Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški so mi brezvezni

Moški so mi brezvezni

Sem hvaležna feminizmu, ki nam ženskam pusti, da smo malo same s sabo. Jaz osebno imam za čvek kolegice, za psihološko podporo psa, za seksualne potrebe pa vibrator, meni to zadošča. Roko na srce, moški razen stresa in nereda kaj dosti v lajf ne doprinese.  Z leti zgledajo vedno slabše, imajo pomanjkljivo higieno, razmišljanje na nivoju najstnika, rad bi malo telovadili na tebi, ženskih potreb pa ne poznajo, nočejo razumeti, niti jih ne zanimajo. od tistega nasajanja na smokija mi še nikoli ni prišlo, z vibratorjem mi bolj pride, pa vibrator ne prdi, ne riga, ne meče umazanih nogavic po stanovanju, ne rabim mu kuhati. Moški so , če odmisliš možnosti potomstva, neuporabni.

tipična mestna lajdra.

tudi kar se tiče potomstva, ga danes ne rabiš. lahko greš na umetno v tujino, kmalu bo ta tudi pri nas za samske ženske na voljo.

V temi “M-Ž odnosi” sem lepo opisal, kako danes povprečna ženska vidi povprečnega moškega. Ti si s svojim zapisom moje ugotovitve samo še potrdila. Ti rabiš enega takega moškega, ki ima denarnico težjo kot si ti sama. V tem primeru bi morda kakšno stvar tolerirala, drugače pa ne. Ampak moški z urejenim življenjem se bo tudi vprašal, kaj bi s tako žensko pridobil.

Če bi bili res tako brezvezni in neuporabni , zakaj potem toliko menjujete tipe. Vaša najdaljša veza traja pol leta in spet iščete drugega.Brez tiča ne morete. Ker ste prasice!

Kdo se hoče z vami izrojenci razplajat. Še za sex se mi gravžate. Grdi ko sam satan, majhni, belkasti, pegasti, rdeči in s tistim roza rumenim uvenelim smokijem težite v tripičke materine, če si ga 3x na dan ne žlajfate v roko. Hudiči grdi satanovi 🙂

In imaš težave z težo, si malo preveč okrogla in nisi zanimiva za moške.

Kavo spijem v miru. Če bi bil smoki doma, bi ga zbrcala. Ko se uvali za 5 ur in me buzerira v tri pičkematerine. Še dobro, da nimam malega satana, saj še kave nebi mogla spit 🙂

saj si lahko sama, koga to briga?

luzerke itak ostanete same, ker vas noben tip noče obdržat

Kot da bi poslušal svojo znanko. Stalno se pritožuje kakšni so moški in da je boljše bit samska. Menjuje jih pa kot gate

Odgovor na objavo uporabnika
sosedov lulček, 05.08.2025 ob 07:14

tipična mestna lajdra.

Sex. Žensko. Družbo. Za čistilko menda ima… Smokija izcedi samo taka, ko drugega ko smokija ne more dobit.

Tipična nesposobna ženska,ki ji pes liže pičko.

Kakšna lajdra, hepani glupi, sej ne seksam.

Za pojasnila glede menjavanj moških se obrnite na one, ki to menda počnejo. Čeprav jih je baje polno, ste vi ki tu težite, še kar vsi na suhem.

Ti je Anonimno 2105 dobro povedal.

resnica ni prijetna, 05.08.2025 ob 07:10

Sem hvaležna feminizmu, ki nam ženskam pusti, da smo malo same s sabo. Jaz osebno imam za čvek kolegice, za psihološko podporo psa, za seksualne potrebe pa vibrator, meni to zadošča. Roko na srce, moški razen stresa in nereda kaj dosti v lajf ne doprinese.  Z leti zgledajo vedno slabše, imajo pomanjkljivo higieno, razmišljanje na nivoju najstnika, rad bi malo telovadili na tebi, ženskih potreb pa ne poznajo, nočejo razumeti, niti jih ne zanimajo. od tistega nasajanja na smokija mi še nikoli ni prišlo, z vibratorjem mi bolj pride, pa vibrator ne prdi, ne riga, ne meče umazanih nogavic po stanovanju, ne rabim mu kuhati. Moški so , če odmisliš možnosti potomstva, neuporabni.

Feminizem je več dobrega prinesel moškim, kot ženskam.

Točno tako, kar si zaslužiš to imaš!

Anonimno 2105, 05.08.2025 ob 08:01

saj si lahko sama, koga to briga?

luzerke itak ostanete same, ker vas noben tip noče obdržat

In potem se delaš pametno!

Vse to je samo v tebi in žal ti ni pomoči!

Jst mam tud babe rajš!

LOL ??

Toliko razmišljanja in obremenjevanja o nečem kar ne želiš…

Dejansko bi morala razmišljati le o tem, ali imaš rezervne baterije, če ti zataji. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=WXBHCQYxwr0

Torej nobenega ne imej in rešeno. Potomci dobijo tudi njihove gene. Bi rada spočela kopijo brezvezneža?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close