Moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske
Vidiš, kakšna si. Sploh me ne vidiš, nič ne veš o meni, pa si me določila, da sem vreča sala ali kaj že, in zanemarjena. Imaš precejšen primanjkljaj pri EQ in IQ, v redu je, da imaš moža, ki ti pri tem očitno čisto lepo parira, da ne dobiš slabega občutka.[/quote]
Težko je takole ocenit ali si vreča sala in zanemarjena, ali ne. Da pa deluješ zagrenjeno, se iz pisanja da razbrat. Če sem prav razbral, je zato seveda kriv en dedec. Menda.
Vidiš, kakšna si. Sploh me ne vidiš, nič ne veš o meni, pa si me določila, da sem vreča sala ali kaj že, in zanemarjena. Imaš precejšen primanjkljaj pri EQ in IQ, v redu je, da imaš moža, ki ti pri tem očitno čisto lepo parira, da ne dobiš slabega občutka.[/quote]
Težko je takole ocenit ali si vreča sala in zanemarjena, ali ne. Da pa deluješ zagrenjeno, se iz pisanja da razbrat. Če sem prav razbral, je zato seveda kriv en dedec. Menda.[/quote]
Brcanje v temo je razširjen hobi tukaj gor.
Z moškimi imam dobre izkušnje, seveda pa prepoznam tudi ženomrzce. Moški, ki ima ženske rad, nima težav z njimi.
Mlade so poceni. Pod mlade mislim do 23. Apetite imajo velike, keša nimajo.
Plačaš koktejl. Se že da kaj zmenit, samo jezičino treba stegnit. Če pa ji plačaš račun za telefon, ker si ta mesec pač ne more, pa je tvoja in ti je z roke.
Te mlade najbolj lušne, bistre kot gorski potoček, te ko jih vidiš na slikah raznih diskotek pod “dogodki”…te so ful ugodne. Samo pogumen morš bit, pa ne smeš bit njihov prijatelj na facebooku.
Seveda ob predpostavki, da si relativno mlad, športen, na videz prebavljiv.
Če hočeš ful mlado in ful lepo je recept, da morš hodit v popularne lokale, bit pogumen, lepo oblečen in to je zmaga.
Starejše me ne zanimajo več, zdaj samo še mlade.
Sem azdnjič eno 30-letno na 80s party zatrl, da če bi kaj rada, naj se v vrsto postavi.
Spider, preveč jokaš po netu, da bi ti kdo verjel, da seksaš v reali. Enkrat se cmeriš, drugiš se napihuješ… vse skupaj pa jasno kaže na to, da si tip, ki pojma nima o ženskah. Verjetno je bilo tisto razmerje z žensko, ki te je pustila preko neta, ki je še videl nisi, edino razmerje, ki si ga kdaj imel. V reali očitno še nisi videl ženske. Očitno ostajaš pri otipavanju natakaric v reali, dalje ti ne seže.
Ma ne rabiš denar za mlado no, fak, kolikokrat moram še to napisat. Razen če naletiš na eno res odbito keš pi*ko, ki je že navajena tega, da ji tipčki prinašajo darila, ko povleče vn iz torbice tri mobitele pa ti naklada, kdo ji je kirega kupil za rojstni dan. Na tako sem tudi že naletel da, ampak ni jih veliko. Tipi, ki si domišljajo da je vsaka 20 letnica keš pi*ka, je to samo zato, ker se zavedajo, da so luzerji in ker jih na drug način kot z denarjem ne morejo primamit. Takim ponavadi tudi primanjkujejo izkušnje, saj so že neštetokrat bili zavrnjeni, namesto, da bi se poglobili vase in našli tist tapravi razlog zakaj se jim to dogaja, pa zamahnejo z roko in si rečejo, če bi imel par metrov stran parkiranega Mercedeza bi bilo marsikaj drugače.
Mladost daje svoj pečat tudi telesu (izgledu), nima to toliko veze z rihtanjem.
Mlajša dekleta so pač vizualno atraktivnejša, bolj privlačna večini moških – ker (njihova) narava pač v tem obdobju bolj opozarja nase – samcem z vizualnimi dražljaji signalizira, da je njihova plodnost na vrhuncu.
Če bi bili ljudje zgolj nagonska bitja, tako kot pri živalih, bi vsak raje z mlajšo, ker je to bolj naravno.
Ne. En koktejl ni tak draga pijača. Raje mlado častim koktejl, ali dva, kot pa da bi 25-30 letnico peljal na večerjo ali koncert , kaj pričakuje. V bistvu prideš ceneje skoz.[/quote]
En ali dva koktejla, res ni ne vem kakšna cena; ampak “ceh” za mesečno porabo telefona pa zna bit kar orng znesek, vsaj če po sebi sodim. :)))
Saj ne morem verjet kaj je napisala (verjemimo da ženska)
Čakaj kaj si že ti napisala NE DA BI POZNALA njega o NJEM osebno
Gospodična ”Vedno Jaz” je povedala perfektno
Maš prav Spider mlade tam do 23/24 so itak smešne… problem nastane v mojih letih 25/26 ko bi pa kar že mele naenkrat neke standarde…
se spomnim ene pri 21tih najhujši primer party girla… danes 4 leta kasneje pa bi mela tipa z stanovanjem, avtom, službo ona pa na socialki….
in pol se bo pri 32tih spraševala KJE SO SAMSKI MOŠKI
hahahaha, dol se pa ni dala že vsaj 1 leto. (povedala sama)
Ne. En koktejl ni tak draga pijača. Raje mlado častim koktejl, ali dva, kot pa da bi 25-30 letnico peljal na večerjo ali koncert , kaj pričakuje. V bistvu prideš ceneje skoz.[/quote]
En ali dva koktejla, res ni ne vem kakšna cena; ampak “ceh” za mesečno porabo telefona pa zna bit kar orng znesek, vsaj če po sebi sodim. :)))[/quote]
eni imamo račun za telefon na 5-7€ ….
če kličeš samo ko RES rabiš (torej 3-4x na teden po 2-3 minuti) je težko prit prek 7€
En ali dva koktejla, res ni ne vem kakšna cena; ampak “ceh” za mesečno porabo telefona pa zna bit kar orng znesek, vsaj če po sebi sodim. :)))[/quote]Če ti ga kdo drug plačuje ti lahko upravičeno reče: Moja najdražja? 😉 :)))
Forum je zaprt za komentiranje.