Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški ste pa res…

Moški ste pa res…

… nepogrešljivi.
Kaj je boljšega kot se stistniti v objem moškega?
Kaj je lepše pogledat kot postavnega moškega?
Pogovori z moškim so tudi super. Pogosto povsem drugačen pogled.
Da seksa sploh ne omenjam. ENa najboljših stvari.
Pa moški pol manj časa porabijo za lepotičenje. Z njimi lahko debatiraš še kaj več kot o barvi las in šminke.
V glavnem hvala naravi, da nam je dala moške.

In idealen način, kako utišaš moške. 🙂

@hrastovka -> hvala za dobronamernost in prijaznost

le odkod/zakaj se potem toliko psov sprehaja z eno, dvema …. bejbo/ami na vrvici ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaže, da sem res cinik – sem ob čitanju naslova pričakoval bolj negativno temo!

Človek se ravno dobr navadi, da je vedno za vse kriv, pa zajeban, pa prasec … na zdaj pa tole…
Pa se znajd, če se moreš …

Ja fajn:).

Matr, dobr post po dolgem cajtu!! 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Men are better than women”

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ko boš zrasel, boš moški. No, mogoče. Ni pa nujno. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nastavi mi rit, pa ti bom pokazal kako možat sem 😉

What did God say after he created man?
“I can do better than this.”

Občutek imam, da ne koristiš božjih darov. Jah, tako je to… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

What did god say after creating man?

“This man needs help.. then He had to make him a woman,, she didn’t help much though.”

Moški ste pa res…kaj naj rečem, za moje pojme zgolj pavšal od človeka, kaj več od tega me še ni noben prepričal.

Temu se reče pa drugače, ne Moški. 🙂

Why is it difficult to find men who are sensitive, caring and good looking?
They all already have boyfriends.

Tak moški vas itak ne bi privlačil. Kr ena izjava.

Seveda ne, v tem je keč.

Temu se reče pa drugače, ne Moški. :)[/quote]

Ja maš prav… temu se reče taprav ded!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Temu se reče pa drugače, ne Moški. :)[/quote]

Ja maš prav… temu se reče taprav ded![/quote]

No vidva taprava deda, kar zmenita se… 🙂

Ja maš prav… temu se reče taprav ded![/quote]

No vidva taprava deda, kar zmenita se… :)[/quote]

Jaz delam to z ženskami in bog ne daj da povem da ji paše…. to pa ne… ker to ni možno… ti kar bluzi dalje!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz delam to z ženskami in bog ne daj da povem da ji paše…. to pa ne… ker to ni možno… ti kar bluzi dalje![/quote]

No, zdaj pa samo še to povej, da je to edini način, da ženska s tabo ve, da si taprav dec. Pa bo tvoja podoba na MONu idelana. Ali me pa nisi tako prebral, kot sem imela v glavi, ko sem pisala. 🙂

Jaz delam to z ženskami in bog ne daj da povem da ji paše…. to pa ne… ker to ni možno… ti kar bluzi dalje![/quote]

Baričević pa ne samo z ženskami… Dobro, da si dal pod poudarek ‘z ženskami’ , ljudje danes pomislijo na svašta, tako da sedaj ni dvomov…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close