Moški se bojijo močnih žensk!
Ti to znaš tako, po domače…lahko bi te bolj strokovno podučili, da se ne bi tako matrala zraven :)[/quote]
Why keep it simple if we can complicate?
Ti to znaš tako, po domače…lahko bi te bolj strokovno podučili, da se ne bi tako matrala zraven :)[/quote]
Če žagaš tko, kot pišeš, raj ne….ne bova nikol do konca pršla….
(pa uporabi še v kontekstu za kakšno drugo…hm…dejavnost…)[/quote]Hm… pa če ti ne bi niti tam prišel do konca bi bil pa spet hudič…. 😀
Skela ti si eno res zahtevno ženšče…. :)))
Če žagaš tko, kot pišeš, raj ne….ne bova nikol do konca pršla….
(pa uporabi še v kontekstu za kakšno drugo…hm…dejavnost…)[/quote]Hm… pa če ti ne bi niti tam prišel do konca bi bil pa spet hudič…. 😀
Skela ti si eno res zahtevno ženšče…. :)))[/quote]
Kar je res, je res. Za vsacga zahtevam vsaj, da ima usta pod nosom in noge do tal….
Hm… pa če ti ne bi niti tam prišel do konca bi bil pa spet hudič…. 😀
Skela ti si eno res zahtevno ženšče…. :)))[/quote]
Kar je res, je res. Za vsacga zahtevam vsaj, da ima usta pod nosom in noge do tal….[/quote]Sumim, da jim pri močnih ženskah včasih celo tal zmanjka… 🙂
Spet smo tam. Poročeni moški, v zadovoljivih zvezah, osvajajo anonimne forumašice.[/quote]
Kaj vse ti ne šteješ pod osvajanje….
Spet smo tam. Poročeni moški, v zadovoljivih zvezah, osvajajo anonimne forumašice.[/quote]Ej tut mene je osvajal,sicer po ZS ni mu ratal. Za mene poročen moški bog ne dej,da bi moj pecal babe pa ni važen,kje al tle gor al pa kjer koli.Za oneta bi pa rekla,da mu njegova tut nič ne pomeni,zato pa take zganja….Hvala bogu,da nimam še deca…nit si ga ne želim….
Spet smo tam. Poročeni moški, v zadovoljivih zvezah, osvajajo anonimne forumašice.[/quote]Ej tut mene je osvajal,sicer po ZS ni mu ratal. Za mene poročen moški bog ne dej,da bi moj pecal babe pa ni važen,kje al tle gor al pa kjer koli.Za oneta bi pa rekla,da mu njegova tut nič ne pomeni,zato pa take zganja….Hvala bogu,da nimam še deca…nit si ga ne želim….[/quote]
To, lutko! Pankrok!
Spet smo tam. Poročeni moški, v zadovoljivih zvezah, osvajajo anonimne forumašice.[/quote]Ej tut mene je osvajal,sicer po ZS ni mu ratal. Za mene poročen moški bog ne dej,da bi moj pecal babe pa ni važen,kje al tle gor al pa kjer koli.Za oneta bi pa rekla,da mu njegova tut nič ne pomeni,zato pa take zganja….Hvala bogu,da nimam še deca…nit si ga ne želim….[/quote]:))
No ja, ti še veš ne, da neprijavljenim se ne da pisat na zs in da bi katero osvajal se preprosto ne izide razen v kaki moški glavi, da sam sebi potrdi svoje pisanje…. 😉
Ej tut mene je osvajal,sicer po ZS ni mu ratal. Za mene poročen moški bog ne dej,da bi moj pecal babe pa ni važen,kje al tle gor al pa kjer koli.Za oneta bi pa rekla,da mu njegova tut nič ne pomeni,zato pa take zganja….Hvala bogu,da nimam še deca…nit si ga ne želim….[/quote]:))
No ja, ti še veš ne, da neprijavljenim se ne da pisat na zs in da bi katero osvajal se preprosto ne izide razen v kaki moški glavi, da sam sebi potrdi svoje pisanje…. ;)[/quote]No to bo že držalo,da moreš bit prijavljen.Zakaj bi se pa jaz izdala?Pogruntaj pa mi piš na zs ok…..,da te še enkrat odslovim….
Forum je zaprt za komentiranje.