Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški odgovorte

Moški odgovorte

Po nekaj dnevih razmišljanja sem se odločila, da mojmu zaupam, da bi rada mela vibrator.Vse ok, dokler nism dočakala njegove reakcije – namreč edino , kar njega zanima je, kaj ga rabim?ne ve pa tud , kaj bi počel usi trije skupej.A se res ne da vibratorja uporablat pr standardnem seksu med dvema, a ga morm res sam kdr sm sama? In, a je kjer moški ljubosumen na vibrator??

pozdraček vsem ki berete

Katja

hmmm pomoje ni lobusumen, ampak to je orenk udarc za moski ego, saj si mu neposredno povedala, da je slab v sexu..
Vsaj tko si pomoje vecina moskih razlaga…
zakaj rabis vibrator?? a te jaz ne zadovoljim ????
Ce bi mu rekla da bi ga uporabljala, ko nega nebi bilo zraven bi bla to druga pesem… postav se v njegovo kozo!!
To boli!!
SomeOne

Jest bi si kupu pa Ančko, bi lokha v troje sexal, a ne Katja? :)))

kaj praviš na to, bi bila za?

Verjetno se res počuti zbegan, pa si ni mogoče sam kriv. Mogoče mu res ni jasno kaj “bi vsi trije počel”. Da ni te zadovoljeval z njim se mu najbrž ne zdi logično, sploh pa kakšen je vajin sex ? Sta sproščena, ima(ta) kake zavore. Pogovorita se skupaj.

Jaz ga ne uporabljam, stara sem 45 let, tudi ne vem kako bi moj reagiral na kako tako pobudo. Je pa tole lepa tema za naš jutranji klepet ob kavi; bomo še kako skupaj pogruntale.

Veliko sreče !

Midva ga uporabljava in se odlično obnese: pri predigri, za polnjenje dveh odprtin naenkrat ali za dodatno stimulacijo.

men je pa tipček enkrat enkrat za foro kupil vibrator, da bi si popestrila najine posteljne igrice in moram reči da je bilo super! je pa res, da sva bila drugače res čist sproščena v seksu, brez kakšnih zavor sva počela in se pogovarjala o čemer nama je pasalo. vibrator kot pač en pripomoček za popestritev in nikakor ne vsiljivec, kot si ga eni tukaj predstavljate. sej se dobi tudi take, ki niso v ‘naravni’ obliki in barvi penisa.

Jaz sem ji kupil kar dva. Zdelo se ji je trapasto, motilo naju je brnenje. Brez brnenja pa je bilo tudi brez učinka. Veliko pričakovanje se je spremenilo v veliko razočaranje. Poizkusila sva še z drugimi “plastikami” (obročki, kroglicami itd.) pa se nama je zdelo, da je vse nekaj kar nekako “ne paše ” zraven. In sva opustila razmišljanje o plastikah. Je bol zanimivo iti nekam med pšenico in se dati dol 😉

haj,

jaz sem pa prava zbirateljica takšnih zadev, imam jih polno omaro, (brez kakšnekoli zadrege, uživam hoditi po sex shopih, ponavadi s tipom skupaj ogledujeva in kupujeva ) po mojih izkušnjah sodeč imajo moški zelo radi popestritev z vsemogočimi dodatki in ni večjega užitka ko lahko med sexom vse skupaj začiniš še s tem……..mmmmmmm

lp tia

…in pride kmet in vpije,da se po kruhu valjata.

Pa še kako prija zraven, zakaj pa ne bi bilo še malo dodatka?

Ja, ampak ma to svoj čar! 😉

Smo malo poklepetale ob kavici, pa imamo tako stališče – če sta oba za, potem kar, drugače pa premisli če ni s tem več škode za vajin odnos kot koristi. Morda pa najdeta skupni jezik.

Naj vama bo lepo – klepetulje !

Hja, najbrž pomišlja – danes vibro, jutr bo pa še en zraven potreben. Midva ga ne koristiva, najbolj dražeče nama je kako perilce, narava, “nenapovedan sex”, itd.

Zelo domiselno in nenačrtovani in spontani vroči sex je najboljši.

Tole ti dam pa prav! Zaradi tega se jaz s plastiko sploh ne ukvarjam.

Če mene vprašate…kakšen dodaten pripomoček ni slaba zadeva…mene vzburja če uporablja moja bejba…ampak vedeti morate,če je bejba za to in če sta oba za to..odkrit pogovor med osebama ki se imata rada,tako je pač..

Klepetulje sprašujejo: nekaj časa je že od tvojega vprašanja; kako se vama je izšlo ?

Midva sva tudi že probala, pa mi je njegov naraven še najbolj ok.

Mi trije smo najboljši par 🙂

Poljub je kralj dotikov

;=

Ker Katja nič ne odgovori, sklepamo da se je malo pošalila iz nas. Ali so že vsi trije vkup ali pa le dva ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close