Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Mož je rekel, da nisem več privlačna

Mož je rekel, da nisem več privlačna

Tudi tu na forumu. So bili oglasi, ko so ljudje iskali partnerja. In da takoj tip napiše kakšne koristi bo imel od tebe…. Tako prepoznate take krettene, ki ta zapustijo takoj, ko nimajo več koristi od tebe. Brez koristi te tudi spoznati nočejo….
Samo stran od takih, ki jih samo zanima kakšno korist bo imel, k je to ta prva stvar, ki te vpraša. Bolezen ne sprašuje nikogar. Nihče ne načrtuje bolezni.
[/quote]

Ma fack off – se raje sama “drmam” še naprej z mislijo na kakšnega dobrega mladca, kot da bi me en tak “morron” poniževal. Če tip nima moralnih vrednot v glavi, ne bo vreden toplote moje neokuženega in dišečega mednožja. Pa sem kar želena, jih moram odbijat od sebe. Me to ne moti. Bo že dobil tisti, ki me bo vreden. Zaenkrat me ni pa nobeden. Jebiga, imam pa zlato za take. Pa četudi eno leto še ne seksam v živo – nič hudega; imam svoj ponos in dostojanstvo.

Evo-dokaz da vsaka šala nosi zrno resnice pripovedovalca.. ker eni kar hočejo preusmerit pozornost da to ni res kar so se pohecali, provocirali….
Me pa zanima, kaj si to jedla, da si se v parih dneh toliko zredila?
Tipa imaš pa pač brezjajčnika, ki namesto da se s teboj spoštljivo pomeni o svojih občutjih, te pred vso žlahto kritizira…
[/quote]

Tudi jaz sem se lani med bozicnimi prazniki zredila 5 kg. Jedla pa sem res ogromno nesnage. Vsak dan. Vec mesecev po tem so mojega sprasevali kdaj bom rodila. In to je bilo najbolj ponizujoce. Mi pa on nikoli kaj takega ni v obraz vrgel. Ze pred leti mi je rekel da svojo samopodobo glede videza uredim sama, ker on namesto mene ne more. Letosnje praznike pa bolj pazim kot lani, pa tudi kg so spomladi izginile.

Ne glede na to, ali gre za fejk temo ali ne, dejstvo je, da je takih situacij v realnem življenju precej. In zadeva je praktično nerešljiva. Ker ne moreš ženi reči, da te več ne privlači, ker se je zredila. Tega ti ne bi nikoli oprostila, zamera bi bila prevelika. Prej te bo prevarala iz maščevanja kot bi shujšala zaradi tvoje opazke. Kaj lahko narediš? Nič. Lahko se samo sprijazniš z novim stanjem in upaš, da jo bo prej ali slej srečala pamet.
Seveda velja tudi obratno – ko se mož zanemari. Razlika je le v tem, da so moški na podobno opazko žene precej manj občutljivi, vsaj ko gre za težo ali zunanji videz. Zadeva bi bila bistveno drugačna, če bi žena možu očitala slabšo seksualno zmogljivost ali slabo erekcijo – no tu bi naleteli spet na problem, ki se ga s pogovorom (zaradi zamer) praktično ne da rešiti.
In tako se počasi v zakonu začnejo ustvarjati sive cone, tabu teme, snežne kepe se večajo…
[/quote]

Midva imava 3 mesečno dojenčico doma in sem se kar precej zredila med nosečnostjo.

Čeprav nikoli nič ne reče in ne pokaže ali nakaže, vem, da sem mu zdaj manj privlačna (sixpack takrat vs šlaufki zdaj. Doh.) kot prej.

Kljub temu, da to spoznanje defakto pač malo boli, zadevo absolutno razumem. Iskreno se tudi sama ne počutim dobro in komaj čakam, da bom shujšala. Edino se bojim, da koza na trebuhu ne bo sla vec skupaj 🙁

Skratka, smo ene, ki to razumemo in nic ne vzamem za hudo, ce bi mi rekel, da sem bucka. Je pa avtoricin partner bedak, ce jo ponizuje pred druzbo na tak nacin, namesto da bi lepo povedal na 4 oci.

Ma fack off – se raje sama “drmam” še naprej z mislijo na kakšnega dobrega mladca, kot da bi me en tak “morron” poniževal. Če tip nima moralnih vrednot v glavi, ne bo vreden toplote moje neokuženega in dišečega mednožja. Pa sem kar želena, jih moram odbijat od sebe. Me to ne moti. Bo že dobil tisti, ki me bo vreden. Zaenkrat me ni pa nobeden. Jebiga, imam pa zlato za take. Pa četudi eno leto še ne seksam v živo – nič hudega; imam svoj ponos in dostojanstvo.
[/quote]

Iz tebe je razbrati, da si močno želiš trde qurčine.

Pa dobro no… Reci mu, da tudi on tebi ni več privlačen. Ampak da boš ostala z njim, ker ga ljubiš. 😉

Midva imava 3 mesečno dojenčico doma in sem se kar precej zredila med nosečnostjo.

Čeprav nikoli nič ne reče in ne pokaže ali nakaže, vem, da sem mu zdaj manj privlačna (sixpack takrat vs šlaufki zdaj. Doh.) kot prej.

Kljub temu, da to spoznanje defakto pač malo boli, zadevo absolutno razumem. Iskreno se tudi sama ne počutim dobro in komaj čakam, da bom shujšala. Edino se bojim, da koza na trebuhu ne bo sla vec skupaj 🙁

Skratka, smo ene, ki to razumemo in nic ne vzamem za hudo, ce bi mi rekel, da sem bucka. Je pa avtoricin partner bedak, ce jo ponizuje pred druzbo na tak nacin, namesto da bi lepo povedal na 4 oci.
[/quote]

Ne sekiraj se zaradi kože na trebuhu ali strij, tudi zaradi celulita se ženske čisto preveč sekirate. Tisto kar moške v resnici moti, je izguba oblike telesa, ko steklenička Coca Cole postane pivski sodček 😉 .. Vsak moški razume, da porod vpliva na telo in je ženski hvaležen za otroka, žalostno pa je (kar pogosta situacija), ko se ženska po porodu zapusti, se iz privlačne ženske v katero si se zaljubil spremeni v šlaufasto mamo.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Tvoj problem pač niso kile, ampak nikakršen odnos med vama. Tiste 5kil lahko zgubiš tako hitro kot si jih dobila. Moža, ki ima toliko spoštovanja do sebe in tebe da bi se o stvareh ki ga mučijo na samem pogovoril in ne kot nek primitivec se pred ljudmi norca delal iz svoje lastne žene ti pa pač ni uspelo najti. Je to res prvič da je bil nespoštljiv bebec? Je to vajina komunikacija? Se pred druimi “drkata” in mislita da sta smešna? Dejte odrast. Ok ga moti da si se zredila. Bodi dedc, se vsedi in povej. Na samem. Ženi. Ne vsem možnim okoli sebe. Primitivno do amena. Ti pa verjetno nisi nič dosti boljša, da to da te je užalil in bil nespoštljiv do tebe razpredaš na forumih z neznanci namesto z njim. Kako točno imata namen preživeti življenje skupaj če bo on gostilniško se norca delal iz tebe in si domišljal da je smešen, ti boš pa neznancem javkala? Domače probleme se rešuje doma! Med sabo. Resno žalostno kakšne odnose imate to z ljudmi. Verjemi da normalnim ljudem ni bilo smešno ko se je norca delal iz tebe. Če je pa to višek zabave v vaši družbi/družini, da se norca delate in probleme razkazujete v zabavo, v resnici ne vem kaj naj ti rečem. Svoji k svojim. Dvomim da je kar na enkrat ratal primitivec. Verjetno ti je bil zabaven ko je svoj primitivizem na druge metal, sedaj ko si pa ti na vrsti ti pa ni več. Primitivci se ravno ne skrivajo, tako da dvomim da to ni pred zakonom pokazal.

5kg v enem tednu je ogromno in ocitno je, da v tvojem telesu nekaj ne dela tako, kot bi moralo!
Namesto da se zdaj drzis na moza, pojdi k zdravniku, jer tvoje telo ocitno noro zadrzuje vodo in to je lahko znak resnih zilnih, srcnih, ledvicnih, hormonskih,… bolezni!

5 kil v enem tednu???
Ljudje, dajte se mal umirit pri prenažiranju.

5 kg na koliko podlage? Čisto prav je odreagiral. Nikoli nisem razumel pacientov, ki se spravljajo na debeluhinje. To je tako kot bi šel f… nasedlega kita na obalo. Bolno. Pravi moški rabi lepo žensko, zanemarjene debele prašiče imajo pedri za kamuflažo. Že misel tacat po tistem zavaljenem špehu je odbijajoča.

Tebe je lahko samo sram, da se tako prenažiraš, potem pa še pričakuješ kaj od njega. Zbrcaj se v debelo rit in shujšaj, pa bo mogoče še kaj. Sicer je samo vprašanje časa kdaj si bo dobil normalno, ki nima 5 kg na 100 kg podlage.

Henrik8 hahaha…dober vzdevek. Takoj pomislis na zavaljenega moskega.

Po eni strani vem da debelost ni privlacna, ko tudi kosti niso. Vsakega nekaj privlaci in odbija. Meni osebno debeli in kosmati moski niso privlacni in me zelo odbijajo. Pri predolgi bradi imam obcutek da poljubljam zival in mi gre na bruhanje. Drugim so brade sexy.

Dobro znaš izbirati partnerje.

Saj za zavaljene in prepite moške mehove velja čist isto, eni so prav nagravžni. Ampak razlika je v tem, da dokler nosi denar, žensk to ne moti. Ona mora biti lepa, on uspešen. Pri njej je izgled na prvem mestu, pri njem šele na 492817344421. mestu.

Ma do 3 kil sploh ni dejanje, tko da ne vem, kje se ti teh 5 kil tok pozna. Kot bi govorila o 50ih.
Pa bi mu rekla, da njegov mali čevapčič brez olja že dolgo ni uporaben za tvojo žar mašino 🤣😂😂😂😅😅😅
Saj je prav, da se pove tudi neprijetna opažanja, ampak ne pred vsemi in še to kot norčevanje … Bi si zapomnil za vse večne čase, če bi me nekdo pred vsemi ponižal. Ne na način, ki ga je oseba storila.

Ma do 3 kil sploh ni dejanje, tko da ne vem, kje se ti teh 5 kil tok pozna. Kot bi govorila o 50ih.
Pa bi mu rekla, da njegov mali čevapčič brez olja že dolgo ni uporaben za tvojo žar mašino 🤣😂😂😂😅😅😅
Saj je prav, da se pove tudi neprijetna opažanja, ampak ne pred vsemi in še to kot norčevanje … Bi si zapomnil za vse večne čase, če bi me nekdo pred vsemi ponižal. Ne na način, ki ga je oseba storila.
[/quote]

Kaj ti govoris o cevapu ce ga se vidla nisi. Zaljivke dobijo svoj pomen sele ko imajo podporo v nekih argumentih, v izkustvih. Ti tole streljas kar na pamet in ni nobenega efekta.

Kaj ti govoris o cevapu ce ga se vidla nisi. Zaljivke dobijo svoj pomen sele ko imajo podporo v nekih argumentih, v izkustvih. Ti tole streljas kar na pamet in ni nobenega efekta.
[/quote]

A dec se lahko heca, ti pa ne? Kje je pa tebe sedaj zbodlo?

[/quote]

Mogočče ima pa smokija DDDDD

5 kg v enem tednu? Ne verjamem. Slaba provokacija…

Bi mu morala rečt…. Seveda, da sem bunkica, da lahko skačem po takem prascu?
Razlaga si pa naj po svojem ima dve možnosti

Tudi če je tema provokacija….takih v humor zavitih žaljivk je polno…ko boste naslednjič v družbi, poslušajte kaj vse si pari navržejo v družbi. Kako druga stran reagira, povešen pogled, obrambna grda pripomba nazaj, solze v očeh, sram na obrazu.
To ni ljubezen, to je znak prezira in včasih celo sovraštva. Zakaj bi bil človek v zvezi s takim človekom?

Sem ženska in se strinjam z možem. Prijazno ti je povedal, in celo povedal ti je… drugič bo šel k drugi.
Oba partnerja morata skrbeti zase če hočeš dolgoletno kvalitetno vezo in 5 kg čez praznike je ogromno. Shujšaj dokler še imaš moža.

ena kokoška,vsak dan moli,da ne zboliš in se ti izgled spremeni.

Verjetno se je tudi on zgodil. Ti pa povem tole … v vsakem hecu je nekaj resnice. Previdna bodi, da ne bo za tvojim hrbtom se gonil naokoli.

Aj meni bi dal s tem tako motivacijo da bi si izklesala telo.
Uh kolk bi bilolusno ga potem mal po jajckih pozgeckat pa ne dat.
Pol sele ko bi nehala bit uzaljena bi ga pa razstrgala v posli.

Hvala lepa za dolgoletno “kvalitetno” vezo, ki temelji na popolnem videzu partnerja. Pa nisem nobena bajsa, ampak če partnerja z mano drži samo moja dobra postava, sem rajši sama. Ker ne glede na to, koliko kdo skrbi za sebe, se v življenju lahko zgodi marsikaj, kar pusti takšne in drugačne posledice na telesu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close