Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Motoristi

Motoristi

Motoristi, na cesti med Bohinjsko Bistrico in Bohinjskim jezerom so se udomili policaji – posebna naloga jim je loviti prehitre motoriste

Oni to imenujejo akcija, ampak OK. Ne vem pa, koliko časa bo ta “akcija” trajala.

Ja, sam :))) Ne vem, če je še katera druga tule gor razen mene, pa majchy ko je pa na morju :))) Sam jih je res zdnje čase ful na cesti, zadnjič so mi dal za pihat, sam je blo itak 0.0 :)))))

Aja, no pozabila sem, da tud avtomobilistom koristi, to je pa verjetn večina tu gor.

Ne, specializirali so se na motoriste inmotorje

Kaj pa ona vozi?

R6 yamaho.

opaaaa……
hehehehe

Kak motor pa je to?

Na te stvari se ne spoznam prav nic…

mislm da je to en super cestaš……
xtrm , a ni !

aja, drgač so pa tam itak skoz policaji……. k tista cesta kr kliče po divjanju……. (sicer bom za tole izjavo vrjetn križan ampak WTF…….

hehehe, je kr divji ja…..

Ufff, ta pa ni zame.

je ze enkrat lepo napisala – takih ne bo našla. Jaz bolj prisegam na kake makadam ceste , kaj izven avtocest,… kaj bolj mirnega in počasnega

hehe
tud jest bolj prisegam na enduro…….
mladost sem pa pustil na yamahi yz (cross)……

Jaz bi pa mela R6, sem že razmišljala o tem, sam se ne mroem določit zarad tega, ker bi mi jo mogli drugi premikat sem pa tja… Druga možnost je pa Buell Lightening…. Naked al pa cestna varianta bi mi čist ustrezala.

Bejba na R6 – seksi:) XTRM – kaj pa ti voziš?

xtrm ajde povej kaj voziš ti? Jaz pa vozim tole zadevo.http://www.jpegwizard.com/processwizard.asp

Ja pa sej sem že tolkrat povedala :))) Ne no, ko me je sram napisat :)))) yamaho virago XV250, letnik 96 :)))

Kaj ti tvoj ne da nikoli motorja za vozit? Zagotovo ga ima, verjetno tudi kako zverino cestno…

Ja mi ga da :))) Sam je vedno zraven, pa sedi zadaj… Jaz bi šla sama :)) Pa te nejgove zverine cestne so tud mal prehude zame… men bi blo tam 600 do 700, 750 ccm čist dost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close