Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mož golta hrano

mož golta hrano

Moj mož zelo hitro jé. Jaz počasi.

Najbolj me moti ker požre kosilo in gre od mize, nato jem sama.

Kaj pravite na to?

Da je neolikano tele.

Si opazila šele zdaj, ko sta poročena? Ali te je šele zdaj začelo motiti?

Da odide od mize medtem ko ti še ješ je neolikano. Kaj je povedal, zakaj to naredi, ko si ga vprašala?

Da nekdo golta hrano, je ponavadi lakota. Ali mu je hranjenje španska vas, ker mu kaj drugega bolj pomembno. Sicer če za mizo zgolj jesta, brez komunikacije, mogoče drži dieto in se ob počasnem hranjenju po pogledu tebe, ne bi želel zrediti, ker bi ob tem še drug hladilnik in lonce ofnal. ☺️☺️☺️ On to vse zbaše, ti pa dve uro ješ? Brez komunikacije. Vsak naj gre pol v svojo ‘menzo’. S pogovori. ☺️

Odgovor na objavo uporabnika
msolivija, 29.07.2025 ob 15:29

Si opazila šele zdaj, ko sta poročena? Ali te je šele zdaj začelo motiti?

Da odide od mize medtem ko ti še ješ je neolikano. Kaj je povedal, zakaj to naredi, ko si ga vprašala?

Ni Ga nč vprašala…tuki teži!

Včasih so ljudi, ki so se ponujali za delo povabili k mizi.

In tistega, ki je hitro jedel, so vzeli za delo, ker je to pomenilo da je tudi pri delu hiter in marljiv.

Ko sedeta za mizo, mu naloži delo za potem, da bo vsaj nekje koristen, če že za družbo pri mizi ni.

Izkoristi situacijo.

Včasih je veljal pregovor: Kdor je priden za jest, je tudi za delat.

Ni rečeno. Lahko je samo tako zelo požrešen. Požeruhi pa se nikoli ne spremenijo.

PRAV IMA. ČE MU TAKO PAŠE…

jaz počada je, prehitro ima verjetno iz službe.  fora je , kak oznate ženskespretno fse obrnit. tebe ne skrbi da on hrano premalo prežveči, da bo  mogoče zbolel če bo tko delal.  da si telo unčuje.  ne ne, tebe sam skrbi zate. 

če bi napsroti njegasedela prijazna, zabavna, sexy, mlada, z dostojnimi jošakmi, lušna, z lepimi zobmi, in sexy jedla, taka ki je lahko naga in si lačen poleg nje bi tudi on kolturno hrano počasi jedel.

poleg tebe pa pač,  fukne vase in gre čimprej stran od tebe.

saj to ti fse pove.  ti prevedem.    prasica si.

Kaj sprašuješ? Kupčka mu podri! Da se revež ne bo matral brezveze..

Odgovor na objavo uporabnika
jaz počasi, 29.07.2025 ob 14:12

Moj mož zelo hitro jé. Jaz počasi.

Najbolj me moti ker požre kosilo in gre od mize, nato jem sama.

Kaj pravite na to?

jaz mislim, da ti dobro veš zakaj gre hitro od mize, in se ne delaj še večje budale. Očitno pa je, da si nimata kaj več za povedati

Hm, kaj pa če jé hitro zato, ker se boji, da mu boš ti vse (spet)pojedla?

Skuhaj mu polže…pa da vidiš

Začni mu težit, da si ti vse skuhala, tako da naj on, ker tako hitro poje, tačas pospravi posodo in skuha kavo. Če ne bo, pač reči, da pol si naj pa tudi kuha sam.

Samo stran pojdi od idiota!!!

Ok zdej goltanje je eno ampak dvomim da to pocne, po moje ti to tako vidis ker tako picasi jes.

Sem zenska in jem dokaj hitro in me izredno moti mencanje in pocasno zvecenje in premikanje noza in vilce za brezveze. Moj bivsi je izredno pocasi jedel in mlel mi je slo to tok na zivce da sva sla potem narazen (so ble se druge pocasne stvari tu razlog seveda)

sedaj sem koncno z nekom ki je normalno in hitro. In je tudi normalen in hiter pri ostalih zadevah

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close