Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški v težavah!

Moški v težavah!

Oj!
Punce, kaj narediti, če fant trpi in je potrt, a o tem noče govoriti. Ga pustiti pri miru, mu povedati, da trpiš tudi ti, ko ga gledaš takega …???????

Jaz ponavadi parkrat vprasam kaj je narobe pol pa pustim pri miru in recem da ce se bo hotel pogovorit ve kje me lahko najde in kadarkol bo hotu.

www.studentarija.net

Predvsem ne smeš silit v njega. Bo že sam povedal ko bo hotel. Najbolje, da ga malo objameš in pocertaš, potem se bo pa kar sam od sebe odprl. Najslabše je to, da ga karnaprej sprašuješ kaj je narobe in da naj že pove kaj ga muči. Tako se le še bolj oddalji od tebe.

Jaz tud mislim, da je najslabše, če vrtam v njega. Ampak kar ne morem, da nebi, ker je vedno dobre volje in pol je tko čuden če ni. Če ga vprašam več kot trikrat kaj je narobe, a te kaj boli, a si name kaj jezen, pol pa res rata slabe volje. Če zdržiš, vprašaj enkrat, pol pa se ustavi.

Tudi jaz vrtam in vrtam toliko časa, da popizdi. In potem je pa res jezen name :-(. Ampak, ko ga res zelo težko gledam zaprtega in razmišljujočega. Včasim zdržim in ne vrtam, ampak za večkrat se moram pa še naučiti.

Sicer pa ja, vprašaj kaj je in če ne bo hotel odgovoriti, ga pusti pri miru z vprašanji.

Moj je že po karakterju vase zaprta oseba in se težko odpre za pogovor o težavah..čeprav se tega zavedam, včasih ne morem ne da bi vrtala v njega, ampak se skušam tega odvadit. Ponavadi mu samo povem da ga imam rada pa ga fajn objamem da ve, da sem ob njemu. Tko, da pol sam kej omeni oz. včasih izbruhne in zmeče vse probleme ven…najbolš je, da ga pustim pri miru in ne drezam vanj.

Imam občutek Blondy, da so si naši moški zelo podobni, ko je treba o težavah spregovoriti.

Verjetno je to del njihove vloge —> močnejši spol & zaščitnik…

Poznam itak bolj moške, ki nekako ne jamrajo, niti ko jih kaj boli, ali pa imajo slab dan, sam bolj tihi so. Npr pri nama, jaz skoz kaj javkam, da me boli, pa če me kdo razburi, pa če bi komu vrat zavila, no vse to gre iz mene ven, on pa ne. Pa saj, če bi mi tko jamral vsak dan, kot jaz, bi ga mela že vrh glave. Joj, ti moški so pa res trpežni. Krasni so, kaj ne?

kaj pa jamraš……takoj v akcijo in pokaži kaj znaš…….

Ko je moški v “težavah” se zavleče v votlino. Ponudiš mu pomoč, če jo zavrne (ponavadi jo oz. še odgovori ne), ga pustiš pri miru. Ko on razčisti sam s sabo, bo prišel iz jame ven in bo tako, kot da ni bilo nič. Evo, kamenodobno pojasnilo – enostavno in še vedno drži!

Ja kolk časa pa je že potrt,nekaj urc,dan ali dva,1mesec?

Odvisno kakšen tip človeka je.jst sem že imela takšnega,da sem morala dobesedno vrtat in vlečt iz njega.Nekateri pa moraš pustit čisto pri miru,brez vprašanj in se delat kakor da nič ni,pri nekaterih je pa še bolje da se odstraniš,da te ni v bližini.

Kakšen je tvoj,in kakšne so njegove potrebe boš najbolj vedela takrat ko ga boš vprašala,ampak vprašaj ga takrat ko bo dobre volje.

Moj najprej noče povedat. Pozneje pa sam od sebe pove, kaj ga muči. ne vrtam vanj, ker vem, da tudi meni ni prijetno, če me eden mori, ko imam problem in ga hočem najprej razčistit v sebi.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close