Moški-ženska-razlika v letih
Tudi jaz sem mnenja,da leta niso važna. Poročena sem bila z moškim, ki je bil starejši devet let. Ko je bil star 46 let se je obnašal pri spolnosti kot 70 letnik. Nič se mu ni dalo več. Zadovoljen je bil, če sva imela odnose enkrat na dva meseca. Sedaj pa imam novega intimnega prijatelja, ki je starejši 15 let in se v postelji obnaša kot najstnik. Veliko bolj je čustven in zna zadovoljiti žensko. Sploh me ni sram, ko se sprehajava po ulici z roko v roki.
Tudi sama sem bila včasih tako kritična kot nekateri, vendar sem sedaj čisto drugega mnenja.
Poznam par, kjer moški starejši kar 21 let. Ona je stara 29, on 50 let. Skupaj sta že več kot dve leti in se super ujemata. Ona je malo bolj zrela, on pa malo otročji. Kot je rekla Iza. Tudi po videzu se razlika ne vidi, ona zgleda starejša, on mlajši.
Kaj pa bosta čez 20 let? Kdo bi vedel? Veseliti se je treba vsakega dne posebej in uživati v trenutkih.
Maria kot, da bi napisala mojo zgodbo.
Popolnoma pri nama je isto, samo razlika je v tem, ker si nisem našla drugega partnerja, ker ga ne želim prizadeti. Pa čeprav sexsava 1x na 3. mesece…Maria napisal:
> Tudi jaz sem mnenja,da leta niso važna. Poročena sem bila z
> moškim, ki je bil starejši devet let. Ko je bil star 46 let se
> je obnašal pri spolnosti kot 70 letnik. Nič se mu ni dalo več.
> Zadovoljen je bil, če sva imela odnose enkrat na dva meseca.
> Sedaj pa imam novega intimnega prijatelja, ki je starejši 15
> let in se v postelji obnaša kot najstnik. Veliko bolj je
> čustven in zna zadovoljiti žensko. Sploh me ni sram, ko se
> sprehajava po ulici z roko v roki.
>
> Tudi sama sem bila včasih tako kritična kot nekateri, vendar
> sem sedaj čisto drugega mnenja.
Morda bo šlo – poskusi, pa boš videla. Sama sem bila v podobni zvezi dve leti. Ful sem ga imela rada, vendar sem ugotovila, da to ne gre – vsaj z moje strani ne. Meni so bile pomembne ene stvari, njemu druge in na koncu sem ugotovila, da je včasih kljub temu, da imaš nekoga res rad, bolje iti narazen in iti svojo pot. Verjemi mi, da takšna zveza zahteva veliko odrekanj.
Hmmm….
Dolgoročno? Katera veza pa je obsojena na dolgoročnost, če je ne neguješ? Ali pomeni da dva, ki sta enake starosti imata enake interese in pogled na prihodnost? Alo?
Družinska kolegica je imela moža 20 let starejšega od nje…. Nikoli jima tega ne bi prisodila, dobro se je razumel z vsemi njenimi prijatelji, vključno z mojim očetom in mamo, prav tako 20 let mlajšim od njega.
In še to, imela sem fanta, ki se ni znal vključiti v mojo družbo, razlika med nama pa je bila 6 mesecev….. ne vem no…. Ne smem ukrivljati dejstev, da bi jih prikrojili naši resnici.
*miša* jaz zase priznam, da na nek način vidim v njem očeta, ker je pač pri men situacija taka, da od svojega kaj preveč nisem imela. Paš vsak poišče tist kar rabi. je pa tako, da je on dost otročji, oz. pač tak karakter, da se mu leta itak ne poznajo. Me pa itak nenormalno privlači, še noben me ni tako, pa mi sploh ni jasno kako je to možno… Pa ne gledam na to dolgoročno, sam drugega pa tud trenutno nebi imela, ne vem pa kako dolgo je možno, da si tako slep, da se vidiš enih napak, pa razlik in tega (ker sigurn je kakšna, sam trenutno jih ne vidim), ne vem, pri men traja že več kot pol leta (razen ene resne veze, sem se dos edaj čist vseh fantov po enem mesecu naveličala, sploh fuj, da bi se me sploh dotaknil, kar se tiče seksa, pa raj ne :))) No v glavnem, jaz bom šla stran od tu, ko me bo minil ta občutek, poln mravljincev, ko bo postalo dolgočasno ali pa takrat, če se me bo mogoče on naveličal.
Moj je bil 14 let starejsi in resno sva mislila. Po videzu sva se kar nekako sodila skupaj, saj je zgledal precej mlajsi. Dokler se nisva (prevec) resno zapletla je bilo OK, potem pa je bilo vedno bolj ocitno, da je fizicno razliko se mogoce sprejeti, razliko v razmisljanju pa tezko ali nemogoce.
Enostavno se pri tem, kako naj bi najino zivljenje zgledalo in kako o njem razmisljava, nisva ujela. Stvar sva prignala tako dalec, da se mi je zazdelo, da kolikor on zgleda mlajsi, zgledam jaz starejsa.
Kakorkoli ze, dokler je trajalo, je bilo fino. Dolgorocno pa bi se morala imeti noro in se bolj rada, da bi zmogla. Midva nisva. Privoscim pa vsem, ki to zmorejo. Partnerski odnosi so namrec ze sami po sebi umetnost, pa cetudi imas partnerja podobnih let, v taksnih primerih pa so… zal ne najdem prave besede. Terjajo se vec ljubezni, spostovanja in medsebojnega zaupanja z obeh strani. S trani okolice ga zal dobis premalo, saj je polna predsodkov.
Srecno ne glede na to, kako se bos odlocila, ne zavrzi pa tistega, kar bi lahko bilo dobro, pa zaradi predsodkov ne mores sprejeti.
Forum je zaprt za komentiranje.