Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Mož je rekel, da nisem več privlačna

Mož je rekel, da nisem več privlačna

Čez praznike sem se zredila za 5 kg. Kar je res veliko za en teden. In se mi pozna. Ampak vseeno me boli srce. Kako moreš po čisto prijetnem tednu, pred svojo družino na kosilu izjavit, sicer v šali pa vseeno, da je žena pa že prava bunkica. Da je težko seksat z bunkicami, ker so tako okrogle (pa smeh). In sem bila slabe volje seveda. In sem mu povedala. On mi pa zabrusi, kako naj mi pa drugače na lepši način pove, da mu nisem več dobra…
Se ne pogovarjava že cel dan.

s sosedom, ki ima dovolj dolgega, da ga 5 kil ne moti…………………….

Uzaljena gor ali dol, lahko ga razumes. Razen, ce si bila taksna, ko sta zacela. Kako pa izgleda on?

Boli te Qurac, važno da te ljubi.

Če ti bo rekel za kg gor, ne predstavljam si kaj bi rekel, če bi imela raka.
Poznam gospo ki je imela raka na prsih in maternici, pa je njen mož – 50 letnik rekel, da ne bo seksal s tako gnilobo od raka, jo pustil in šel z mlajšo in imel kup drugih. Čez dve leti je ona “preživela” raka, on pa je dobil raka na prostati, črevesju,… mlada ga je takoj zapustila. Umiral pa je sam, čeprav je želel ženo nazaj da pomaga v bolezni. Pa se ni odzvala, kar ji dam za prav. Ona še živi, on pa je dobil svojo porcijo in ga že lep čas ni več med živimi.

Ni pravice na tem svetu, karma, usoda,………………………………………………

Jaz pa sem nekoč spoznal mlado punco 30- takoj po odstranitvi dojke. Jo je pustil zaročenec…
3x lahko ugibaš kaj jo je naj/bolj bolelo…

Ko moski ni vec koristen ali ona privlacna, je zabave konec.

Zgodbica za praznično nedeljo. Koliko dobiš, 3 evre, 5? Za kaj več bi se morala že bolj potruditi.

Ni pravice na tem svetu, karma, usoda,………………………………………………

Jaz pa sem nekoč spoznal mlado punco 30- takoj po odstranitvi dojke. Jo je pustil zaročenec…
3x lahko ugibaš kaj jo je naj/bolj bolelo…
[/quote]

Tudi tu na forumu. So bili oglasi, ko so ljudje iskali partnerja. In da takoj tip napiše kakšne koristi bo imel od tebe…. Tako prepoznate take krettene, ki ta zapustijo takoj, ko nimajo več koristi od tebe. Brez koristi te tudi spoznati nočejo….
Samo stran od takih, ki jih samo zanima kakšno korist bo imel, k je to ta prva stvar, ki te vpraša. Bolezen ne sprašuje nikogar. Nihče ne načrtuje bolezni.

Tudi tu na forumu. So bili oglasi, ko so ljudje iskali partnerja. In da takoj tip napiše kakšne koristi bo imel od tebe…. Tako prepoznate take krettene, ki ta zapustijo takoj, ko nimajo več koristi od tebe. Brez koristi te tudi spoznati nočejo….
Samo stran od takih, ki jih samo zanima kakšno korist bo imel, k je to ta prva stvar, ki te vpraša. Bolezen ne sprašuje nikogar. Nihče ne načrtuje bolezni.
[/quote]

Oglasi neposredni, posredni, zavedni in nezavedni.

Ne glede na to, ali gre za fejk temo ali ne, dejstvo je, da je takih situacij v realnem življenju precej. In zadeva je praktično nerešljiva. Ker ne moreš ženi reči, da te več ne privlači, ker se je zredila. Tega ti ne bi nikoli oprostila, zamera bi bila prevelika. Prej te bo prevarala iz maščevanja kot bi shujšala zaradi tvoje opazke. Kaj lahko narediš? Nič. Lahko se samo sprijazniš z novim stanjem in upaš, da jo bo prej ali slej srečala pamet.
Seveda velja tudi obratno – ko se mož zanemari. Razlika je le v tem, da so moški na podobno opazko žene precej manj občutljivi, vsaj ko gre za težo ali zunanji videz. Zadeva bi bila bistveno drugačna, če bi žena možu očitala slabšo seksualno zmogljivost ali slabo erekcijo – no tu bi naleteli spet na problem, ki se ga s pogovorom (zaradi zamer) praktično ne da rešiti.
In tako se počasi v zakonu začnejo ustvarjati sive cone, tabu teme, snežne kepe se večajo…

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

ker mu premalokrat daš in se mora prepričat da v bistvu njemu ni do seksa s tabo.

Evo-dokaz da vsaka šala nosi zrno resnice pripovedovalca.. ker eni kar hočejo preusmerit pozornost da to ni res kar so se pohecali, provocirali….
Me pa zanima, kaj si to jedla, da si se v parih dneh toliko zredila?
Tipa imaš pa pač brezjajčnika, ki namesto da se s teboj spoštljivo pomeni o svojih občutjih, te pred vso žlahto kritizira…

…a naj ti bo. Tvoj mož je v resnici prikrit peder. Pravega moškega ne veseli po kosteh plezat, mu je všeč prava ženska, ki je pač po defaultu okrogla.

Ne sekiraj se “bunkica”. Veš, kdaj se mora ženska zamisliti, da je res debela?
Res debela je takrat, ko jo kavsata dva tipa naenkrat, pa ne vesta en za drugega.

Haha, sem prav pričakoval, da bo priletela kakšna taka. Debeluške so za prave moške, suhice so všeč mulcem ali pedofilom…
Točno to sem opisal zgoraj, za ženske, ki se zredijo, to je enostavno preboleča tema o kateri ni diskusije – krivda je vedno na moškem. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

MA dej no 5 kil ni nobena tragedija če si drugače vitka. Dieta in telovadba pa bo šlo vse dol.
Če ga moti 5 kil, kako ga bo šele motil trebuh ko boš noseča, takrat smo res kot sod s trebuhom.
Shujsaj in ko bo hotel, mu sam zaloputnes vrata pred nosom in ne mu pozabit naprej vrst da si mislila da v bistvu on ne seksa z neprivlacnimi.
Naj si ga drka saj ima cajt

Mislim, da bi bilo prav ceniti to, da je sploh povedal. Marsikdo ne bi – ženska bi se pa spraševala, oz bil bi kup ženskih debat, kaj je narobe.

Po drugi strani je pa tudi tip osel, ko to zine javno in zavije v nekaj kar naj bi bila šala…

Haha, sem prav pričakoval, da bo priletela kakšna taka. Debeluške so za prave moške, suhice so všeč mulcem ali pedofilom…
Točno to sem opisal zgoraj, za ženske, ki se zredijo, to je enostavno preboleča tema o kateri ni diskusije – krivda je vedno na moškem. 😉
[/quote]

Ja če je pa res! Pobrskaj po zgodovini kolikokrat je bil ideal ženske lepote spomenik lakote, tak kot danes – nikoli!

Ja če je pa res! Pobrskaj po zgodovini kolikokrat je bil ideal ženske lepote spomenik lakote, tak kot danes – nikoli!
[/quote]

Sicer imam rad obline in spomenik lskote, spredi ploh, zadi pa dila, mi res ni sinonim za zensko, a tudi med privlačnimi oblinami in zogico je velik razkorak.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

[/quote]

To povej možu, ko bo vihal nos.
Upam, da ga bo prepričalo. 😉

Upam, da ga bo prepričalo. 😉
[/quote]

Težka bo, se še ni rodil 😀

[/quote]

Upam, da ga bo argument prepričal. 😉

Sicer imam rad obline in spomenik lakote, spredi ploh, zadi pa dila, mi res ni sinonim za zensko, a tudi med privlačnimi oblinami in zogico je vseeno razlika. In ravno prijetne obline se znajo hitro preleviti v mišeliovo maskoto, če niso ustrezno negovane.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Hja, mu ob priliki vrneš :). Verjemi, da moški veliko slabše prenašajo kritiko na svoj račun. Umru bom do hudga :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close