Moški v težavah!
Tudi jaz vrtam in vrtam toliko časa, da popizdi. In potem je pa res jezen name :-(. Ampak, ko ga res zelo težko gledam zaprtega in razmišljujočega. Včasim zdržim in ne vrtam, ampak za večkrat se moram pa še naučiti.
Sicer pa ja, vprašaj kaj je in če ne bo hotel odgovoriti, ga pusti pri miru z vprašanji.
Moj je že po karakterju vase zaprta oseba in se težko odpre za pogovor o težavah..čeprav se tega zavedam, včasih ne morem ne da bi vrtala v njega, ampak se skušam tega odvadit. Ponavadi mu samo povem da ga imam rada pa ga fajn objamem da ve, da sem ob njemu. Tko, da pol sam kej omeni oz. včasih izbruhne in zmeče vse probleme ven…najbolš je, da ga pustim pri miru in ne drezam vanj.
Poznam itak bolj moške, ki nekako ne jamrajo, niti ko jih kaj boli, ali pa imajo slab dan, sam bolj tihi so. Npr pri nama, jaz skoz kaj javkam, da me boli, pa če me kdo razburi, pa če bi komu vrat zavila, no vse to gre iz mene ven, on pa ne. Pa saj, če bi mi tko jamral vsak dan, kot jaz, bi ga mela že vrh glave. Joj, ti moški so pa res trpežni. Krasni so, kaj ne?
Ja kolk časa pa je že potrt,nekaj urc,dan ali dva,1mesec?
Odvisno kakšen tip človeka je.jst sem že imela takšnega,da sem morala dobesedno vrtat in vlečt iz njega.Nekateri pa moraš pustit čisto pri miru,brez vprašanj in se delat kakor da nič ni,pri nekaterih je pa še bolje da se odstraniš,da te ni v bližini.
Kakšen je tvoj,in kakšne so njegove potrebe boš najbolj vedela takrat ko ga boš vprašala,ampak vprašaj ga takrat ko bo dobre volje.
Forum je zaprt za komentiranje.