Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož je gay

Mož je gay

predlagi, naj ga crnc fuka, ti pa gledas.

Potem se verjetno nebi poročil z tabo in bi bil z moškim ?!?!

Odgovor na objavo uporabnika
hehe196, 17.08.2024 ob 15:50

vem, 17.08.2024 ob 15:48

Ko slutiš in veš, da je partner gay, on pa ne prizna! Kaj narediš?

Rito mu poliži med seksom in boš videla, če uživa.

Ojojonoj, sem se nasmejala.

Se mi je zdelo, da so vsi z bingeljnom med nogami pedri, pa čeprav se na vsa usta derejo, da bodo s pedri že opravili, ko pride čas. Očitno  avtorica, ni ga deca, ki mu ne bi pasalo rinčkanje in masaža prostate. Po tem se da sklepati da so  pedri vsi.

@vem

Jah, pri seksu ga enkrat napiči na svoj vibrator. Zagotovo ti bo hvaležen. 😉

Avtorica, če je gej, pusti tebe pri miru in ste vsi srečni. Ti imaš gmah pred dedci, on pa bo še vedno pridno igral dobrega moža. Izkoristi na polno.

Kje ti vidiš problem?!

Lahko je Hobosexual, poglejte na YouTube…ali pa samo vi ženski energiji, Estrogenski moški, ni nujno da prakticira sex…..

Ali mislite, da sexa z moškimi???

Kako pa veš da je? Ti je moški rekel, da je sexal z njim…?! Po čem to veš??? Danes je zelo veliko estrogencev in pozenscenih, mama jih je sama vzgajala

Pomoz bog ovi jagari kurfarti

Kod nas u sloveniju ovo zabranjeno

Dnevna doza gejevstva, da kura sploh preživi.

Ili još bolje mmm

Ali je tvoja želja da je gey in si želiš sexat z pedri ali pa ima ljubico.

Ženske ste obsedene s geyi samo da lahko sexate z njimi.

MOJ PA JE STRAIGHT! MENJAMA?

Moj je ziher peder….

Mogoče je pa samo scrkljan….?!

Če spi z vami potem že ni gay ….

Ampak mogoče v bolj ženski feminilni energiji….

Ja od kje pa ve, da je res GAY???

Z res kje jih je to najdete????

Šunka sumarum

Po večini so tile nasveti debilni in ne ločite jabolk od hrušk.

Tip lahko uživa v analnih igricah tudi če ni gej. Geji se pa pač romantično oz seksualno vežejo na moške.

Meni recimo so razne igrice tam zadaj (razen prav penetracije) kar ok, me pa sam spolni akt z moškim tud slučajno ne zanima.

Se pogovarjata dva prijatelja. Pravi prvi drugemu : Ali veš, da je tvoj pijatelj Fonza gay ?!

Prekleman lažnivec !! Meni pa cel čas razklada , da je električar……………

Moj mož je bisex,redno se fuka z nečakom,oba pa znata tudi mene zadovoljit,imamo se super

Jahman, 08.02.2025 ob 08:24

predlagi, naj ga crnc fuka, ti pa gledas.

The ultimate test hahahah 🙂

Takole vam bom napisala ni nujno da je gej potem nebi izbran vas za partnerko bi si poiskav njega in nebi hotev vas imet koliko je moških ki se radi oblečejo kot punce pa niso geji hočejo imeti punco za partnerko niso usi geji to je jasno vsakemu kaj bi bilo če bi se on uredi kot se uredite vi sami bi tudi biv gej mislim da nebi biv gej ampak nekaj drugega bi biv to pa sami ugotovite kaj bi biv jaz vem kaj bi biv pa vam nebi napisala tega saj je tudi z takim partnerjem tudi se da lepo živet sprejmite ga takega kot je on saj si on ni nič kriv da tisto kar je če vas nebi imev rad takšno kot ste bi verjetno že zdavnaj odsev k moškemu njega ne zanimajo moški njega zanimajo ženske  zato hoče pri vas ostati povpraste ga za zelenjavo vlog pa boste videli kako se bo odzval saj ni nič kaj takega če bi prevzamete njegovo vlogo on pa vašo  use je dovoljeno samo da sta oba zadovoljna in srečna veliko sreče vama želim Lana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close