moški
Sem jezna kot pes. Včeraj moj fant najprej je šelv v oddaljen kraj po nekaj za prijatelja, potem je prišel domov pojedel in odšel z drugim prijateljem k mojemu stricu v klet kupit vino (obvezno – se mu je rodil sin). Jaz pa sem ga prosila naj mi nekaj zalepi ni utegnil. To se ni zgodilo prvič. Stalno nekaj.
Punce zlate dobite si fanta in moža. Potem si likarica, kuharica, čistilka in kurba zastojn. Teteke so pametne. In potem mi reče, da itak cel svet ve, da sem sitna. Za popizdit!!!
ALEX
pa se ti ne zdi normalno, da je priskočil prijetlju, katerega žena je rodila na pomoč in ga odpeljal k tvojemu stricu po vino.
Zakaj pa se jima nisi pridružila?,
če pravilno sklepam si še samska oz. imaš fanta.
če pa sklepam po tovojih odgvorih na temo plača – bi rekla da ima tvoj fant zelo prav in da si res in to ne malo sitna.
Oprosti ampak jez sem zelo direktna.
Je pač vedno tako, če eden uživa potem drugi trpi. Če/ko ti bo uspelo, da bo vedno priskakljal na vsako tvojo zahtevo, takrat bo pa on trpel. Vedno v vsaki skupnosti nekdo dominira – vam, ženskam pa tako ali tako nikoli ni nič prav.
Sedaj ko gre po svoje ga kritiziraš, če bi bil stalno doma in ti vse naredil, bi se pa že ozirala za kakšnim drugim frajerjem, ki bi bil pravo macho, ne pa tak kot tvoja copata.
Naj razume kdor more.
Oh Timy, ni vse tako črno-belo. Vse je stvar dogovora. Moški le naj priskočijo ženi/punci na pomoč, naj enkrat tedensko posesajo, gred ov trgovino … kar pač želijo in če jamra, zakaj ji nič ne pomagate, ji lahko takoj postrežete z odgovorom: saj pa sem naredil to pa to … – in brez skrbi usta se ji bodo takoj zaprla.
Vsak naj pač nekaj prispeva pa bo. In vask tudi mora malo tolerirati!
Forum je zaprt za komentiranje.