moški
Na ušesih sediš? Tip je 2 meseca mutil z njo, nakar ji le izdavil, da je poročen. Bi ti pozabil (povedati), da imaš babo?
In še odgovor avtorici. BIG NO. Tip je koristolovec in egoist. Seveda je zdaj prijazen in rožice sadi, ker rabi uslugo. Ti pa si preveč pod emociami, da si sposobna trezno razmišljat.
Na ušesih sediš? Tip je 2 meseca mutil z njo, nakar ji le izdavil, da je poročen. Bi ti pozabil (povedati), da imaš babo?
In še odgovor avtorici. BIG NO. Tip je koristolovec in egoist. Seveda je zdaj prijazen in rožice sadi, ker rabi uslugo. Ti pa si preveč pod emociami, da si sposobna trezno razmišljat.[/quote]
tip ga je pač namočil v ponujeno vagino. Simpl. Vsaka “reckica” šteje. Babnica je pa itak “dobrodelka” – iz garniture “vsaka tadruga na vasi” ☺
Pošteno povedano, je zelo koristna za družbo. Le priznanja od župana ne bo mogla (nikoli) dobiti. Niti od “skupnosti kmečkih žena” ne.
Zdaj sem se spomnila na enega tipa, ki je (kljub temu, da je bil poročen) na podoben način iskal punce, ki so bile potem v njegovi firmi deklice za vse. Na koncu jih je pa še za plačo nategnil.
Najprej jih je zapeljal, ponudil službo, nato pa dobro poskrbel za to, da se med seboj niso razumele, s čimer jih je držal narazen, pa še tekmovale so v tem, katera bo bolje delala. Malo po tem, ko so že začele delati, se je postopoma odmaknil, ampak na vsake toliko še vedno kakšno “poservisiral”, peljal na izlet, v shopping, tako da so bile non-stop v pripravljenosti in upanju, da bo naposled le dojel, da so ravno one prave zanj.
Ko so dojele, da je poročen, se ni prav nič sekiral, saj so bile vse nadomestljive. Naivnic je očitno dovolj, in ker smo ljudje “lončki pa pokrovčki”, jih je pa znal najti… Zdaj se mu leta že precej poznajo, firma je sinova, on pa uživa (tudi) z denarjem, ki bi ga moral izplačati svojim pridnim delavkam.
Predobro poznaš okoliščine. Očitno si tudi ti bila ena izmed teh, ki so ga konkretno fasale v tazadnjo.[/quote]
Si se odločil…
Moja bivša soseda je bila ena izmed njih, jaz pa v tistem času njena zaupnica in svetovalka, zato tako dobro poznam okoliščine.
Predobro poznaš okoliščine. Očitno si tudi ti bila ena izmed teh, ki so ga konkretno fasale v tazadnjo.[/quote]
Si se odločil…
Moja bivša soseda je bila ena izmed njih, jaz pa v tistem času njena zaupnica in svetovalka, zato tako dobro poznam okoliščine.[/quote]
ja sej zato se ji je pa … mah ne morem tipkati … se preveč režim ☺☺☺
In še odgovor avtorici. BIG NO. Tip je koristolovec in egoist. Seveda je zdaj prijazen in rožice sadi, ker rabi uslugo. Ti pa si preveč pod emociami, da si sposobna trezno razmišljat.[/quote]
Zakaj pa bi moral povedati, če nimam resnih namenov ?
Če se gre le za nek posel, potem niti drugega ne briga ali sem poročen ali pa ne.
Če se gre le za nek posel, potem niti drugega ne briga ali sem poročen ali pa ne.[/quote]No, no, Robi, poročeni naj ne bi opravljali nekaterih poslov, vsaj zaželeno ni…. 😉
Nekdo, ki nima resnih namenov, bo težko vse povedal po resnici. Zakaj le bi, potem bi že resen izpadel. :))
Če se gre le za nek posel, potem niti drugega ne briga ali sem poročen ali pa ne.[/quote]No, no, Robi, poročeni naj ne bi opravljali nekaterih poslov, vsaj zaželeno ni…. ;)[/quote]
Zakaj pa misliš, da nekateri nismo poročeni. 🙂
S tem moškim, ki kar nekaj muti, pa res ni varno poslovati.
No, no, Robi, poročeni naj ne bi opravljali nekaterih poslov, vsaj zaželeno ni…. ;)[/quote]
[/quote]
Ah… 🙂
Sicer pa ne vem, zakaj vsi domnevate, da sta bila intimna. Ni nikjer tega točno tako napisala, napisala je samo, da se je z njim zapletla.
Zato, avtorica, sta bila intimna?
[/quote]
Ah… 🙂
Sicer pa ne vem, zakaj vsi domnevate, da sta bila intimna. Ni nikjer tega točno tako napisala, napisala je samo, da se je z njim zapletla.
Zato, avtorica, sta bila intimna?[/quote]
Jaz tudi to že ves čas sprašujem. Mogoče se avtorici zdi, da sta se zapletla, on pa misli, da sta le prijateljevala. It, to oni sklepajo po sebi. :)))))
emmm … ni on Prevarant – je samo bolj tih poba. Malo mu je nerodno “ven se metat”.
je pa ona pač po naravi “vsaka druga na vasi” – takorekoč “prva pomoč”, ki pač rada da, pade, jo nastavi, več rabi … skratka fejst punca ☺
še od Enega Kamna relativna teorija ni tako relativna kot je “resnica”.
V primeru nestrinjanja ima že v genezi vsaj dve absolutnosti, ki sta vsaka za sebe relativni ☺
Forum je zaprt za komentiranje.