Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske

Moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske

srčki: tale ekonomska kriza bo trajala še vsaj 7 let … torej prilagodite razmišljanje, da boste imeli kaj za v kljune in boste pod streho.

In ja – mlajše bejbe bodo vlačuge sterejšim tipom tudi za to, da dobijo kaj toplega v sebe, stekleničko parfuma, dišeče milo, kartico za nakupovanje v šoping centrih …

tipčki??? kakšni/koliko stari bi lizali mednožje za avto vaših mokrih sanj???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne vem, če te kdo glih napada, se ti pa marsikdo čudi kak teliček si, da ne moreš tisto dvajsetletno metuljčico, ki se menda obeša po tebi, obdržat vsaj kak teden/mesec in ti odplahuta že po prvih dneh poznanstva?…

Tako mlade pa že tako pametne…. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne vem, če te kdo glih napada, se ti pa marsikdo čudi kak teliček si, da ne moreš tisto dvajsetletno metuljčico, ki se menda obeša po tebi, obdržat vsaj kak teden/mesec in ti odplahuta že po prvih dneh poznanstva?…

Tako mlade pa že tako pametne…. 😉 :))))[/quote]
to je DoSadnemu kot “nesreča pri delu” … on bi jo ponižal, pa je ona prepotrebna … ker pa je “zvest” gre raje k mamici ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To so pa že prav tisti komentarji iz obupa, ko ne veš več kaj bi napisal pametnega in si že začneš zmišljevat stvari o nekomu, ki ga ne poznaš. Škoda tipk za take bebčke, kot si ti On_.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

To so pa že prav tisti komentarji iz obupa, ko ne veš več kaj bi napisal pametnega in si že začneš zmišljevat stvari o nekomu, ki ga ne poznaš. Škoda tipk za take bebčke, kot si ti On_.[/quote]Eh men ni škoda tipk 😉 Tebi pa ni treba, če pišeš iz obupa… :)))))))
Lepo da si nam to povedal 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

@On_

Ti pa res ne kapiraš…to je ravno to kar hočemo moški…tok da nam da…po pa gremo mi do nasledne.
Itaq vemo, da te 20letnice niso za kej resnega zakaj bi jo potem obdržal…tko kot mi nismo za nič resnega samo sex pač…FREE SPIRIT BABY!

Ti pa res ne kapiraš…to je ravno to kar hočemo moški…tok da nam da…po pa gremo mi do nasledne.
Itaq vemo, da te 20letnice niso za kej resnega zakaj bi jo potem obdržal…tko kot mi nismo za nič resnega samo sex pač…FREE SPIRIT BABY![/quote]Kako naj bi bilo kolk stara ženska bila resna ob takem neresnem tipu? O_O
Kot bi želel, da na plesišču ona ob tebi lepo pleše, ti pa poskakuješ kot klovn?…… :/

NO GO BABY!

Ma vi ste vsi mal hecni samo zato ker hočmo seksat z mlajšimi ženskami smo čudni oz neresni…nismo čisto nič slabši ljudje če hočemo še seksat pač tega vsaj jaz nisem imel dosti v mladosti…pač nisem še pripravljen na resno zvezo…vseno je bol dat “ludilo” iz svojega sistema kot pa, da to delam ko sem poročen…a ni tko?
Sploh pa za svojih 31 let zgledam zelo dobro kot nek 25 ali 26 letnik tko, da ko “poskakujem kot kloven”
kot ti temu praviš zgledam dobro zato pa mam tolk ponudb od 20 letnic za resno ali ne resno zvezo, tko da be baš me boli briga kaj ti pa teb podobni si mislijo o men.
Itaq če mi bo kdo to metu na nos po tem ko bom te stavri nehu delat bom uporabu isti izgovor kot vsi ostali “ja spremenu sm se” ali pa “ja pa sej veš kako je to” in moj najljubši “vsi delamo napake” (čeprav jih večina dela nonstop in to še iste napake ponavljajo) nekako tako kot ženske delajo…itaq vas je pa dost teh svetnikov, ki zagovarjate vsakega, ki je prvo naredu škodo (sebi ali drugim in je nikoli ni popravil tako ali drugače) potem je pa reku da mu je žal pa da se je spremnu…in vi ali kdorkoli, ki ste naivni kot nevem kaj mu boste itaq oprostili čeprav se bo uni osebi itaq “pušil” za to kar je naredu samo uporabil bo priročen izgovor kot to vsi delajo.

@ On_

Če si ti na pravi poti in živiš tako, kot tebi paše, potem ne razumem zakaj si tako napadalno nastrojen do nas drugačemislečih. Že samo na podlagi tega lahko človek sklepa, da v tvojem zakonu nekaj ne štima. Deluješ mi, kot da si ljubosumen na nas, ker si drznemo počet nekaj, kar si ti nikoli ne bi upal. Samo še čakam, da mi še ti napišeš, da si veren, to bi bila res češnja na vrhu torte haha

Sadni….že samo na podlagi tega (kar tu pišeš ;)lahko človek sklepa, da v tvojem življenju nekaj ne štima.

Saj ne, da ne obstajajo punce, ki se tako bolj poceni razdajajo (in vse več jih je), le smisel tega početja jim je neznan. Večina njih pa ne skače kar tako iz postelje v posteljo kot to lahko počnejo fantje, iz preprostega razloga, ker enostavno niso tako “ustvarjene”. One (večinoma) rabijo “še nekaj”, da lahko resnično uživajo v tem početju in če pomisliš še na to, da vse posledice nosijo one (morebitna nosečnost) bi lahko razumel, da to ni samo “hopa cupa”. No zate in še za koga, je….. potem bomo pa že našli kak izgovor, ki ga bo pes na repu prinesel in bomo dalje lagali sebi in vsem drugim…… :/

Samo kdo vam bo verjel? 😛

“Večina njih pa ne skače kar tako iz postelje v posteljo kot to lahko počnejo fantje, iz preprostega razloga, ker enostavno niso tako “ustvarjene”.”

LMAO

Da se vezan in to celo baje srečno vezan tip tolk ukvarja s tem, kolk samski seksajo, to je pa živa žalost. In sploh, kaj naj bi en tak dolgocajtn tip vedel o tem, koliko ženske v seksu uživajo? Normalno, da tak človek nič ne ve o stvareh, ki jih sam ni nikoli izkusil, saj je preprosto počakal, da ga ena pobere in potem ji bo zvest do smrti, saj druge izbire nima. Tak tip zase ve, kako globoko je moral nalagat, sladkobesedit, v rit lezt, da se ga je končno ena usmilila. Zato sklepa, da mora biti pri vseh moških to isto. Če nečesa nisi bil deležen, potem je najlažje samega sebe prepričevati, da to pač ne obstaja. Ali pa da je ful redko. Ne, raje bo napisal, da je z ženskami, ki so celo na razpolago za free seks, nekaj narobe.

Dajte no mir, kaj pa vi tradicionalisti veste, kako so ustvarjene ženske. Kaj pa vi veste, kako je ustvarjena ena samska 25-letnica, 28-letnica. Kdaj ste se sploh ukvarjali s tako?

Kdaj ste imeli nazadnje napete mišice, kdaj ste nazadnje zgledali tako, da ženski, ki ni vaša žena, ni slabo postalo ob pogledu na vas?

In potem tipi, ki so nazadnje pecali punco, ko je bil Tito še živ, tukaj razpredajo, kakšne so ženske in kakšne niso leta 2013..Dajte no mir..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ti kar, ti kar, ne boš dolgo….he,he,he

Pajki kaj lahko (večno) samski veste o tem kako je bit srečno vezan (karkoli že to pomeni)?
Kdo tu bučke prodaja? 😉

To so pa že prav tisti komentarji iz obupa, ko ne veš več kaj bi napisal pametnega in si že začneš zmišljevat stvari o nekomu, ki ga ne poznaš. Škoda tipk za take bebčke, kot si ti On_.[/quote]
Ah, če se samo spomnim, koliko stvari si si ti moral izmisliti o meni. Je pa lepo, da priznaš tisto o bebčku. Sem torej imel prav. :)) Hvala.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj sem si pa izmislil o tebi, a to da preveč časa preživiš pred računalnikom ? Ker to so dejstva veš…

Mnogo stvari. Ne bom ti našteval, ker se ne boš prijetno počutil ob določenem dejstvu. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni je postalo neprijetno, ko sem od nekoga tu gor izvedel, da že 7 let pisariš po Monu. Če bi se nehal zaletavat v moje poste, mi lahko kar verjameš, da ne bi niti enkrat omenil tvojega vzdevka. Tako zadovoljen, izpopolnjen v privat življenju, na forumu nam pa kažeš, da si vse prej kot to. Obupanec.

Spider, ti si zakon. Ti si zakon za vse moške tukaj M Ž Č.

No, saj si včeraj napisal, da samo mene narobe razumeš, tako da ti je tvoje sklepanje oproščeno. :))

Za Markota in Sadnega

LEPA PESMICA

:))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zelo lepa. :))

Če potegnem črto pod tem, kar ste danes povedali na to temo – pač moje videnje stvari in ga nikomur ne vsiljujem in ne mislim, da bi mu moral kdorkoli verjeti :

Spider, On_, Margot- in tudi Pisanka2 – vse ste povedali pa se “ju” nič ne prime ….

Marko in Sadni – že dolgo nazaj ( brez tega danes ) sta povedala odločno preveč in če takoj odnehata je škoda vajinemu imidžu kljub vsemu praktično nepopravljiva …

Se pravi lahko mirno nadaljujeva, še posebej, če nama za imidž dolj visi. :))

Lahko “mirno” lahko pa “na mestu voljno”, če sta seveda dovolj stara, da vesta kaj te fore pomenijo …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close