mož in ločitev
Pozdravljene ženske,
Nisem navajena pisat po forumih, vendar tokrat potrebujem vaš nasvet.
Poročena 15 let, dober mož in oče, vendar brez sexa že cca 1,5 leta, ker sva se kar nekako odtujila in ne najdeva več stika v sexualnem smislu, drugače, kar se tiče otrok in drugih opravil nimam nobene žal besede.
Imava 2 otroka, 13 in 10.
Glede na nastalo situacijo, sem se jaz pred pol leta zaljubila v drugega moškega, s katerim se kar redno dobivava in moram rečt da sem z njim srečna, izpopolnjena, vendar se vseeno sprašujem ali bi zavoljo otrok ostala z možem in prekinila razmerje ali pa naj se ločim, grem na svoje in zaživim življenje ki si ga želim.
Upam, da sem bila razumljiva in kratka.
Prosim, za vaša mnenja sploh predstavnic v podobnih situacijah.
Tako je nekaterim lažje – sedeti na dveh stolih. Če se z ljubimcem ne obnese, se pač sprijazni z možem. Za zapustiti moža ali ženo zaradi druge osebe moraš imeti jajca oziroma jajčnike.[/quote]
Verjamem, da je lažje, kot pa se z vsem soočiti, kar s sabo prinese ločitev. Avtorici verjetno ni vseeno za moža, saj še vedno obstaja določena navezanost. Le tisto praznino zapolni drugi moški, da je potem življenje vsaj na videz, spet “popolno”
Nasvet? Povej možu, kako te ljubimec “zrajca”, če je morda pozabil in ni vrag, da ga ne bi predramilo. 🙂
Zelo odvisno od okoliščin – zakaj se ti to dogaja? Pomanjkanje sexa ni edina okoliščina, pravzaprav je bolj posledica nečesa drugega. Malo razmisli o tem. Graditi samo na “novo odkritem sexu”, ne vem če je to dobra osnova za novo vezo.
Naj ti povem da nobena pot ne bo lahka. Predvidevam, da imaš za sabo dovolj izkušenj in veš, kaj si želiš od življenja.
Verjetno se že kot otrok nisi znala odločiti med kornetom in lučko.
Si vedno spraševala druge, da se odločijo namesto tebe?
No tokrat se odloči sama. Vzami list pairja, na eno stran napiši razloge zakaj želiš ostati z možem, na drugo pa zakaj želiš stran.
Ko končaš preštej število razlogov in evo imaš LASTNO odločitev.
Odgovor sploh ni preprost!
Razen, če si tudi ti predstavnica v podobni situaciji… 😛
V morebitni novi zvezi bo rabila bistveno več napora, da ji bi zveza uspevala. Tu so še otroci na katere se sedaj ne ozira kaj dosti :/
Forum je zaprt za komentiranje.