Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški se bojijo močnih žensk!

Moški se bojijo močnih žensk!

Kaj naj bi ta stavek pomenil? Katerih močnih žensk se mi to bojimo? Tudi ta močnejše si pridobijo svoje zakonske ali nezakonske bajsije. V čem je problem? Kakšna je sploh definicija močne ženske? Kakšen je to pojav? Močna v čem? Zdaj, če je katera tako zoprna v fris, da se nihče noče z njo ukvarjat, a to pomeni, da je močna ženska? Zakaj bi se pa kateri tip pri zdravi pameti z zoprno ukvarjal? Vsak se raje loti simpatične. Simpatična pa še ni tudi nemočna. Močne ženske! A se pod močne ženske razume karieristke? Zakaj bi dec se s tako ukvarjal, ki nima časa niti za kofe, ker ima v tintari samo in edino plezanje po karierni lestvi? Normalno, da bo raje povabil tako, ki si vzame čas za neobremenjene vidike življenja. Zafukane in zafrustrirane ter zavrte babe se tolažijo s tem, da so zanemarjane, ker so menda nekako močne in se jih moški bojijo. Taka predstava o sebi jim malo lajša ranjeni ego. Močne ženske! V čem je ta njihova moč? V tem, da niso zaželjene?

Mene popolnoma razoroži ženska, ki me osvaja. Takrat samo poslušam in izgubim dar govora.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Mocne zenske ne osvajajo. One se le pritozujejo, da ni pravih moskih, da jih ukrotijo, lol.

Močne ženske so ženske izjemno neprivlačnega videza, zato pa si tudi niso sposobne dobit deca.

In ja, ker nihče ne pristopi do njih, se pa tolažijo, da se jih bojimo. Ker so tako zelo samozavestne, komunikativne, nadpovprečno izobražene (…), se jih ustrašimo in se raje preusmerimo na kakšno bolj dostopno tarčo.

V glavnem, niti en moški ni dovolj samozavesten, da bi pristopil do njih, haha.

Absolutno se moški bojijo močnih žensk, ki obvladajo borilne veščine ali vsaj učinkovito uporabo dežnika. :))

Se strinjam, če ima preveč kil te lahko pod silno težo zmečka. Tam do +30 kg še gre. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Marihuanca, tebe se itak one bojijo, naj te ne skrbi to, katere so močne. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Naj se raje moški vprašajo v čem je njihova šibkost, da se bojijo žensk. 🙂

No, pa še moja definicija močne ženske. Zame je močna ženska tista, ki jo je življenje hudo preizkušalo na vseh področjih, pa ni omagala, ampak se je borila naprej.

Torej, tista ženska, ki se meče v ospredje, avtoritativna ženska, ženska brez usmiljenja, ni močna ženska.

Močna ženska ima prav tako občutek za druge ljudi, jih razume in posluša ter ni arogantna. Ravno to, da se zaveda svoje šibkosti, ji daje še večjo moč.

Ti pa vedno ponujaš odgovore na vprašanja, ki jih nihče ne zastavi. Jaz nisem nikdar trdil, da se me katera boji ali bi se me morala bat. Sem povsem socializirano bitje in nobene ne ogrožam. Tudi slinim se ne, fuka ne fehtam, ogovarjam jih ne, ponižujem jih ne, pretepam jih ne … Kar se mene tiče, je lahko ženska še tako šibka, pa z moje strani ne bo v ničemer ogrožena.

Ti pa vedno ponujaš odgovore na vprašanja, ki jih nihče ne zastavi. Jaz nisem nikdar trdil, da se me katera boji ali bi se me morala bat. Sem povsem socializirano bitje in nobene ne ogrožam. Tudi slinim se ne, fuka ne fehtam, ogovarjam jih ne, ponižujem jih ne, pretepam jih ne … Kar se mene tiče, je lahko ženska še tako šibka, pa z moje strani ne bo v ničemer ogrožena.[/quote]
Saj nisem rekel, da je katera ogrožena, to sploh ne. Ljudje se včasih bojimo zvite vrvi. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene privlačijo zenske, ki izžarevajo nežnost in nasploh zenskost /brez, da dosti brblja:) /
Z žensko, ki si dela neko službeno kariero enostavno ne bi zivel, saj mi je važno predvsem to,
da živimo doma lagodno in sproščeno.
Doseči to, je odvisno tudi od financ. Torej naj moški moški zasluži toliko, da se doseze ta nivo.

_Skratka, nisam muz za ambicizno ženo_

Naj se raje moški vprašajo v čem je njihova šibkost, da se bojijo žensk. :)[/quote]
Se jih ne bojimo, samo privlačne nam niso. Je to res tok težko za razumet ?

Ženska mora bit ženstvena, ne pa da se obnaša ikot tip. Da pa potem še nič ne da nase, se prenažira s hrano in hodi naokoli neurejena..Pa kdo bo tako fu*al, lepo vas prosim no 🙂

Ženska mora bit ženstvena, ne pa da se obnaša isto kot tip. Da pa potem še nič ne da nase, se prenažira s hrano in hodi naokoli neurejena..Pa kdo bo tako fu*al, lepo vas prosim no 🙂

Moja predstava močne ženske je je približno taka: to je tista ženska, ki je nobena stvar ne zlomi, je vztrajna ne glede na težave, ima debelo kožo, se nikdar ne vda, se zanaša izključno na samo sebe, se sprejema in ima rada tudi, ko jo bližnji (ali cel svet) zavrne/obsoja ali ko naredi naredi napako. Močna ženska se vede damsko in ostane enaka, kadar jo kaj prizadane. Nikakor pa močna ženska ne zgleda kakor možača ali kaj podobnega, ker ravno tiste, ki jih je v fizičnem smislu nekoliko več, so v resnici presenetljivo šibke.

Pa ne, da se emancipirani moški obremenjujejo z močnimi ženskami?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Emancipirani moški smo pionirji novega sveta. Zdaj boš pa ti zaradi cinizma za kazen malo obremenjena s temle:

http://www.youtube.com/watch?v=m0PtwL3C7LA

Emancipirani moški smo pionirji novega sveta. Zdaj boš pa ti zaradi cinizma za kazen malo obremenjena s temle:

http://www.youtube.com/watch?v=m0PtwL3C7LA%5B/quote%5D

Kakšnega cinizma? Iskreno začudena, nič drugega. 🙂

P.S. Ne, ne bom, ker imam danes Marka E. Smitha na programu, tako da so moji receptorji za teženje že zasedeni.

The Fall – Mr. Pharmacist

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Bom pa se jaz poskusil. Tipicna “mocna zenska” je skela. Sicer je prepad v razmisljanju med njo in ostalimi, zakaj je mocna. Pa tudi v realnosti je najbrz bolj pohlevna. Ampak na forumu je najbolj mozata, pardon, mocna. 🙂

Ko je govora o močnih (samozavestnih) ženskah, ki veliko dosežejo v življenju, se jih zaradi tega ne bojim. Če pa je samozadostna in polna sebe, je pa to nekaj drugega. Vsekakor obožujem komunikativne ženske s hrbtenico, pa tudi borilne veščine me prav nič ne motijo, lahko se obnaša bolj kot moški, lahko me osvaja, ampak še vedno pa mi mora biti všeč pa na isti valovni dolžini morava biti. Nič me nebi bolj osrečilo, kot emancipirana ženska z eno stopnjo izobrazbe več od moje, z višjo plačo, 5 cm višja od mene, z višjim IQ-jem od mene (in me vedno v pogovoru z argumenti pogostokrat premaga), ki obvlada borilne veščine (in me fizično lahko spravi na tla v sekundi in se usede name) in je vedno samozavestna, taka, ki je otroštvo preživljala z očetom. Ampak še vedno pa mora izgledati kot ženska in mi biti všeč :). Bojim se jih pa ne, kvečjemu jih obožujem, pa se ne smatram za moško copato ali poženščenega tipa, pač imel sem take starše in to je to. Vedno sem se bolje zastopil z ženskami, ki so si bile blizu z očeti ali celo po ločitvi z njimi preživljale otroštvo.

Občutek imam, da bi bilo kaj takega najustreznejše zate 🙂
[img]http://image15.spreadshirt.com/image-server/v1/compositions/18461542/views/1,width=235,height=235,appearanceId=70/scenes-from-a-marriage-dominatrix-domina-whip-lash-high-heel-bachelor-party-bachelorette-wedding-leash-Long-Sleeve-Shirts.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Igranje in izmenjava raznih vlog lahko zelo popestri spolnost, ampak vse se skriva v nastopu in izžarevanju prave energije (že to, kako nekaj rečeš, kako pogledaš partnerja, kako ga primeš, podzavestni gibi, celo tak detajl kako držiš in premikaš pribor med večerjo pred seksom), ne v uporabi (kupovanju) raznih igračk, ki naj bi magično izboljšale spolno življenje in v takih in podobnih klišejskih prizorih. Če je tole na sliki del neke igre eksperimentiranja, v kateri vsak prevzame svojo vlogo, se mi zdi v redu, ampak če pa je to edini način, da se tip vzburi, potem pa ima ta tip resen problem. Jaz vem, da takega problema nimam :).

Mne veseli, da Slovenke toliko omenjajo “probleme v svojih razmerjih”, to namreč pomeni, da so moški še ohranili svojo hrbtenico in niso čisto zasužnjeni. Če so v razmerju trenja, to pomeni, da moški še kaže znake samozavesti in želje po svobodi. Tam, kjer po besedah ženske vse teče, kot namazano in ni nobeneih kreganj, je moški že zasužnjen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close