Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški,rabim vaše mnenje!

moški,rabim vaše mnenje!

Za nekatere bo tole vprašanje hipotetično, za druge realno. Kakorkoli, vsi odgovori so dobrodošli!! Kaj menite oziroma, kako bi se vi počutili kot moški, če spoznate dekle, ki je mlada, privlačna , dobro zgleda… in vam pove, da dela magisterij. Ampak njej to ne pomeni nekega plusa, niti jo ne ovira, če imate vi nižjo stopnjo izobrazbe. A bi vas to odbilo od nje, če sami nimate izobrazbe (npr. da imate srednjo šolo) ali ne?
Hvala!!

Samo dejstvo, da ima ali dela magisterij,me niti slučajno ne bi motil. Prej nasprotno. Motilo bi me le, če bi imela tudi do ljubezenskih in podobnih zadev preveč znanstven pristop 😉

Ne ni nobenega znanstvenega pristopa!!:) Ali kakšne vzvišenosti ipd!

Verjetno bi res marsikoga motilo, čeprav to ne bi smelo biti nikomur ovira. Če drugega ne, je širša razgledanost partnerja lahko tudi širši spekter pogovorov, skupnih interesov, razumevanja in konec koncev tudi intelektualni izziv drugemu, pa ne v smislu tekmovanja, temveč proti lastni intelektualni stagnaciji, nazadovanju ali zanemarjanju.

Rajši imam pametno in simpaticno punco, kot pa lepo in “blond” ! ! !

Vrtnica ovene, meta sekvoja pa raste 600 let!!!

V priklonu,

JOHANUS

Sem TI že enkrat napisala , da nismo vse blond glupače ))))))))))))

V nas je tista meta sekvoja , ki ne uvene 600let !!!!!

Z vsem dolžnim spoštovanjem gospodu !

iza

Mene osebno ne bi motilo, če bi imela višjo izobrazbo. Bistvo je da se drgač razumeva in da je vse O.K.
No, v postelji bi pa s svojim “dokoratom” mojega doktorja se vse poglihal :)))

Če ima ženska tolk večjo izobrazbo od moškega in če so težave zarad tega, mislim da je običajno večja težava pri ženski sami, ali si želi fanta s podobno izobrazbo ali pa se pri zvezi počuti preveč vzvišeno.

Iza ne pihaj, saj veš, da nisem mislil blond las!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čak mal, ti imaš tko mal blond, pa mal rjav, paaaaa… mal rumen, ..aja pa mal rdeč pramencek tam levo zadej.

Ja, n’č se ne glej! Tko je!

vedno vdani!!!,

JOHANUS

PS.: Zakwa paradajzi tko počas rasejo ??
Mur jih vsak dan zaliva :-)))))))))))))))))

Midva sva tak primerek 🙂 Jaz imam magisterij, on ima pa srednjo solo. In tudi slucajno nobenega od naju ne moti. Sploh mi niti na kraj pameti ni padlo, da bi me to motilo, ker sva sicer na istem nivoju tudi po razgledanosti. On se pa tudi ni nikoli pritozil ali s cimerkoli nakazal, da bi ga motilo. Se na predavanja je kdaj sel z mano, ce je bila le dovolj zanimiva tema 🙂

Jst magisterija sicer nimam, mam pa 7. st. izobrazbe, moj decko pa 4., pa naju to cist nic ne moti. Se mava prov fino.

Res je – nismo vse blond glupe – žal tvoja teorija pade. Tudi jaz imam magisterij, pa moja sestra tud – pa sva obe blond.
lp

Včasih tud to ne pomaga! Sem se komej ene z magisterijem rešu !!!!!
Kakšen hudič so šele z doktoratom?????????????

Hvala bogu !!! (pa čeprav nisem veren)

V priklonu

JOHANUS

Se strinjam z g.JOHANUSOM.Boljša je pametna,kot pa blond.No saj nimam nič proti blond bejbam.Je pa res,da prevelikih razlik v izobrazbi,če je ljubezen močna ne bi delali.Odvisno od primerov.V večini pa imajo partnerji skoraj podobno izobrazbo.Prevelikih razlik naj ne bi bilo,a ljubezen nima meja.

Živjo!
Po mojem mnenju, če se dobro razumeta in sta po razgledanosti na istem nivoju ni pričakovati problemov. Problem bi znal nastati pri višini plače. Vsaj ponavadi je tako da delovna mesta, ki zahtevajo višjo izobrazbo imajo tudi višjo plačo, kar posledično pripelje do tega da imaš ti višjo plačo kot on. To pa bi znalo prizadet njegov ego. Moški so bili dolgo časa glava družine, ki so zanjo skrbeli in jo branili medtem ko so ženske skrbele za otroke, jih vzgajale….
Ali ga to moti ali ne, je pogojeno z njegovim pogledom na svojo vlogo v družini, koliko je konservativen.

Po pravici povedano imam tudi sama problem s tem. Dobila sem službo in imam pripravniško plačo 10000 sit nižjo kot moj partner z 10 let delovne dobe. Sam sicer pravi da ga to ne moti, samo mene moti, ker me sprašuje če mu kaj posodim. (Pazi, živiva v skupnem gospodinstvu!)

Ti tipi so malo čudni na momente…

LPB

No, mene pa je tip pustil zaradi nedokončanega faksa, ker ga bolj privlačijo punce s čim višjo izobrazbo in čim bolj ambiciozne. Sedaj jo ima tako, pa čeprav, ko jo človek pogleda (nočem biti nesramna, res je, noben človek ni grd), pač bog pomagaj. Boste rekli, užaljenost dela svoje. Glede na njegove zahteve ko sva še bila skupaj, sem pričakovala res nekaj več od naslednje. Torej je prevladala pamet pri njej.
Zaljubljenost pri vseh ne dela svoje, nekateri pretehtjo tudi “koristi”, takšne ali drugačne.
Kar pa je najbolj zanimivo, da podam še zaključek vsega; faks sem končala in vpisala magisterij, sedaj sem pa z njegovega stališča super človek. Človeku se ni niti potrebno zamisliti tukaj, a ne?

Draga moja!

Na tole vprašanje je možna samo dva odgovora z rahlimi deviacijami in sicer odbija ali pa privlači ane!!!!

Meni osebno, ko zaključujem drugi fax bi mi bilo vseeno prej in zdaj gledano na izobrazbo!

Samo problem nastopi drugje – da se ljudje z različno izobrazbo ne štekajo osbnostno (plača je majhen problemček še posebej pri tipčkih) ampak ti hipotetični magister in en s poklicno kovinarsko se bosta bolj malo menla kajne!

Razen, če sexata nonstop, kar pa je hm …

Mam sosede z nižjo izobrazbo in se lahko menimo samo o kak je kdo nažgan bil, o ženskh in fuzbalu…

Ps pa paziti je treba, da v šali ne poveš kake tujke 🙂

lp fresh

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close