Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moti me, ker ima tip majhna jajca

Moti me, ker ima tip majhna jajca

Mogoče se komu smešno sliši, ampak to me res moti – vsi moji fantje so do sedaj imeli konkretna ‘jajca’, trenutni tip ima pa, ne vem, mogoče so dolga 5 centimetrov, pa je to največja od vseh dimenzij pri njegovih. Kot da še ni mutiral ali kaj, drugače je vse pri njem sicer normalno, ampak tale majhnost jajčk me pa moti.

Stari nea se sekiraj, eni vlka drugi mala, vse je v odnosu, če skačeš in jebeš kot zajc, nebos nic dosego, malo tantre pa bo ?

Veš nekateri moški imajo to sposobnost, da jajčka skrijejo tako da jih dvignejo v žep in ostaneta samo prazni vrečkici, zato ti deluje majhno vse skupaj. Po potrebi jih pa spet spustijo. Baje je treba znati pravo geslo, da se jajčka spustijo, moraš prit čisto blizu jajčk pa zelo na glas kokodakati.

https://www.mindbodygreen.com/0-25727/4-tantric-practices-to-build-intimacy-in-your-relationship.html

da prebereš kaj koristnega #looool

Ce bi ti mona bila moja kmetica, bi lahko vsaki dan gledala velika jajca v hlevu. Mislim bikova.

Bi rekel, da gre za homoseksualca. Le-ti imajo zanič genitalije in jih nobena ne mara.

Odgovor na objavo uporabnika
Špičasti, 06.12.2021 ob 13:19

Bi rekel, da gre za homoseksualca. Le-ti imajo zanič genitalije in jih nobena ne mara.

Kako pa ti to veš?

Odgovor na objavo uporabnika
Živa P, 06.12.2021 ob 13:06

Mogoče se komu smešno sliši, ampak to me res moti – vsi moji fantje so do sedaj imeli konkretna ‘jajca’, trenutni tip ima pa, ne vem, mogoče so dolga 5 centimetrov, pa je to največja od vseh dimenzij pri njegovih. Kot da še ni mutiral ali kaj, drugače je vse pri njem sicer normalno, ampak tale majhnost jajčk me pa moti.

Pa ti veš koliko je 5 cm?

Dotikaj se jih, razišči, ljubkuj. Se lahko zgodi, da jih boš vzljubila, ko boš videla, kako občutljiva so. Potem se ti verjetno ne bodo več zdela čudna. Njegova so.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close