Moški res me zanima
Sem iskrena punca in resna kar se se zveze z moškim tiče…No pa da ne bo toe zvenel kot en obupan oglas, naj grem kr direkt na vprašanje.
Moški ki varajo kadar so v razmerju….Mislim, men je to čist preč,ampak ne bom zdej govorila o tem. Zanima me, kaj pa tisti, ki ste v zvezi zvesti in vam je varanje absolutno stvar proti kateri ste, kaj pa takrat ko ste samski. Ste za avnture? Za neobvezen sex… Zanima me namreč al živim v nekem svojem svetu, saj sem ženska(punca), ki če je samska, pač ne skače naokoli, sex pa mi tudi ne pomeni toliko. A res ni nikogar več, ki bi bil z žensko in se ji predal takrat ko resnično ljubi?
Ker bolj ko spoznavam moške, bolj morm priznat, da sicer moški ki so v zvezi res fer in ne varajo in majo oči le za svojo damo, ko so samski majo avanture… Je to pač normalno? Ker pri meni je pač tak, da ne morm in nčm bit z nekom, ki ga ne ljubim. Pa tudi tisti, ki pa po mojem so taki da ne skačejo za kiklami ko so fraj, pa so duhovniki?
Rešite mi to vprašanje 😉
Sprašujem zato, ker se mi zdi, da danes sploh ne obstajajo več moški, ki bi jim bila spolnost oziroma ženska nekaj, kar pomeni tudi ljubezen. Ne vem, saj po mojem živim v nekem utopičnem svetu;)
Pa nisem neka zafrustrirana ženska, samo zase vem, da ne morem kar tako sexat s tipom ali zasrat z njim, ker se preveč cenim.
Karla imaš prav, oprosti, vprašanje je namenjeno tudi ženskam, saj ženske nekatere so pa iste 😉
Cau,
jaz recimo nisem lazil po bejbih ko sem bil nekaj mesecev samski. Pac sem raje cakal na ta pravo, da sem takrat vedel kaj cem, kakor pa da bi bil ves zmeden od vsega kar bi bilo vmes. Saj tako jaz razmisljam, oz cutim. Je pa res da vecina kolegov bi pa kr vse po vrst mojih.. kaj cmo. 100 ljudi 100 cudi.
Lp,
Matjaz
No tudi jaz sem bil samski dolgo časa, pa nikoli nisem imel nobene avanture. Pa ne, ker bi bil strogo proti. Ne vem, mogoče ni bilo niti priložnosti, ampak verjetno mi res ne bi pasalo, če si predstavljam.
Ko si samski, iščeš resno zvezo in ti sploh ni do “one night stand” variante.
Potem najdeš eno za katero si prepričan, da ima vse pogoje, da lahko nanjo preneseš svoje gene. Toda ta je zraven tebe ponavadi tako seksi, da si potreben bistveno bolj kot kadar si samski. Pa ne da, bi ti premalo dala, preprosto bi (vsaj povprečno normalen moški) poseksal ob njej še marsikatero drugo. Skratka tvoj libido se dvigne! In za to skrbi popolnoma nezavedno tvoja partnerka s svojo prisotnostjo. Tu pride pa zraven še en moment! Ostale ženske namreč opazijo, da imaš žensko, kar pomeni, da si zdrav in sposoben oplajat. Začnejo še dodatno šarmirat okrog tebe in ti si pod dvojnim pritiskom!
Zato je vedno najlažje dobiti žensko, če žensko že imaš! Skoraj ne poznam nobenega, ki bi skakal od žensk do žensk pa da bi bil samski. OK, poznam enega, ampak ta je itak mamin sinček in ženske so zanj bolj strah kot kaj drugega.
Nekako tako…
Forum je zaprt za komentiranje.