Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški

moški

Antilopa, vedno na kratko ga imeti, naj si dobro zapomni ljubosumne izbruhe, naj ugaja v vsem, čimbolj ga omeji, kontroliraj, da bo vse tipi-top in boš garantirano brez moškega. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Antilopa, vedno na kratko ga imeti, naj si dobro zapomni ljubosumne izbruhe, naj ugaja v vsem, čimbolj ga omeji, kontroliraj, da bo vse tipi-top in boš garantirano brez moškega. :D[/quote]

Omejevanje je traparija. Tisti moški, ki žensko želi prevarati, bo vedno našel način za to.

Na ušesih sediš? Tip je 2 meseca mutil z njo, nakar ji le izdavil, da je poročen. Bi ti pozabil (povedati), da imaš babo?

In še odgovor avtorici. BIG NO. Tip je koristolovec in egoist. Seveda je zdaj prijazen in rožice sadi, ker rabi uslugo. Ti pa si preveč pod emociami, da si sposobna trezno razmišljat.

Na ušesih sediš? Tip je 2 meseca mutil z njo, nakar ji le izdavil, da je poročen. Bi ti pozabil (povedati), da imaš babo?

In še odgovor avtorici. BIG NO. Tip je koristolovec in egoist. Seveda je zdaj prijazen in rožice sadi, ker rabi uslugo. Ti pa si preveč pod emociami, da si sposobna trezno razmišljat.[/quote]

tip ga je pač namočil v ponujeno vagino. Simpl. Vsaka “reckica” šteje. Babnica je pa itak “dobrodelka” – iz garniture “vsaka tadruga na vasi” ☺
Pošteno povedano, je zelo koristna za družbo. Le priznanja od župana ne bo mogla (nikoli) dobiti. Niti od “skupnosti kmečkih žena” ne.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zdaj sem se spomnila na enega tipa, ki je (kljub temu, da je bil poročen) na podoben način iskal punce, ki so bile potem v njegovi firmi deklice za vse. Na koncu jih je pa še za plačo nategnil.
Najprej jih je zapeljal, ponudil službo, nato pa dobro poskrbel za to, da se med seboj niso razumele, s čimer jih je držal narazen, pa še tekmovale so v tem, katera bo bolje delala. Malo po tem, ko so že začele delati, se je postopoma odmaknil, ampak na vsake toliko še vedno kakšno “poservisiral”, peljal na izlet, v shopping, tako da so bile non-stop v pripravljenosti in upanju, da bo naposled le dojel, da so ravno one prave zanj.
Ko so dojele, da je poročen, se ni prav nič sekiral, saj so bile vse nadomestljive. Naivnic je očitno dovolj, in ker smo ljudje “lončki pa pokrovčki”, jih je pa znal najti… Zdaj se mu leta že precej poznajo, firma je sinova, on pa uživa (tudi) z denarjem, ki bi ga moral izplačati svojim pridnim delavkam.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Predobro poznaš okoliščine. Očitno si tudi ti bila ena izmed teh, ki so ga konkretno fasale v tazadnjo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Predobro poznaš okoliščine. Očitno si tudi ti bila ena izmed teh, ki so ga konkretno fasale v tazadnjo.[/quote]
Si se odločil…

Moja bivša soseda je bila ena izmed njih, jaz pa v tistem času njena zaupnica in svetovalka, zato tako dobro poznam okoliščine.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Predobro poznaš okoliščine. Očitno si tudi ti bila ena izmed teh, ki so ga konkretno fasale v tazadnjo.[/quote]
Si se odločil…

Moja bivša soseda je bila ena izmed njih, jaz pa v tistem času njena zaupnica in svetovalka, zato tako dobro poznam okoliščine.[/quote]
ja sej zato se ji je pa … mah ne morem tipkati … se preveč režim ☺☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mogoče bi pa zdaj ta tvoj prijatelj bil dovolj dober. Saj veš – tisto glede vrabcev v roki in golobov na strehi.

Ma to sta dva kompanjona, ki drug drugemu rihtata babe in skup lažeta, da jima čimvečkrat uspe kakšno nahecat…..

Ti si št ……. na njunem seznamu…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In še odgovor avtorici. BIG NO. Tip je koristolovec in egoist. Seveda je zdaj prijazen in rožice sadi, ker rabi uslugo. Ti pa si preveč pod emociami, da si sposobna trezno razmišljat.[/quote]
Zakaj pa bi moral povedati, če nimam resnih namenov ?
Če se gre le za nek posel, potem niti drugega ne briga ali sem poročen ali pa ne.

Če se gre le za nek posel, potem niti drugega ne briga ali sem poročen ali pa ne.[/quote]No, no, Robi, poročeni naj ne bi opravljali nekaterih poslov, vsaj zaželeno ni…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nekdo, ki nima resnih namenov, bo težko vse povedal po resnici. Zakaj le bi, potem bi že resen izpadel. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če se gre le za nek posel, potem niti drugega ne briga ali sem poročen ali pa ne.[/quote]No, no, Robi, poročeni naj ne bi opravljali nekaterih poslov, vsaj zaželeno ni…. ;)[/quote]
Zakaj pa misliš, da nekateri nismo poročeni. 🙂

S tem moškim, ki kar nekaj muti, pa res ni varno poslovati.

No, no, Robi, poročeni naj ne bi opravljali nekaterih poslov, vsaj zaželeno ni…. ;)[/quote]

[/quote]

Ah… 🙂

Sicer pa ne vem, zakaj vsi domnevate, da sta bila intimna. Ni nikjer tega točno tako napisala, napisala je samo, da se je z njim zapletla.

Zato, avtorica, sta bila intimna?

[/quote]

Ah… 🙂

Sicer pa ne vem, zakaj vsi domnevate, da sta bila intimna. Ni nikjer tega točno tako napisala, napisala je samo, da se je z njim zapletla.

Zato, avtorica, sta bila intimna?[/quote]

Jaz tudi to že ves čas sprašujem. Mogoče se avtorici zdi, da sta se zapletla, on pa misli, da sta le prijateljevala. It, to oni sklepajo po sebi. :)))))

Kako se lahko zgodi, da takle prevarant boleče obleži v globinah ženske duše? Jaz sem pa zmeraj mislil, da babe neustavljivo privlači samo poštenje in iskrenost…

emmm … ni on Prevarant – je samo bolj tih poba. Malo mu je nerodno “ven se metat”.
je pa ona pač po naravi “vsaka druga na vasi” – takorekoč “prva pomoč”, ki pač rada da, pade, jo nastavi, več rabi … skratka fejst punca ☺

Včasih je težko sprejeti resnico, če živiš v lažeh.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

še od Enega Kamna relativna teorija ni tako relativna kot je “resnica”.
V primeru nestrinjanja ima že v genezi vsaj dve absolutnosti, ki sta vsaka za sebe relativni ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close