Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški pomagajti mi

moški pomagajti mi

Prosim, kako naj vem, da moj moški do mene ne “čuti več”, to kar bi moral? Po kakšnem obnašanju naj to vem? Hvaležna sem vam za vse namige. Čauči.

Kaj bi pa po tvoje moral čutiti do tebe? In v kolikšni meri? Če sedaj, po npr. 10-ih letih vajine zveze ne čuti isto in ne kaže tega enako kot prej, ali to pomeni da te ne mara več?
Drugače pa so simptomi približno takšsni – pomanjkanje časa zate; ni več tistih drobnih radosti, ki ti jih je nudil nekoč; izogibanje, laži, itd. Sicer pa vprašaj ga direktno in opazuj reakcijo.

Poiskusi ga ponovno zapeljati,osvojiti.Obleci kaj izzivalnega,kupi mu kaj takega kar ima najraje,povabi ga na njegovo najljubšo pico,pijačo.Poskušaj se z njim pogovoriti,kajti če bosta tiho stvari ne bosta pripeljala daleč.

Alf, se strinjam s tabo! Samo to njeno zapeljevanje naj ne traja 20 min na mesec. Za to je treba delat.

Alf, sem preprican, da si tako tudi mislil !!!

lp

JOHANUS

Mi mogoče pa ti nič do njega ne čutiš?
Mogoče ti gredo njegove razvade na živce?
Mogoče preveč dominiraš v vajini zvezi?
Mogoče razmišljaš o prekinitvi zveze?

Če si odgovorila na vsa vprašanja z DA, je čas da spokaš kufre. Po mojem je razmerje kot tisti fizikalni zakon “akcija je enaka reakciji”.

Predlagam ti da globoko vdihneš in se vsedeš ter malo potuhtaš. Prosim nikar redikalnih sprememb, štrupantlji, usnje in bič absolutno odpadejo. Fanta bo definitivno kap. Če sta se tako odtujila se bosta morala zeeelo potruditi preden bosta vstopila v klub svinglerjev.

Ej fantja presenetili ste me z odgovori – pozitivno seveda. Hvala vsem, samo Smeško mal si mi zlil hladne vode na glavo, jaz sem se pa ravno odločila, da ga bom malo bolj zapeljevala. Na zdaj sem pa ponovno zmedena.
Nič verjetno bom reskirala.
Lep dan vsem moškim.

Sem počaščen,če me pohvali g.Johanus-svetovalec za take in drugačne zadeve.Seveda je treba v ljubezensko vezo vložiti nekaj truda,če hočeš biti v lj.razmerju.Vsak dan moraš do ženske gojiti ljubezen,če ne se vse ohladi.O tem bi se še dalo ogromno napisat,kaj misliš?LP

Bravo, fantje! Zakaj ne nadaljujete debate…čveka?

Alf, Johanus….zanimivo vaju je brati. Zanimivo je slediti moškemu čveku, žal ste tako redkobesedni…
Ravno, ko postane zanimivo, odnehate :((
Upam, da ne ravnate tako tudi v kakšnih drugih situacijah 😉

LP
Smrkica

Alf,

V globokem priklonu,

JOHANUS

Tako je Smrkica!! 1, 2, 3 …13 sekund in hajd po pivo v hladilnik, saj veš če je preveč mrzel, te pol po želodčku črviči.

Mi razmerja ne moreš krpati s Knaipovimi kopeli malo vroče in nato mrzlo.

Če si se odločila za zapeljevanje, moraš to izvajati kontinuirano naslednji 40 let, dokler vaju smrt ne loči, YES!!
Ne pa en dan ful pol pa 10 let nič, vendar GO FOR IT!!!

Fantje še nekaj me zanima:
Kolko pa vi sploh zahtevate od odnosa – oziroma kakšne so vaše želje (seveda realne), v odnosu ženska do moškega?

iskrenost,kar to danes malo najdeš
spoštovanje človeka nasploh
pogovor brez obtozevanj in z malo strpnost in razumevanjem
ostalo pride po sebi to je moje mišljenjei

Kuha, Pere, Lika,

Če je pa še tiho, je pa že blizu ideala!!!

v priklonu

JOHANUS

KOZU !!!

ebo jst sem učerej nehu z punco k do nje nisem več čutu tko bi mogu…nisem biv več 100%!!!
sam je zajeban to…k enostavno ne veš kaj čuteš, veš pa d ti je punca ušeč pa d je full vredu sam k pa ni taprave kemije več!! nebenmu ne prvošem!!

LP, Akapulko

Povedal ti bom na filozofski način:

Ne sprašuj žensko kaj naj naredi za tebe,
vprašaj sebe kaj lahko ti narediš za njo.

Če se tvoj moški tega drži te ima ziher rad.

Očka, to si pa fl lepo povedal.

Sandra

KOZA!

Oh žal si zaprta v spolnosti.Vsexu je mogoče početi marsikaj,mogoče bi si prebrala kakšno knjigo o sexu,želje in potrebe so zelo različne od vseh mogočih položajev in načinov.(razni fetiši,analno,oralno…)

Kwa že ti gre na bruhanje ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close