Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Motnje erekcije

Motnje erekcije

Vem, težka tema. Žal se z njo srečuje tudi moj mož, pa še nima 50 let. Ko greš brat na net, vidiš, da je tega kar precej. Imate tudi vi take težave? In kako jih rešujete? Moj mož še zbira pogum, da obišče zdravnika.

moj je imel iste težave in 10 let ni hotel govoriti o tem.Jaz sem vsa ta leta igrala nuno.Potem je nabavil tablete pri zdravnici in skače iz ene postelje v drugo. Ne moreš ga ustaviti. Zdaj se ločujemo po 30 letih.

Ja, ko enkrat rineš not, takega kot si včasih ven jemal, je to problem , bo treba Viagro, Raging Bull ali kaj podobnega nabavit ;-))))

Se pravi, da je treba reševat z zdravili? A ta raging bull res pomaga? Sem videla reklamo na netu. Malo se mi zdi, da bi znal biti kriv tudi življenjski slog, premalo gibanja. Je možno?
No, jaz nune ne mislim špilat. Sem mu kar takoj povedala, da takole ne bo šlo in bo treba nekaj naredit. Si ne predstavljam življenja brez kvalitetne spolnosti. No, dokler ni posredi bolezen. Vem pa, da je to huda frustracija za moške, zato ne želim, da se vleče predolgo, ker verjamem, da je njemu veliko težje kot meni. Potem pa še na psiho udari.

Velikokra berem, ko tu kakšna napiše, da s takim starim dedom pa nebi nikoli.
Veš tud obratno se dogaja, pa tvoj ne more več s skoraj 50-let staro.

Ampak ne se sekirat veliko bab tu bi z veseljem zamenjalo s tabo. Vse tiste, ki se pritožujejo, da bi mož skoz, njim pa kao je 2x na mesec čisto preveč.

zamenjaj za mlajši model.

Ampak ne se sekirat veliko bab tu bi z veseljem zamenjalo s tabo. Vse tiste, ki se pritožujejo, da bi mož skoz, njim pa kao je 2x na mesec čisto preveč.[/quote]

Ne razumeš. Moj mož bi skos, pa ne more. To so motnje erekcije. Če mu ni do seksa, se temu drugače reče. Sem pa mlajša. 🙂

Ampak ne se sekirat veliko bab tu bi z veseljem zamenjalo s tabo. Vse tiste, ki se pritožujejo, da bi mož skoz, njim pa kao je 2x na mesec čisto preveč.[/quote]

Ne razumeš. Moj mož bi skos, pa ne more. To so motnje erekcije. Če mu ni do seksa, se temu drugače reče. Sem pa mlajša. :)[/quote]

še 1x: ZAMENJAJ ZA MLAJŠI MODEL!!!

Ne razumeš. Moj mož bi skos, pa ne more. To so motnje erekcije. Če mu ni do seksa, se temu drugače reče. Sem pa mlajša. :)[/quote]

še 1x: ZAMENJAJ ZA MLAJŠI MODEL!!![/quote]

Sem te prebrala že prvič. Meni ta model drugače super služi in ni garancije, da z naslednjim čez par let ne bodo enako. 🙂 Trenutne težave se pa mogoče tudi dajo odpravit. Tako da: Saj nisem nora.

Ja, imamo tudi mi take težave, pa tudi približno enako star model je. 😉 Nima pa moj mož nobenih težav s tem, da bi o tem govoril zato ima že nekaj časa tablete, ki jih včasih rabi, včasih pa sploh ne. Morda bi lahko celo rekla, da sedaj že dejstvo, da ve da so v predalu tablete, pomaga (kot praviš, psiha). Vzroki? Nekako smo skupaj ugotovili, da sigurno k težavam z erekcijo pripomorejo tablete proti povišanemu pritisku, veliko pa tudi stres in utrujenost. Žal se zaradi odgovornega dela slednjemu dostikrat ni mogoče izogniti in takrat pač vzame tableto. Ko pa je čas, spoščenost… takrat je pa itak super.

No, vsaj en normalen odgovor. Pod tableto misliš viagro?

Moja žena nebi več ,jast bi pa kar skoz pri svojih 45 letih.Obstajajo podobne motne tudi pri ženski?

Sigurno. Bom povedala, ko pridem do tja. 🙂 Verjetno sovpada z začetkom menopavze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close