Moški vs. ženske
Pozdravljeni.
Moj primer je sledeč, v vezi tri leta nikjer nobenega problema, prepira, vse v najlepšem redu, moški zaljubljen vame bolj kakor jaz vanj, vse dobesedno naredil zame-opis-skoraj cucek, vsaj kaže ves čas svojo zaljubljenost, potem pa me med časom moje službene odsotnosti prevara s svojo mrzlo sestrično-ker mu v šali pred odhodom rečem, da me lahko-tale butara sestrična na katero slučajno naleti preko FB pa mu reče, da nič ni narobe če sta sorodnika skupaj??? Halooo ??? Ljudje so čist že zmešani-kdo lahko to reče danes, poleg tega govorim o moškemu in ženski, ki sta stara oba že preko 30-ona ima celo sina iz prejšnjega zakona, ki je na las (zanimivo) podoben bratu mojega bivšega partnerja-ironija-torej tega njenega bratranca. Mene ni bilo en mesec-onadva pa sta se v tem času zaljubila, ona zanosila itd…kako si moški to sploh lahko dovoli? Kdo reče ženski po 12 dneh poznanstva, da jo ljubi? A je to govoril tri leta meni? In potem kot je nekdo opisal kako se počuti kot otrok incestništva si predstavljam, kaj bi bilo če bi se tema dvema rodil tudi otrok. Na srečo in po mojem in njegovem prigovarjanju je ta sestrična splavila-saj je bivši grozil, da ju bo povozil, pa še sam naredil samomor. In vso to zakuhano zmedo je naprtil na moj hrbet in sem tole reševala….Povejte dečki, kako lahko nekdo pri zdravi pameti gre spat s sestrično se v njo zaljubi po 12 dneh in ji še otroka naredi? Potem pa je morala bivša reševati njegovo incestništvo, ko je dečko pri 33 ugotovil, da je v družbi tole nesprejemljivo.?
Kaj vam roji po glavi ali je res sam tisti kos mesa odločilen za vašo pamet? Nebi bilo bolje prej o tem razmisliti ne pa naskočiti…Sedaj je že od tega nekaj let in se zadeva še ni sprala ne v javnosti in ne iz mene…In kako se lahko najdeta dva isto misleča-jah sorodnika sta!!!
No sestrična je po tem poniknila se preselila, zamenjala družbo in partnerje, več itd…Skratka on pa se še dve leti potem ni odmaknil od mene-dokazovat mi je hotel, da tega ni naredil namerno in da ne more brez mene. Seveda nama ni šlo več po tem nič, niti prijateljstvo. Imela sva pa pred tem kar mnogi redko doživijo, zato ne razumem zakaj je tako malo potrebno pri moških, da grejo vse kar je dobro-odlično uničit z tistih 5 minut užitka, kar je priznal tudi sam. No in po 5 letih se je zadeva umirila, našel je novo pot tudi jaz, vendar nikakor ne more brez moje prisotnosti, skoz in skoz hodi nazaj??? Zakaj?
Ko je videl, da se med nama ne more več nič premakniti si je našel novo-toda kako? Spet je šel k drugemu moškemu po žensko, ki je bila še z njim v vezi in še pri njem živela. Kdo in kakšen moški naredi to? Ženska še sploh bivšega prebolela ni in kakšna ženska je to? Kaj je s temi ljudmi? Niti predaha si ne vzamejo iz ene veze direktno v drugo-gnusno, ugabno, nesprejemljivo in zdaj se delata kaki uglajeni par sta. Bruham ali sem samo jaz čudna, da mi to ni normalno če iz enega vročega ku…greš takoj na drugega? Kako?
No tudi tole novo je varal, lagal od vsega začetka, je dobila vse dokaze tudi tole o incestu je zvedela in je še vedno ob njem. ??? V tem času je bedak kupil po 3 turbolentnih mesecih hišo njenega fotra, ki jo je pol keširal-ona pa nič, ker je dal ati, zdaj gara kot cepec pri njej in kot marsikdo pripomni ne zna iz ene veze v drug brez škandala. Po 10 mesecih zadolžen do vratu, dela do poznih večernih ur, ona pa bogve kje? Torej kdo je tu nor in kdo je pameten? Vložila a je zopet s pi….
v smislu, da vse naredi za vsako…
torej ob meni vse kar sem hotela…
ob sestrični vse kar je Hotela (v 12 dneh celo spoznal njene starše, sina se z njim igral-delal se je kakor, da bosta dejansko par ali sta že) in pri tej ta novi popolnoma vse enako…
vse naredi kot rečejo ženske-poanta tega, ker sem rekla da me lahko prevara-me je prevaral…
ker je sestrična rekla, da nič ni narobe da sta skupaj sta bila skupaj…
in ker je nova rekla, da je ok,da pride po njo k drugemu je šel…
vse kar ženske rečejo….za cucka sem ga označila po vseh dejanjih za menoj…
Ne bi te motilo, da se pojavlja povsod, če bi ga mentalno bila sposobna spustit.
Zakaj se obremenjuješ s tem, da mu moraš reševati ali razpletati življenja?
Poglej vase, poglej česa si želiš. Želiš biti njegova rešiteljica? Želiš biti njegova prijateljica? Želiš biti le del njegove zgodovine?
In potem si zapoj:
..https://youtu.be/watch?v=AG-erEMhumc
Saj bo. 😉 Le pridi si na čisto, česa si želiš.
Zakaj se sploh ukvarjaš s takim odpadom od človeka?? Ženska, čim prej proč in postavi si življenje, ki te bo vredno. Z normalnim partnerjem, to kar berem je norišnica. Enostavno ga blokiraj in če ga srečaš se obrni proč, pa je. Prej ali slej bo obupal in boš imela mir. Vsi psihopati rabijo žrtev in ko ti ne trzaš več, najdejo novo. Iščejo tvojo reakcijo! Ne zmeni se zanj več, naj te nič več v zvezi z njim ne zanima, pa mu ne boš več ne zabavna ne zanimiva. Kaj ne vidiš, da imaš opravka z bolnikom?! Ne bi bilo slabo, če bi se glede tega obrnila na kakšnega terapevta, ki bi ti znal razložiti kako te je ta bolnik spravil v svojo mrežo in zakaj je tako težko zlesti ven. Takrat boš vse razumela in ti bo lažje.
soft, 06.08.2021 ob 10:38
Zakaj se sploh ukvarjaš s takim odpadom od človeka?? Ženska, čim prej proč in postavi si življenje, ki te bo vredno. Z normalnim partnerjem, to kar berem je norišnica. Enostavno ga blokiraj in če ga srečaš se obrni proč, pa je. Prej ali slej bo obupal in boš imela mir. Vsi psihopati rabijo žrtev in ko ti ne trzaš več, najdejo novo. Iščejo tvojo reakcijo! Ne zmeni se zanj več, naj te nič več v zvezi z njim ne zanima, pa mu ne boš več ne zabavna ne zanimiva. Kaj ne vidiš, da imaš opravka z bolnikom?! Ne bi bilo slabo, če bi se glede tega obrnila na kakšnega terapevta, ki bi ti znal razložiti kako te je ta bolnik spravil v svojo mrežo in zakaj je tako težko zlesti ven. Takrat boš vse razumela in ti bo lažje.
hvala bom poskusila čist ven, problem je ker dela blizu mene, vsak dan se vozi mimo…
hočeš nočeš, ko stopim na dvorišče se vozi mimo….
upam, da mi kmalu uspe zbrisati vse sledi od njega…
ker on se obnaša in ta tanova njegova kakor da je to vse normalno…, da sem jaz zmešana..
Bolniki, 06.08.2021 ob 15:35
hvala bom poskusila čist ven, problem je ker dela blizu mene, vsak dan se vozi mimo…
hočeš nočeš, ko stopim na dvorišče se vozi mimo….
upam, da mi kmalu uspe zbrisati vse sledi od njega…
ker on se obnaša in ta tanova njegova kakor da je to vse normalno…, da sem jaz zmešana..
Ne sekiraj se ne za njo, ne njega, fokusiraj se nase in svoj lajf. Boš videla, bo hitro bolje. Se vozi mimo, ni tvoj problem, delaj se da ga ne vidiš, ne pozdravljaj ga, samo glavo proč obrni. Ignoriraj njega, njo in vse z njima povezano.
Življenje je prekratko, da bi se sploh zmenila za tak ološ.
Forum je zaprt za komentiranje.