Moški pecajo dosti mlajše/starejše ženske
Če pogledam svojega moža bi mirno lahko pecal vse tiste od npr. 25+ naprej.
Je mladostnega videza, ohranjen (brez praskice), redno vzdrževan :)), torej bi si lahko poleg njega zlahka predstavljala kakšno mlajšo ženskico prhutati s trepalnicami, tako da mene to sploh ne čudi. Kolikor ga poznam pa ne bi izbiral po starosti, tako da verjetno tudi drugim moškim te številke, nad katerimi se zgraža avtorica, niso ne vem kako zelo pomembne.
čak mal … kaj imaš ti???
moža, partnerja (večkrat si to omenila), skrbnika_plačnika drugega otroka … koga, ki skrbi za kukavićja jajca ????
da si je “izbral” (??? he he he … pol pa svizec pakirano čokolado namolze ) tebe — toliko o njegovi “moškosti”
zihr je kakšen iz prve generacije fantkov, ki si jim ročno “pomagala”, da niso dobili uroinfekta ☺
Tip je povedal vse kar je bilo povedat treba…. pa ne samo na tole tematiko v tej temi ampak o žensko-moških odnosih nasploh…
sploh zadnja 2 odstavka sta fenomenalno napisana in čista resnica…
moški pri 30tih so HOT roba in HOT roba nebo izbirala povprečnih obupanih 30letnic ampak mlado svežo meso….
zakaj je opisano v citiranem
BRAVO 😉
Tip je povedal vse kar je bilo povedat treba…. pa ne samo na tole tematiko v tej temi ampak o žensko-moških odnosih nasploh…
moški pri 30tih so HOT roba in HOT roba nebo izbirala povprečnih obupanih 30letnic ampak mlado svežo meso….
BRAVO ;)[/quote]
sorry fanta – berita B.M.Zupančiča in linke … moški pri 30 +/- ste ausšus. Pesticidi so vas uničili!!
Zato ženske harajo povsod — tudi na netu za tipi, ki bi jih spodobno nasajali in oplojevali.
Imajo samo majčken problem …one bi koga iz svoje +/- generacije … na razpolago pa so samo 20+ kategorija.
Ker zato med ljudmi (še) gre. Za delanje potomstva, reprodukcijo. Vse ostalo odplaknejo orkani, poplave, potresi … ☺
@ tigo
Meni bo večno vprašanje kaj za hudiča je tako težko podret eno 20 letnico, zakaj potrebuješ za to denar, stanovanje, avto itd ? O kakšnem statusu ti nakladaš haha. Dej ne me basat no, prej boš podrl 20 letnico, kot 30 letnico. Ravno obratno je, 30 letnica bo zahtevala vse to kar sem napisal v prvem stavku, medtem, ko se 20 letnici gre samo za žur, tu ciljam predvsem na študentke, tiste, ki se hodijo šolat daleč od svojega kraja, pa jih potem pumpaš po študentskih domovih, pa pazi to, še za đabe, denarnico lahko kar doma pustiš. Samo dober nakladač moraš bit, pa samozavest te tu rešuje. Če pa si povrhu tega še kolikor toliko solidnega videza, tu ciljam predvsem na to, da si športne postave, lepo oblečen, pa še frizura ala beckham stil, pa res ne more bit problem. In ja, to govorim o privlačnih, postavnih puncah, ki imajo ogromno ponudbe, samo kaj, ko večina tipov nima ballzov pristopit do njih in jih ogovorit, če pa že naredijo to, pa ponavadi uberejo napačno taktiko in ravno tako ostanejo praznih rok.
Vidva z Matkičem bi mogla enkrat v Ljubljano uletet, pa se samo za pol ure sprehodit po mestu, hudih bejb kar mrgoli naokoli, lahko celo selekcijo narediš, če ti sede. Hm ja ok, koliko imajo v glavi je pa druga zgodba, edino to 🙂
BRAVO ;)[/quote]
Čaki, kako že rečejo – sanja svinya kukuruz.
Kakšen nakladač, njegovih pet minut je vsak dan pod tušem.
Se oglasim še jst 🙂
Jaz mislim, da ima Tigo kar prav.. ženske smo/so postale tako izbirčne, da večinoma tja do 35 leta ne vejo kaj želijo, potem pa čudno gledajo tiste, ki pri teh letih že kaj imajo.
Ja, tudi sama spadam med tista dekleta, ki so dobro izgledale pri 20 in tako zgledajo še danes. Ni me sram priznati, da sem zadovoljna s seboj, ko se pogledam in zato se vidi to tudi navzven. Nikoli nisem razumela žensk, ki so ujagale moža, potem pa postale vreča masti in vzor zanemarjenosti. Sama se še vedno rihtam, pa imam dva otroka in moža. Ne prenesem razvlečenih trenerk in štumfov v postelji. Ne vem zakaj bi moral moj to gledati??? Spoznal me je urejeno in naj me še naprej pozna urejeno!
Drugi problem je to, da se večina žensk ne zna znebiti čustvene prtljage, ter s tem utrujajo še leta po tem, ko je zadeva mimo. Enkrat mi je kolega rekel, da zakaj bi se zapletal s svojo generacijo, če so 20letnice sproščene, zadovoljne in se znajo zabavat? Ne komplicirajo in ne težijo… Seveda obstajajo tudi izjeme. Kot povsod.
Zato mislim, da ima omenjeni gospodič kar prav. Ženske smo si same zakomplicirale lajf do amena!
🙂
Nezaželena si zato, ker svojo veljavo povečuješ z žaljenjem drugih žensk. Ampak verjemi, da te nobena ženska na tem svetu ni sposobna tako zajebat kot lastni mož, kaj šele drugi moški. V bistvu se smešiš, le da tega še nisi opazila. Mogoče ti bo dano to spoznanje, a sumim, da boš za to morala doživeti hudo osebno travmo.
Kolk ste me nasmejale!! Zanimivo, da napadate ženske..
Men ni treba nič bildat svojega ega! Mi ga moj dost nabilda vsak dan, nič bat!
Po mojem ste ravno ene take, kot sem jih opisala. Pa nebi o tem kolk me lahko moški zaje*** in koliko ženska. Ko me je ženska se nisem pobrala kar nekaj časa, saj je bilo podmuklo do konca!!! In ja, ne cenim svoje vrste, ker je malo takih žensk, ki bi odkrito priznale, da delajo tudi same narobe.. Itak je vedno dec kriv, a ne?! Vaša zanemarjenost pa nima nič tukaj. Itak, da se vsak (tudi ženske spadajo zraven) raje obrne za lepo zrihtanim primerkom, kot za enim zanemarjenim… Vsaka ženska je lahko lepa, če da kaj nase! In ne vem zakaj mislite “naj me ima rad tako kot sem”.
In ne mi o osebnih travmah, ker nimate pojma kakšno življenje sem imela in kakšno imam zdaj. Za ene ženske je osebna travma že zlomljen noht!
Hahahahahahahahaaaaaaa!!!!!
Hinavščina na višku, res.
Forum je zaprt za komentiranje.