Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški seznam iz MONa :)

Moški seznam iz MONa :)

Ne diraj ti meni Toporišiča!! :)))

Hitri prsti, ne jezik. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a sta si v žlahti s Toporišičem?))) se pardoniram))

a se pravi da si se zatipkala?)) no , se zgodi))

Včasih si bil bolj odprte glave. 🙂

Daj malo zazehaj nooo. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zgleda, da nisem moški z MON-a.
Nobena točka zame ne velja.

Japkica, a veš, da moški z neta res kar naprej sprašujejo kaj sem po horoskopu :). Vidim, da nisem edina, ki je to ugotovila 🙂
Jaz pa čudakinja, ki ne verjame v horoskope 🙂

Saj verjamem. Jaz se sicer tule malo hecam. Tole zgoraj se namreč nanaša na nekaj tem iz zadnjega časa, ko sem bila presenečena v kaj se nekateri (da ne bom posploševala) moški zapikujejo… in verjamejo. 🙂

Japkica

Nisem vedel, a nisi Slovenka!? Japonščino drugače govoriš? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nisem vedel, a nisi Slovenka!? Japonščino drugače govoriš? :)[/quote]

Seveda sem. A bi rad videl pedigre? Ampak, a je to pomembno? Je treba dopolnit seznam zgoraj? :))))))

Japonščine pa res ne. 🙂

rok, saj ni blo vprašanje, kam se kteri moški prišteva, japika je spraševala kakšen je MOŠKI seznam (kaj je za njih pomembno pri ženskah) tistih, ki sodelujejo na monu, a hočeš rečt, da ti nisi moški ali ne sodeluješ na monu? He, he….

men je najbolj pomembno

– da me spoštuje,
– da je zvesta,
– da ima rada seks, in seks in 😉 😉

Nisem vedel, a nisi Slovenka!? Japonščino drugače govoriš? :)[/quote]

Seveda sem. A bi rad videl pedigre? Ampak, a je to pomembno? Je treba dopolnit seznam zgoraj? :))))))

Japonščine pa res ne. :)[/quote]

Škoda, sem mislil, da si poševnooka. :))
Glavno pa, da obvladaš jezik ljubezni, ta je nameč univerzalen, tudi če si mutast, se lahko sporazumevaš. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

leta so tu, žile se mašijo,, zeham lahk ko hipo, ne pomaga….vse je padlo, euro, delnice, zlato…še moj pritisk pada..in…ti še vedno nisi odgovorila na vprašanje….cccc….pozabljaš?)))

leta so tu, žile se mašijo,, zeham lahk ko hipo, ne pomaga….vse je padlo, euro, delnice, zlato…še moj pritisk pada..in…ti še vedno nisi odgovorila na vprašanje….cccc….pozabljaš?)))[/quote]

Ne ne, mene še ne daje demenca. Vsak dan namreč šteje!! :)))))))

Je pa res, da sem danes nekoliko zmedena (škoda, da ne prikupno). Ampak imam dober razlog! To pa tudi nekaj šteje. :)))

leta so tu, žile se mašijo,, zeham lahk ko hipo, ne pomaga….vse je padlo, euro, delnice, zlato…še moj pritisk pada..in…ti še vedno nisi odgovorila na vprašanje….cccc….pozabljaš?)))[/quote]

Ne ne, mene še ne daje demenca. Vsak dan namreč šteje!! :)))))))

Je pa res, da sem danes nekoliko zmedena (škoda, da ne prikupno). Ampak imam dober razlog! To pa tudi nekaj šteje. :)))[/quote]
vsak dan šteje, seveda,..in če nisi dementna, pa kljub prošnji ne odgovoriš na vprašanje, pol si…ignorantska?)))

Na vsak način bi ti meni etiketko nalepil… :)))

Moški bi vprašali še kaj drugega, pa ne upamo…:)))
Kaj si po horoskopu, pa je eno takšno nedolžno vprašanje…

Radi bi te dali v en predalček….:)

saj vsi lepimo etikete, še tisti , ki najbolj trdijo, da jih ne lepijo na ljudi, jih lepijo, konc koncev si jo v tej temi že nalepila, a ne?)) tako smo, kaj čmo, a ne?))

Radi bi te dali v en predalček….:)[/quote]
japke se dajo v zaboj, ne v predal, lahk pa jo daš pzvečer na nočno omarco, za vsak slučaj, če se pokaže potreba))

Radi bi te dali v en predalček….:)[/quote]

Težka bo…….. 🙂

saj vsi lepimo etikete, še tisti , ki najbolj trdijo, da jih ne lepijo na ljudi, jih lepijo, konc koncev si jo v tej temi že nalepila, a ne?)) tako smo, kaj čmo, a ne?))[/quote]

kje sem jo nalepila? dej me mal spomni…

saj vsi lepimo etikete, še tisti , ki najbolj trdijo, da jih ne lepijo na ljudi, jih lepijo, konc koncev si jo v tej temi že nalepila, a ne?)) tako smo, kaj čmo, a ne?))[/quote]

kje sem jo nalepila? dej me mal spomni…[/quote]
1. frizura (ne zgornja)

2. horoskop

3. ne sme imeti svojega stanovanja

4. manj od 28 let

če te že moram spominjat)))

ampak, da dodam za konec, temu bi se lahk čist enostavno izognili, ko bi ti pravilno uporabljala slovnico)))

kje sem jo nalepila? dej me mal spomni…[/quote]
1. frizura (ne zgornja)

2. horoskop

3. ne sme imeti svojega stanovanja

4. manj od 28 let

če te že moram spominjat)))[/quote]

To pa nikakor ne drži. Tole je le povzetek tega, kar sem v zadnjih nekaj dneh zvedela na MONu od moških. In jaz se temu še vedno čudim… in čudim… in čudim… 🙂

Fleš ne slediš dobro, ker si preveč odsoten. 😉

Kaj pa, če premalo poznaš moške…Ali pa imaš premalo različnih izkušenj, da se zdaj čudiš…:)))

Kaj pa, če premalo poznaš moške…Ali pa imaš premalo različnih izkušenj, da se zdaj čudiš…:)))[/quote]

Takšnih izkušenj res nimam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close