Moški parfum, kateri ?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Moški parfum, kateri ?
Živjo!
Kateri moški parfumi so v tem obdobju najbolj aktualni ( da se ti zvrti v glavi ). Cena ni važna. Svetujte mi, ker sem kar malo ven padla, saj kar nekaj časa nisem kupovala teh zadev. Sedaj pa rabim za moža ( rojstni dan ) enga res doberga.
hvala, Darja
boss..tisti, ki je v kroglici…..
zame je najboljši Jil Sanders, ne vem sicer, kako se imenuje. je pa v takšni črni škatlci. preverjeno, tudi moškim je všeč
Versace – Blue Jeans 🙂
Higher od Diorja je tud zelo v redu. Pa Carolina Herrera.
armani emporio
L’eau par Kenzo (Kenzo)
Versace – Blue Jeans je res fajn. Res super diši in zdajle bi verjetno res tega izbrala. Sicer pa imam sama rada zelo veliko moških parfumov tako, da bi se težko odločila za enega. Mogoče kaj od Givenchy pa Escade.
Metka ta od Jil je res ful dober. Ma teh parfumov norih je ful odvisno je pa od karakterja tvojga moža. Nikos-Skulpture
Vsekakor Jil Sanders !
Meni pa rescimo od Avona Modern Balance ful diši…
ECLAT – Oriflame – nekje vonj jantarja in celo sexsi, al la ROHAS – upam, da sem prav napisala – dobiš v Millerju – ta je res taprav.
kaj pa NEMO by Cacharel?
Tudi meni je zelo všeč Versacejev Blue jeans pa mogoče zame “večno dober” parfum, Armani- Aqua di gio.
Ja, Armanijev Aqua fi Gio je všeč tudi meni – tako zelo, da ga uporabljava kar oba z možem, tudi na ženski ni slab, če ni ravno zaljubljena v eksotične in cvetlične dišave, skratka, parfum, ki sodi “k hlačam” …
Dolce & Gabana – mmmmmmmmm, fantastičen
Allure in Fahrenheit sta zame dva izmed redkih moških parfumov, ki imata “karakter”!
Tudi meni je všeč armani emporio. Pa ženski armani emporio tudi.
meni pa dreamer ne vem od koga
Zame najboljši moški parfumi.
1. NEMO Cacharel
2. Versace DREAMER
3. Hugo Boss DARK BLUE
Str8.
Meni Hugo boss, tisti v srebrni “kroglici” mmm…:)
Forum je zaprt za komentiranje.