Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske

Moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske

En ali dva koktejla, res ni ne vem kakšna cena; ampak “ceh” za mesečno porabo telefona pa zna bit kar orng znesek, vsaj če po sebi sodim. :)))[/quote]Če ti ga kdo drug plačuje ti lahko upravičeno reče: Moja najdražja? 😉 :)))[/quote]

Zaenkrat ga še plačujem sama, tako da…. hvala bogu zaradi plačevanja mi nobeden ne more težit, da sem njegova najdražja. :)))

Ne. En koktejl ni tak draga pijača. Raje mlado častim koktejl, ali dva, kot pa da bi 25-30 letnico peljal na večerjo ali koncert , kaj pričakuje. V bistvu prideš ceneje skoz.[/quote]

En ali dva koktejla, res ni ne vem kakšna cena; ampak “ceh” za mesečno porabo telefona pa zna bit kar orng znesek, vsaj če po sebi sodim. :)))[/quote]

Mene bi se tudi bolj splačalo peljati na večerjo, kot pa plačati položnico za telefon :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

En ali dva koktejla, res ni ne vem kakšna cena; ampak “ceh” za mesečno porabo telefona pa zna bit kar orng znesek, vsaj če po sebi sodim. :)))[/quote]

Mene bi se tudi bolj splačalo peljati na večerjo, kot pa plačati položnico za telefon :)))[/quote]
stacionarc je itak đabe … kot kolateralna škoda priklopa na net ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zanimivo, da najbolj komentirajo bejbe, ki trdijo, da njihov pa ni tak!☺☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja sem ženska 🙂

Ne vem kaj se razburjate. Na nobeno nisem pokazala s prstom in rekla “ti si ta debela in zamaščena”. Marsikatera bi se lahko zazrla vase in v ogledalo in pošteno presodila ali ni tudi sama kriva, da ne dobi sopotnika, oziroma, da jo obstoječi ne šmirgla več… Res ne vem punce, kako lahko pričakujete, da ga boste obnorele v razvlečenih cunjah, z volnenimi nogavicami v postelji in zanemarjenim videzom?!?!

Včasih se vprašam ali ni 90% vaših odzivov le odraz strahu, da je tokrat ena povedala na glas tisto, kar ve niste želele, da moški vedo??? Prelagate tridesetletno prtljago in pričakujete, da vas bo zbrano poslušal še po parih letih???

Ve kr veselo “napadajte” naprej… 🙂

Bravo…
če sem jo spoznal ko je imela 50 kg, naj ne pričakuje, da mi bo všeč z 70+
neglede na leta in ne vem koliko porodov…
vsaj dokler sam vzdržujem enak nivo…
ok pr 80ih mi bo itak vseeno ampak zdaj pač ne

Veš kak gre tisto

moški se poročijo z željo da se ona nebi spremenila, ženske da se on bi spremenil, in oboji so razočarani.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

🙂 ja sam da so na koncu itak krivi moški 🙂

Jao kaj vam ni jasn ženske & fu*fehterji…stvar je zelo preprosta moški meni podobni imamo pač zdaj možnost izbire…pa saj ste ženske mele pri 20ih možnost izbire to, da pa ene nimate do 30 leta že enga moškega pa nevem kaj ste delale…zakaj bi jaz vam dal možnost zdaj….zakaj ? Dajte mi 3 dobre razloge, ki bodo men v korist pa bom mogoče mal razmislu o opciji, da bi dal 30letnici možnost…lahko pa kakšne 5-10 let čakate tako kot sem jaz moral (če ste prebrali moj post), da se skurb*m tako kot ste se ve…pa da vidte kako je ko te ignorirajo celo tvojo mladost oz neko dolgo peridodo pa, da vam pol rečejo ja zdaj sem se spremenu/spremenila…vemo pa vsi, da so to last resort besede oz če kr direkt povem en bedn in patetičen izgovor…

Zakaj rabiš 3 razloge, če je očitno, da ti je že en dovolj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je to isti, ga poznam tudi jaz. Samo temu bo tudi ta kmalu prestara, je tudi svoje žene pustil, pri 30 so mu bile prestare.

vsak 30+ zna tiča dvignit, uporabit in jajca spraznit … v enem hodu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Do 30 smo ga že zapustile in iščemo novega.

Ne si preveč domišljat. Da z enim ali dvema prispevkoma komu nastaviš ogledalo? Ja kdo pa si? Dalajlama?

Se dobro počutiš v svoji koži? Si srečen? Zakaj bi te potem prepričevali, da se razgleduj po 30-letnicah? Živi, kot se tebi zdi najbolj prav a ne. Boš potem povedal, ali si pravilno razmišljal. Nihče tega ne ve vnaprej.

Ja, ok, samo upam, da ne pričakuješ, da boš ti svoji partnerki pa všeč, ko se ti bodo začeli redčiti lasje in delati trebušček na strenirani postavci… Zakaj že bi ji moral biti? Aja, zaradi krasnega karakterja:)

Eh, eh, kako smo zagrenjeni zaradi “zapostavljenosti” v mladih letih… Če si nisi mogel najti ene normalne mlade punce, pa si hotel samo popularne kure, si povsem sam kriv… Tudi zdaj v bistvu si zadetek samo za takšne vrste žensk, ki morajo biti še malček nedorasle zraven, vse ostale bolj zrele ne zanimaš. Ok, če si zadovoljen, uživaj.

@vulpecula

Daj preberi si moj malo daljši post, ki sem ga pred tem, ki si ga ti citiral napisal…nisem samo za kurami gledu v svojih mladih letih…enostavno nisem niti moznosti dobil pri nobeni in ko rečem pri nobeni mislim pri nobeni torej tiste kure,povprecne in podpovprecne.
Pač ženske so imele visoke standarde in pač jaz kot preprost, priden in spoštljiv fant nisem spadal pod te standarde.
Kar se pa tiče zagrenjenosti pa nebi ravno rekel, da sem zagrenjen samo teško je dati neki punci možnost da se zbliža s teboj medtem ko me je včasih ignorirala in zbadala z raznimi žaljivkami brez razloga samo zato, ker je bila lepa ali pa na sploh ženska in se ji je v tem trenutku zdelo smešno. Jaz osebno nisem tak človek, ki bi nekoga zbadal, ker se mi to zdi neodraslo in nespoštljivo do neke osebe.
Saj jim zdaj ko sem malo bolj odrasel niti ne zamerim so pač imele možnost bit z lepšim tipom ali bolj popularnim in je tudi prav ker meni ta dekleta, ki so me ignorirala niso bila nič dolžna…samo z leti sem se tudi jaz spremenil in pač zdaj njih nočem pa ni važno kakšen je moj razlog tudi če je to “površen” razlog je vseno razlog katerega so mogoče ali pa po vsej vrjetnosti imele tudi one.
Tko, da če se greste to igro ali gremo vsaj “športno” oz na nek “fer” način probajte izgubit.
Delam samo to, kar ste ve včasih delale torej izbiram…in na vašo žalost nekatere punce niso v tem izboru žal.

Kako boš bil pa bilokiri privlačen, če boš : preprost, priden in spoštljiv fant ? To ne gre skupaj veš “tigo”. Denar tu ne igra nobene vloge, ker če bi, potem bi tudi vsi ostali tipi bili brez punce v svojih najlepših letih, pa niso ane. Videz ti prav tako nič ne pomaga, ker lepe punce ne padajo na manekene, ampak na karizmatične fante, ki znajo vrtet gobec. Tvoj največji problem je bil, ker se nisi znal obnašat do njih primerno, da bi potem v tebi videle še kaj več, kot samo prijatelja.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, ne bodi pavšal, enolične določitve so oženje domišljijske perspektive, ne glej tako ozko, ne posplošuj, ne delaj pravil in posameznikom oz. posameznicam ne odvzemaj njihovih osebnih lastnosti in značilnosti, ker potem isto to velja zate. Kot tak si torej lahko samo žrtev sterotipov, medijskega pompa in pranja možganov s podobno literaturo, ki določa, kako biti “pravi moški”, kako biti “prava ženska”, kaj in kdo vse moraš biti, kako se moraš obnašati, kakšne čevlje obuti, da boš “uspešen” pri nasprotnem spolu.

A so ženske grupa enolično določenih osebkov, na katerih vžge točno določena specifika moškega obnašanja? Je seks glavni cilj, da dobiš eno “blondo” – in to je to? Potem si “sveta preproščina” ali “elementarec”, ki nima nekih zahtev, ki je z vsem zadovoljen…

Saj zakaj bi bil kdo drug (igral nekoga, poskusil biti kvazi samozavesten, kot nas šopajo mediji in posiljujejo s tipom “ameriškega načina življenja”, ampak moraš biti to, kar si – in s tem zadovoljen, razen če iščeš takšne “piške” , ki so ovsem nezahtvene in predmet raznih šal, tako kot o blondinkah. Če ravno nimaš nobenih zahtev od žensk, potom so takšni ABC leksikončki, v katerih piše , “kako osvojiti žensko”, pravi zate… Pomembno je , da smo to, kar smo, da nas takšne tudi drugi sprejemajo, ravno zato, ker smo to MI, zakaj za vraga bi hotel biti neki kalup moškega iz youtube-a? To je navadno posnemanje, za kar ne rabimo ne domišljije in ne izvirnosti.

Torej pri tebi je v ospredju beseda SAMOZAVEST, to si že ničkolikokrat omenil. In očitno ne sili pri tebi ta beseda v toliko člankih v ospredje, ko vidiš v njej nek čarobni parfum, ki bi 100% vse ženske privlačil. Ko bom samozavestem, bom tak in tak, takrat se bodo ženske lepile name, saj bom to, kar si ženske želijo – čisti objekt poželenja, čemur se ženske ne morejo upreti (ker vse delujejo po istem kopitu). Kaj pa si oz. kdo pa si dejansko TI? Očitno si nisi všeč, kar si, ker si iz medijev povzel oz. maš predstavo, kaj naj bi bil “samozavesten moški” – in verjameš, da so vse ženske ” “simplicistične kure”, ki zlahka padejo na neko napravljeno zunanjost pri moškem, in pa da lahko z neko točno določeno lastnostjo, ki jih naj bi imel kot moški, po vrsti zadovoljiš vse njihove potrebe…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moški, katerega edino orožje je gobec, pa res ne more dobiti pametne punce. 🙂
In takšen moški tudi ne more biti zadovoljen z ženskami.

Sadni, ne bodi pavšal, enolične določitve so oženje domišljijske perspektive, ne glej tako ozko, ne posplošuj, ne delaj pravil in posameznikom oz. posameznicam ne odvzemaj njihovih osebnih lastnosti in značilnosti, ker potem isto to velja zate. Kot tak si torej lahko samo žrtev sterotipov, medijskega pompa in pranja možganov s podobno literaturo, ki določa, kako biti “pravi moški”, kako biti “prava ženska”, kaj in kdo vse moraš biti, kako se moraš obnašati, kakšne čevlje obuti, da boš “uspešen” pri nasprotnem spolu.

A so ženske grupa enolično določenih osebkov, na katerih vžge točno določena specifika moškega obnašanja? Je seks glavni cilj, da dobiš eno “blondo” – in to je to? Potem si “sveta preproščina” ali “elementarec”, ki nima nekih zahtev, ki je z vsem zadovoljen…

Saj zakaj bi bil kdo drug (igral nekoga, poskusil biti kvazi samozavesten, kot nas šopajo mediji in posiljujejo s tipom “ameriškega načina življenja”, ampak moraš biti to, kar si – in s tem zadovoljen, razen če iščeš takšne “piške” , ki so ovsem nezahtvene in predmet raznih šal, tako kot o blondinkah. Če ravno nimaš nobenih zahtev od žensk, potom so takšni ABC leksikončki, v katerih piše , “kako osvojiti žensko”, pravi zate… Pomembno je , da smo to, kar smo, da nas takšne tudi drugi sprejemajo, ravno zato, ker smo to MI, zakaj za vraga bi hotel biti neki kalup moškega iz youtube-a? To je navadno posnemanje, za kar ne rabimo ne domišljije in ne izvirnosti.

Torej pri tebi je v ospredju beseda SAMOZAVEST, to si že ničkolikokrat omenil. In očitno ne sili pri tebi ta beseda v toliko člankih v ospredje, ko vidiš v njej nek čarobni parfum, ki bi 100% vse ženske privlačil. Ko bom samozavestem, bom tak in tak, takrat se bodo ženske lepile name, saj bom to, kar si ženske želijo – čisti objekt poželenja, čemur se ženske ne morejo upreti (ker vse delujejo po istem kopitu). Kaj pa si oz. kdo pa si dejansko TI? Očitno si nisi všeč, kar si, ker si iz medijev povzel oz. maš predstavo, kaj naj bi bil “samozavesten moški” – in verjameš, da so vse ženske ” “simplicistične kure”, ki zlahka padejo na neko napravljeno zunanjost pri moškem, in pa da lahko z neko točno določeno lastnostjo, ki jih naj bi imel kot moški, po vrsti zadovoljiš vse njihove potrebe…[/quote]
Glede na to koliko časa me že bereš na forumu je dost žalostno, da greš pisat, kako jaz rad posplošujem zadeve. Očitno si me zamenjal z nekom drugim, ker jaz nisem nikoli in še nikjer napisal kako točno naj bi nekdo moral živeti. Jaz sem že od nekdaj mnenja, da naj človek počne to kar ga veseli. Zaradi mene lahko tudi cel dan visiš na forumu, tako kot Marko, samo ne potem ostalim solit pamet kako naj živijo in jim prat možgane z enimi butastimi nedokazanimi teorijami, ki si jih prebral v bukvah. Mene bk za stereotipe, pa zanimivo, da si omenil medijski pomp in pranje možganov, ker ravno jaz sem eden od tistih, ki direkt nasprotuje temu. Hkrati tudi nisem nikoli podajal na ta forum definicij “pravega” moškega in “prave” ženske, priznam, pa da zelo rad uporabljam izraz, kot je zanimiv oz nezanimiv moški oz. zanimiva in nezanimiva ženska. To pa povsem opravičeno, ker če obstaja moški, ki je nezanimiv stotimi ženskami in ga vse po vrsti odklonijo, potem dobro vemo kje se nahaja problem in ta definitivno ni ker še ni naletel na “pravo”, ampak predvsem v njegovem nezanimivem obnašanju.

Haha, pa ti sploh veš s čim nas šopajo mediji ? Z butastimi telenovelami in romantičnimi filmi, kjer ves čas poudarjajo, kako naj bo moški ljubezniv, prijazen, spoštljiv do ženske, kako ji naj ustreže od spredaj, zadaj samo, da bo ženska zadovoljna in bila vsa v rožicah, ta bo pa potem končno dobil priložnost, da jo položi.

Točno tako, samozavestni ljudje prilezejo najdlje. Problem pri nesamozavestnih ljudeh ni samo pri iskanju življenjskega sopotnika, ampak tudi pri iskanju službe, hobijev, interesov, prijateljev itd. Če ti razmišljaš samo o negativnih stvareh in ne verjameš v svoje sposobnosti potem boš pač še naprej fural status luzerja, vse dokler se ne odločiš nekaj spremenit pri sebi.

In še za konec, da odgovorim še na tvoj zadnji del, ki je v bistvu še najbolj butast od vsega, kar si tu gor nakracal. Ne, jaz ne verjamem, da ženske delujejo vse po istem kopitu, kar pojdi nazaj prebrat mojo temo “Samozavest”, ki sem jo odprl na forumu “Ljubezenski nasveti”, kjer sem pisal ravno obratno kar ti tu navajaš.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

No, bom jaz odgovorila na prvotno vprašanje…

Zakaj to delajo? Ker so v njihovi starostni skupini že vse primerne zasedene. Seveda je tudi pri mlajših veliko krša (s tem ne mislim na zunanjost, seveda), ampak bi se dalo iz katere še kaj naredit:)

Zakaj to vem? Ker sem bila po ločitvi, ko sem bila stara 34 let “prisiljena” narediti isto. Z bedniki pri 35h, 40h, ki niso bili še nikdar v daljši zvezi z žensko si nisem mogla nič pomagati. Vsi meni privlačni so bili zasedeni, poročeni, z otroki… V to jaz ne drezam in nočem imeti opravka. Izbrala sem si precej mlajšega in zdaj sva skupaj že 8 let, imava otroke, super je.

Well done! Zenske tako dlje zivite, tako da… 🙂

Tule si pa povedala točno to, kar sem hotela napisati temu “tigo”.
Revež je zamudil svoj vlak, ko je bilo izbire na kupe, to je tam nekje do 25 leta.
Situacija sedaj je, da je večina punc vsaj tam od 25+ poparčkanih, pri 30+ pa večina. Ostalo je še nekaj prostih, ki tudi nimajo več velike izbire moških v svoji generaciji, zato tale “tigo” sedaj prosperira in je končno postal interesanten tudi tem, ki jim nikoli ni bil.
To je nekako tako, če si lačen, pa imaš na izbiro vse od rib, delikatese, slaščic, lososa itd., boš izbiral najboljše, če imaš pa na razpolago samo kos kruha, se boš pač zadovoljil s tem.

Mlajše, tam do enega 22 ali 23 leta pa v glavnem sploh še nimajo izdelanih osebnosti, z redkimi izjemami bi rekla da so to še vedno malo večji otroci in od večine še ni pričakovati kakšne hude resnosti in odgovornosti. Takšnim “tigo” morda paše, ker jim dviguje “ceno” v očeh njihovih vrstnic. Le tega se še ne zavedajo oz, se ne vprašajo, kaj je narobe s tipom, ki je pri svojih 30+ na mentalni ravni ene pri 20 ih. To pa moraš biti, če želiš, da bodo stvari tekle kot je treba, ker 20 letnica, po možnosti še študentka v svojih najbolj razburljivih letih ne bo ravno navdušena nad življenjskim stilom enega resnega in zrelega 30+ ali celo 35 letnika, zato “tigo” to po vsej verjetnosti ni, ima zaostanke. On se je razživel in razvil šele sedaj, 10 let za svojimi vrstniki.

Ta obdobja sem že dala skozi, nisem slepa, vidim svet okoli sebe, kako se vrti ko imaš 20 let, kako, ko jih imaš 30, kako ko jih imaš 40. Predvsem pa vidim današnje stanje in situacije, kam sta ljudi pripeljala njihov način življenja in njihovo razmišljanje in kako so končali.
Mi lahko še tako obračamo, rdeča nit pa je v veliko primerih enaka in zgodovina se ponavlja.

Tako “tigo”, uživaj v zmagoslavju, a ne pretiravaj, padec zna biti hud.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close