Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški seznam iz MONa :)

Moški seznam iz MONa :)

Povsem resno se lotevam seznama, kaj je pravzaprav moškim MONa pomembno pri ženski… tako, iz prebranega. Priznam, da mi ta seznam odpira nova obzorja. :)))))

1. frizura (ne zgornja)

2. horoskop

3. ne sme imeti svojega stanovanja

4. manj od 28 let

Točka 4 je diskutibilna, saj je na večini moških seznamov in baje prednjačiseznamov. A ker se moški 111 ženi s tisto, ki ima D, naj ostane na seznamu. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kako pa kaj tvoja slovnica?))

Japkica kaj me vlacis po blatu lahko je tudi H. Res pa je da tudi meni ni povsem jasno kaj si zelela povedati.

Ups, prehitro sem stisnila (me je nekaj zmotilo)…. 4 naj bi bila košarica od rdeče kapice in 5 leta….

Fleš, a to je ves komentar?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

He, he… še dobro da se ne prištevam med t.i. MON moške…

vprašanje je bilo, ne komentar)) pa nisi odgovorila))

a potem si mona la kaj?))

a potem si mona la kaj?))[/quote]

Počakaj trenutek – da preverim…
Ne, nisem.

Pravzaprav se imam samo za moškega. Nič drugega.

Fleš prehitra sem bila… Mi oprostiš? Bi šlo? Dej no, drugače ne bom spala….

ti sam na vprašanje odgovori)) bo šlo?)

a potem si mona la kaj?))[/quote]

Počakaj trenutek – da preverim…
Ne, nisem.

Pravzaprav se imam samo za moškega. Nič drugega.[/quote]
mal nenavadno da morš iti z roko preverjat če si moški, se ti ne zdi?)) še bolj je to da se imaš za moškega, a te imajo drugi za kaj drugega al kaj?))

U madonca, kaj si pa tako siten danes Flaško?!

a je res tako težko odgovorit na eno majhno vprašanje?)) dej no))

Diskutibilna? Fletno.

Ne vem, kaj si hotela povedati s komentarjem pod točkami. Zdaj štekam glede košaric in tega, ampak kaj naj bi pomenilo baje prednjačiseznamov?

bi pa rekel da je nekako pomembno pri ženskah naslednje….da je paranormalna, tega se noben normalen moški ne bo branil, da ji je jasno ( ne da ji je ime jasna), kaj moški pravzaprav pričakujemo od ženske in da zna na postavljeno vprašanje odgovorit brez spreminjanja teme))

No OK? Al prosm Robija, da zbriše?? :))))))))))))))))))))))))))))

ps; Rok, hvala za nasmeh. :)))
pps; Fleš… zadnje čase premalo govorim slovensko. torej slabo. happy?

Fleš jst ne. Nemam para a i normalna nisam.

ps.
kar se mene tiče je lahk stara tud 45, če zgleda ko 25 letnica)))

No OK? Al prosm Robija, da zbriše?? :))))))))))))))))))))))))))))

ps; Rok, hvala za nasmeh. :)))
pps; Fleš… zadnje čase premalo govorim slovensko. torej slabo. happy?[/quote]
nop, ker še vedno nisi odgovorila, a je res tako težko?))

Se bova šla kdo je bolj trmast? Peskovnik? 😉

Se bova šla kdo je bolj trmast? Peskovnik? ;)[/quote]
ne, šla se bova, ali lahko odgovriš na zastavljeno vprašanje))) torej, kako tvoja slovnica?

ne, šla se bova, ali lahko odgovriš na zastavljeno vprašanje))) torej, kako tvoja slovnica?[/quote]

očitno si še živ. lepo :))))

ne, šla se bova, ali lahko odgovriš na zastavljeno vprašanje))) torej, kako tvoja slovnica?[/quote]

očitno si še živ. lepo :))))[/quote]
glede na to, da je dan že skoraj pri kraju, sem en dan bolj mrtev)) na splošno pa relativno živ))

hihihih… jepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip… je ne?

hihihih… jepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip… je ne?[/quote]
a zdaj boš pa še malenkostna?)) saj nisem Toporišič, lej jo))
ok, ker nočeš odgovoriti, potem sprejemem razlago da je bil jezik hitrejši))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close