Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Moški preberite, da ne padate na finto

Moški preberite, da ne padate na finto

Na enem slovenskem plačljivem portalu, nisem plačal članarine, sem dobil kontakt, da bi se ena želela z mano srečat. Vse je bilo presladko, da bi bilo res, saj nisem naiven 15 letnik. Pa sem vseeno zadevo šel dalje in ko se zmeniva za srečanje, na čamur je ona insistrirala, jaz sem želel sex po telefonu video chat, je napisala naslednje Lahko jutri po 17h z veseljem.

Ampak preden ti bom dala naslov in kontakt mi boš kot dokaz da misliš resno nakazal 100€ katere ti bom vrnila ko se dobiva, ker se ne dobivam za €.
Če si resen ti to sploh nebi smel biti problem.
Zadaj za tem je seveda tip, ali pa možno kakšna goljufiva prostitutka. To ti je Slovenija, država pa nič, dopušča razne spletne strani za prostitucijo, kjer se utajuje davke in dela na črno.

Kaj ima drzava pri tem ce si bedak,boljse da najdes eno na salomonovem oglasniku

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4030, 05.01.2023 ob 20:14

Kaj ima drzava pri tem ce si bedak,boljse da najdes eno na salomonovem oglasniku

bedak si ti. drekač pameten za tipkovnico v reali si pa drek pa smet. država ima vse pri tem, ker dovoljuje delo na črno in utajo davkov. sam si prevelik bedačino, da bi to razumel

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno si peder, 05.01.2023 ob 22:20

bedak si ti. drekač pameten za tipkovnico v reali si pa drek pa smet. država ima vse pri tem, ker dovoljuje delo na črno in utajo davkov. sam si prevelik bedačino, da bi to razumel

“bedak si ti. drekač pameten za tipkovnico v reali si pa drek pa smet. država ima vse pri tem, ker dovoljuje delo na črno in utajo davkov. sam si prevelik bedačino, da bi to razumel”

Raje delam na črno kot da plačujem tej gnili državi. Niti centa ne dobi od mene ta gnila država! Sklepam, da si ti eden izmed tajkunov, ki imajo bajno premoženje u davčnih oazah ala Monako, Malta… … …v Sloveniji pa plačuje “drobiž” in se dela pametnega glede utaje davkov ? Budalo totalno si hahahhh… …Svašta kaj lazi po zemlji…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close