moški
Rada bi vaše mnenje na situacijo, ki se mi sedaj dogaja. Nekaj mesecev nazaj sem spoznala fanta, ki mi je takoj padel v oči- lahko bi celo rekla ljubezen na prvi pogled. Vendar na začetku smo se samo pogovarjali, saj me je osvajal njegov prijatelj. Želela sem pa si dobiti njega. Vedno bolj smo se družili in počasi je začel kazati zanimanje zame. Zelo sem bila vesela. A kaj kmalu sem ugotovila, da z mano nima resnih namenov, pač po sms-sih in obnašanju vidiš, kam pes taco moji. Zapletla sva se, kar je trajalo sedaj 2 meseca. Vendar nisem bila srečna, saj sem vedela, da nekaj ni v redu, da me tak odnos izčrpava. Če bi se tak odnos nadaljeval, bi kmalu prenehala. vendar pa se je zgodilo, da mi je nekako moral priznati resnico. Je poročen :((((( to je bil zame šok, čeprav sem potihem mislila, da ima vsaj punco , če ne ženo. Vse mi je padlo dol. Ampak sedaj vsaj vem pri čem sem in sem se sprijaznila, da nikoli ne bo moj, Seveda tudi nimam več z njim nič. Vendar pa on želi, da ostaneva prijatelja in da sodelujeva glede nekih poslovnih reči. Vendar moram reči, da sedaj nimam popolnega zaupanja vanj in ne vem če je dobro, da kaj sodelujeva v tem poslu, saj trenutno predvsem on rabi mojo uslugo, ki pa bi se mi kasneje “povrnila”..
skoz mislim nanj, pa vem, da ni bil pošten do mene…
Kot razumem, si ti rinila vanj. Vse v redu, nima veze.
Samo, če je nekdo rinil vame, sem mu tako med besedami takoj dala vedeti, da sem poročena. Saj ni treba, da rečeš direktno: “Sem poročena, pusti me pri miru”, sploh, če nisi prepričan, kam pes taco moli. Lahko samo tako, mimogrede omeniš, kako ste z družino preživeli vikend, kaj ste delali itd..
Tudi tale tvoj tip bi moral narediti tako, ali pa direktno povedati.
Torej je zame varalica, če se pa v poslovnem svetu obnaša enako, ti pa mi tule ne bomo znali dati odgovora.
Imaš takšne in drugačne tiče, eni to strogo ločijo, eni so pokvarjeni povsod, eni pa samo nekje.
Jaz osebno bi ga nekam poslala, še posebej, če on rabi mene. Če pa misliš, da ti bo bolj koristil, kot škodil in da se lahko zaneseš na njegove besede, pa le, zakaj pa ne. Posel je posel-
Ah, preden pa greš z nekom v posteljo, pa menda boš že toliko živ/a, da se malo pozanimaš o človeku, s katerim spiš.
Problem je, če ni hotela videti/vedeti, da je poročen, tako da ga niti ni nikoli v tej smeri spraševala, ker je nekje že vedela, kako je z njim, in se bala odgovora. Mogoče je hotela biti “prevarana”, kakor pa da je še naprej samska.
Matjažko, ni res , da se nisem pozanimala. Seveda sem se, spraševala njegove kolege in njega. On mi je rekel, da je samski, da nima punce, medtem ko mi je njegov kolega na začetku rekel, da ima punco, vendar ne živita skupaj, on pa je to zanikal in rekel, da sta že končala. Več nisem mogla izvedeti. Res pa je, da je bilo vse skupaj precej skrivnostno ter da ga nisem dovolj poznala..
Glej, meni bi se zdelo zelo pomembno, če bi mi moški zamolčal ženo. S takim ne bi želela imeti nobenih stikov več, ne osebnih in ne poslovnih. Meni je čuden ta vajin odnos, da ti je lahko dva meseca tajil ženo. Ga ni nikoli poklicala? Je bil vsak vikend dostopen? Kaj pa, če si ti v vajinem odnosu vseskozi videla več kot on?
Glej, meni bi se zdelo zelo pomembno, če bi mi moški zamolčal ženo. S takim ne bi želela imeti nobenih stikov več, ne osebnih in ne poslovnih. Meni je čuden ta vajin odnos, da ti je lahko dva meseca tajil ženo. Ga ni nikoli poklicala? Je bil vsak vikend dostopen? Kaj pa, če si ti v vajinem odnosu vseskozi videla več kot on?[/quote]
ne se čudit … babnica pač težko dobi komunalca … biti dobro poštimana pa tudi precej šteje ☺
ja, je bil zello skrivnosten, mislim, da je imel telefon vedno na potihem ko sva se videla.., vprašal pa je je enkrat, kaj bi jaz naredila, če bi izvedela, da je poročen.., rekla sem, da ne bi bila več z njim.., vendar je to rekel, kot da še šali, vendar mi je bilo vprašanje zelo čudno..
In ne, ni bil vedno dostopen, včasih je odgovoril na sms, včasih pa ne, ampak to me na splošno ne preseneča v teh časih.., zato sem vglavnem čakala, da on meni piše.
Ja , verjetno sem videla več, ker mi je tudi preden mi je povedal za ženo rekel, da je on vzel to bolj za druženje in ali nisem jaz tudi tega tako vzela. Potem sem mislila, da pač ni resen ali pa da ima mogoče punco…
Tako, da moja ugotovitev je , da nikoli ne smeš nekaj siliti in da ni dobro, da je en bolj zainteresiran za zvezo kot drugi., ampak je ponavadi tako, da je vedno en bolj zainteresiran (vsaj po mojih izkušnjah).
Po moji skromni oceni je zadeva taka – ne glede na to, ali ima on v resnici ženo ali samo punco, on bi rad, da ga imaš za oddanega. Verjetno je na začetku potreboval tvojo pozornost, ker sta bila z ženo v krizi (to se dogaja), vendar je bil vseeno pošten, ker ti je takoj povedal, da je to zanj le druženje. Zakaj pa misliš, da je njegov prijatelj lagal?
Po moji skromni oceni je zadeva taka – ne glede na to, ali ima on v resnici ženo ali samo punco, on bi rad, da ga imaš za oddanega. Verjetno je na začetku potreboval tvojo pozornost, ker sta bila z ženo v krizi (to se dogaja), vendar je bil vseeno pošten, ker ti je takoj povedal, da je to zanj le druženje. Zakaj pa misliš, da je njegov prijatelj lagal?[/quote]
tudi “ponucati” takšno “nastavljačico” kot je užaljena [sup]999999[/sup] ja vzrok/povod ☺
vsaka “črtica” v življenju šteje … ta se je pa še sama “vlegla” ☺
Na vasi takšnim rečemo “prva pomoč” ☺
razširi svoje območje doumevanja Moških ☺
eni hodijo s kolegi za šank, eni na športe, eni v klet šraufat, … eni legajo na nastavljive in sprejemljive … pa še več “hobijev” se najde … npr. tipkati na forumu ☺
razširi svoje območje doumevanja Moških ☺
eni hodijo s kolegi za šank, eni na športe, eni v klet šraufat, … eni legajo na nastavljive in sprejemljive … pa še več “hobijev” se najde … npr. tipkati na forumu ☺[/quote]
A ti ne moreš počakat, da ona pove do konca? A si jima ti držal svečo? :))[/quote]
sem korektno komentiral na del, ki se tiče mene, z nagovorom nicka ☺ Ja???
Antilopa, ja tudi mene v bistvu to najbolj čudi, ker preden sva se midva spoznala z “mojim”, sem se spoznala s tem prijateljem in ga povprašala o njem, saj sem ga videla že prej in me je zanimal…, zelo mi je čudno, da mi ni povedal po resnici, mogoče sta tako zmenjena, da tega ne povesta, vendar posebnega razloga za to ni bilo, saj se še nisva uradno poznala. Potem sem si mislila ok ima punco, ampak očitno ni tako resno.., ne bi pa nikakor več drezala, če bi mi povedal, da je poročen.
Dobro je kar je, nekaj sem se naučila, upam, da bom imela drugič več sreče. In tudi jaz se nagibam k temu, da prekinem stike, čeprav ga bom še videvala..
sem korektno komentiral na del, ki se tiče mene, z nagovorom nicka ☺ Ja???[/quote]
No, vglavnem, vsaka ženska upa, da je njen moški v tisti skupini, ki s prijatelji hodi na športe in ne lega na nastavljive.[/quote]
in kaj ima to zveze s čakanjem in držanjem sveče???? — aja nesmisli v pričakovanjih in debatah. Doumel ☺
Forum je zaprt za komentiranje.