Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek motorno olje Valvoline

motorno olje Valvoline

Moj mehanik je zastopnik za njega, potem se razume, da mi v moj avto na servisu, menja to olje ze nekaj casa, zadnjic pa je v druzbi nanesla debata, da je to olje slabo,nekvalitetno, skratka ni vredno svojega denarja.Zaupam mehaniku, saj je bilo do sedaj se vedno vse okej, mal pa me je tole le zbegal…Moski, je to res?
Pa ne zamerte, ker debata ni ravno o seksu, je pa vseen moska debata…pa lep dan mejte prav vsi!

jest nimam slabih izkušenj s tem oljem……..
v avtu so bili namreč zelo glasni ventili, na servisu so mi dali izbiro – ali menjat odmikače in ventile (hudo drago) ali pa uporaba boljšega olja………
po testiranjeh katero olje utiša ventila …..se je najbolj odrazal ravno valvoline…….ventilov ni utišal niti najdražji castrol, shell……..
res pa je da sem uporabljal najboljše olje od valvoline……….

Hvala, prepričal si me, ne bi mogla dobiti boljšega primera-razlage, tudi meni daje najboljse olje te firme..nekdo je pac imel slabo izkusnjo s tem oljem, kot vedno, ne more biti vse lepo..pa je mal napel vso zgodbo;)..respect…hvala in cao!

heheheh, v veselje…….
veš kako je s tem oljem…….
mogoče je nalil to olje v tak avto k mu nobeno olje ne more pomagat…..
Mislim, da so dons vsa olja priznanih in uveljavljenih znamk dost dobra……
sam se izogibam (no sm se) cenejših olj…… – zdej je avto nov pa za to na servisu skrbijo……

ne skrbi, olje je zelo dobro!!! Ne nasedaj govoricam!

No, jaz imam pa čisto drugačne izkušnje s tem oljem. Ah, saj ne, malo se hecam, se bo pa verjetno kdo našel. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako se pa v avtu čuti, ali je not dobro ali slabo olje?

Jaz mam že skoraj dve leti isto olje, pa avto dela kot urca! (sam to ni o seksu)

še 2 let ga pust not……….

Ona ga je pustila not celo noč!

pa dej se ti pejt mal zdravt…….

a nis reku da ne boš več sodeloval kle……., no pol si se premislil pa reku da boš odgovarjal če boš ogovorjen……., dons maš pa spet debatni krožek tm…….

če ti d.r.k.a.n.j.e enkrat na dan ne pomaga probaj pač večkrat……..

Proizvajalci avtov ponavadi vsaki znamki predpišejo priporočeno olje. Vprašaj mehanika kaj priporoča proizvajalec, ker če tega ne ve, potem je bolje, da ga odpelješ tja kjer to vedo.

Moj mehanik obvlada..sam en tip me je mal zmedel..ko je nalagal kaksno zanic olje imam v avtu…pa je bil vse le blef..nakladač..kaj čmo;)…pa je že mimo…

Ni nujno, da je Valvoline, vsekakor pa je bolje “mau mazat, kakor nč mazat”.

Hihi, dobra fora, tale z oljem! Si jo moram zapomnit, da bom kdaj tudi jaz kakšno zmedel na tak način 😉

Sara, pa si mu povedala, da tvoje olje steče, šele ko se ogreje?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To olje je pred časom prišlo na slab glas, ker so licenco za proizvajanje dali nekemu proizvajalcu – se ne spomnim kateremu. Zaradi slabe kakovosti so to licenco kasneje odvzeli, slab glas pa je pri nekaterih pač ostal Drugače je to olje zelo kvalitetno, kar ti bo povedal tudi vsak mehanik, ki se na stvari spozna. Tudi sam – sem mehanik v svojem avtu uporabljam olje Valvoline 10W 40 in lahko povem le najboljše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close