Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški oven – kakšne izkušnje imate z njimi?

Moški oven – kakšne izkušnje imate z njimi?

Nebesno znamenje, trojček!
Kaj se delaš sedaj neumnega?… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ajaaa. 🙂 …ehmm, ok. :s

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi jaz sem nekaj časa hodila z ovnom. Ne morem trditi,da so ovni striktno taki,ampak se je tudi moj ex ujemal z nekaterimi trditvami, napisanimi tukaj. Ja,na začetku zelo energičen,da še tebe napolni s to energijo in res žariš, potem pa se začne ohlajati. Te njegova dejanja prizadanejo,on to vidi in ve,ampak se kasneje obnaša kot da nič ni bilo. Egoizem, šli bodo skozi zid, neglede na žrtve, nenehna potreba po dokazovanju (če ne s čustvenim pa z materialnim) in laganje.
Slabi ljubimci? Ja,tale oven je bil…zanič. Razumem,da si živčen,da ti ne uspe vedno najbolje,ampak da vržeš puško v koruzo in si ga odtlej samo še drka in tegleda,ko da je to nekaj čisto normalnega? 😀 Eh…škoda besed.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close