak svojo pot. Ne vem sicer, kaj je do tega pripeljalo, je kaj takega naredil ali se je pač z leti počasi začelo ohlajati. Dejstvo je, da močno dvomim, da ti bo še kdaj dišal, da boš uživala v sexu z njim, da ….
Dobro razmisli in vse dobro!

Bedarija, skrajno nezrelo .
Zakon soodgovornost, razumevanje, spoštovanje in gospodarstvo. Zaradi sexa se pač ne ločuješ, to se uredi drugače.

Problem je v tvoji glavi in v tvoji miselnosti, do partnerja, tudi pri naslednjim moškim, boš naletela na podobne težave, če ne boš pri sebi pošlihtala svoje miselnosti. Moža lahko vidiš pozitivno ali negativno, odvisno je od tebe kako hočeš videti in čutiti.

ljubezni ni več…..

Loči se in nehaj mučit sebe in njega.

To so obdobja v ljubezni … Ne pretiravaj preveč, ampak rešujta to, kar se rešiti da: pogovarjaj se z možem, predlagaj, pokaži … brcaj na kratko. Noben moški ni popoln.

Pusti ga pa k meni pridi, bom te jaz zrihtal tako kot treba!

Najbrž nima dovolj denarja, ni dovolj uspešen, ni zanimiv, je dolgočasen in neinteligenten. Zato ti gre vse na živce na njem, tudi vonj.

zdaj je čas dopustov, poskusita preživeti vsaj en teden ločeno, pa da vidimo

midva sva skupaj 15 let, po tem času se seveda zadeve malce ohladijo. otroci, služba, pa še kaj drugega tečnega vmes…
ko se spraviva k akciji, je fajn, tko se pa meni tudi neeeee daaa, lenoba kaj češ. pa vsak se je malce poredil (malce!), ni tko kot na začetku. je pa moj 🙂 moj

In kar čez noč ti je ratalo vse tako zoprno?
Kako se pa on počuti ob tebi?

takih je večina zakonov, ti si pač priznaš. če se ti zdi življenje z možem znosno, si omisli ljubimca za seks. Drugače ločitev.

Tudi meni je šel na živce. Vesela sem bila, ko ga ni bilo doma in postala nervozna, ko je bil. Sledila je ločitev.

Odgovor na objavo uporabnika
menim…, 22.07.2014 ob 06:07

…da žel po tem,kaj berem, terapija ne bo pomagala. Ko je enkrat tako daleč, da ne preseneš nič od nič pri možu, potem je to res znak, da gresta vsak svojo pot. Ne vem sicer, kaj je do tega pripeljalo, je kaj takega naredil ali se je pač z leti počasi začelo ohlajati. Dejstvo je, da močno dvomim, da ti bo še kdaj dišal, da boš uživala v sexu z njim, da ….
Dobro razmisli in vse dobro!

o kaki terapiji bluzite?

zakaj za vsako ceno rešit zakon?

zakaj ene budale nesposobne skozi to nabijate, rešite zakon, kaj bo tu pomagalo, nič ne terapije, nič od nič.

ti preprosto rabiš drugega kurca

Odgovor na objavo uporabnika
savana39, 21.07.2014 ob 21:05

ze pol leta ugotavljam da ne vem ce mi je še kaj do moza, vecino casa mi gre na živce vse kar naredi. Prišlo je že do tega, da me odbija sex z njim, kakršnikoli dotiki, moti me njegov vonj in še bi lahko naštevala… Zaradi tega sem precej obremenjena in ne vem vec kaj naj storim, da bi bilo bolje. Je katera izmed vas doživljala podobno in kaj ste naredile? razmisljam o terapiji vendar nisem sigurna če bo pomagalo:(

konec je

Žal to pomeni konec zgodbice. Isto se je dogajalo meni, popokal svoje stvari vse pustil in šel.

Bodi fer do njega 15 let si bila z njim, ne zasluži si tega.

Tako deluje nevidni svet. Muppet-ki ste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close